מישהי שמתאמנת איתנו בטכניון.מי זו תמרה? זה נמשמע כמו חובות לראק.
🤣🤣🤣 רואים בברור.גם יבגני מהמגזר, לא רואים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהי שמתאמנת איתנו בטכניון.מי זו תמרה? זה נמשמע כמו חובות לראק.
🤣🤣🤣 רואים בברור.גם יבגני מהמגזר, לא רואים?
נראה אותך נוסע עד לחיפה שכל צד שמאל של הפרצוף שלך כואב.לא הבנתי. איך דלקת אוזניים קשורה לבשר?
נראה אותך נוסע עד לחיפה שכל צד שמאל של הפרצוף שלך כואב.
אז אולי אני פשוט אדאג שצד שמאל של הפרצוף שלך יכאב נקודה.הייתי מסכים, אבל אני חסין לדלקות אוזניים. כי יש לי דדליפט מעל 5 פלטות.
עד כמה שזכור לי אלכס היה המנהל ראק הקודם,יש לו כבר חסינות פוליטית..חוב לראק @incin
יאללה אני אעשה את החוב של אלכס.עד כמה שזכור לי אלכס היה המנהל ראק הקודם,יש לו כבר חסינות פוליטית..
חוב לראק זה חוב לראק ולא אכפת לי גם אם הוא ולדימיר פוטיןעד כמה שזכור לי אלכס היה המנהל ראק הקודם,יש לו כבר חסינות פוליטית..
פוטין לא מקבל חובות לראק, פוטין מחייב את הראקולדימיר פוטין
מוניטין מובטח!!יאללה אני אעשה את החוב של אלכס.
קיבלתם ממני באהבה חמש פלטות של אחד ורבע.
אני לא יודע עד כמה אלכס רחוק מולדימיר.. 😆חוב לראק זה חוב לראק ולא אכפת לי גם אם הוא ולדימיר פוטין
אין מגוון רחב יותר במטבח?אבל נגמר לי המנוי בחדר כושר.
אז אתם תסתפקו בוידאו שלי מרימה שישית מים?
איו לי בעיה אפילו 12 בקבוקים
אני רוצה להגיב אבל כל מה שאני חושב עליו יוציא אותי שמאלני אז אני אשתוק...גם יבגני מהמגזר, לא רואים?
אבל נגמר לי המנוי בחדר כושר.
אז אתם תסתפקו בוידאו שלי מרימה שישית מים?
איו לי בעיה אפילו 12 בקבוקים
אני אעשה לברק שק קמחאין מגוון רחב יותר במטבח?
תעשי איתו בייספס ואז יהיה שווה!אני אעשה לברק שק קמח
I was actually under that impression for quite a while until I heard her speak russian..מה היא ערבייה?
חוב לראק זה חוב לראק ולא אכפת לי גם אם הוא ולדימיר פוטין
אין בה שום דבר דומה אפילו.. היא נראת רוסיה 100% למהדרין.I was actually under that impression for quite a while until I heard her speak russian..
and if that's offensive, then fuck it, u r all racist.
בכיף 😃אגב, ירד, אתם יושבים איתנו - הרגע דיברתי איתם ווידאתי, 10 אנשים.