היוטוב טוען שהסרטונים לא קיימים והראק רעב.חוב לראק על משהו שכבר העלתי לפורום לפני מספר שנים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היוטוב טוען שהסרטונים לא קיימים והראק רעב.חוב לראק על משהו שכבר העלתי לפורום לפני מספר שנים?
היוטוב טוען שהסרטונים לא קיימים והראק רעב.
אני גם אהיה עם אוטו, אבל אני בא ממעלות אז אני לא אעבור באזור זיו/טכניון/נשר, לכן לא מציע להקפיץ
any1 wants to come to Nesher gate and pick me and @Tank up? :Dאני גם אהיה עם אוטו, אבל אני בא ממעלות אז אני לא אעבור באזור זיו/טכניון/נשר, לכן לא מציע להקפיץ
come to ziv you lazy assany1 wants to come to Nesher gate and pick me and @Tank up? :D
if I go to ziv, when should I be there? and I hope u'll at least pick us(@Tank) up from nosh gate!come to ziv you lazy ass
or get a cab
i think i will be there around 8:40-8:45if I go to ziv, when should I be there? and I hope u'll at least pick us(@Tank) up from nosh gate!
This makes me nervous.i could pick you up near SuperPharm
איזה מלך, dibs!
בוא לזיו ונעלה שם עם ארקדיany1 wants to come to Nesher gate and pick me and @Tank up? :D
i just checked the route and you could wait the Bus stop after the Flowers shopThis makes me nervous.
where is superpharm? :S
איפה לחכות לך בזיו?i just checked the route and you could wait the Bus stop after the Flowers shop
I have no idea where that is, I'll just meet @Tank at Nosh gate at 20.30 and he'll show me the wayi just checked the route and you could wait the Bus stop after the Flowers shop
this just in, he doens't know eitherאיפה לחכות לך בזיו?
בכיףI have no idea where that is, I'll just meet @Tank at Nosh gate at 20.30 and he'll show me the way
זה לא המקום לדבר על אימונים
מכיר את התחנה לכיוון מרכז הכרמל בזיו ? היא אחרי הצומת של זיו איזה 100 מטר.איפה לחכות לך בזיו?
לא מכיר. אבל אני יכול למצוא בוייז אם תגיד לי שם של תחנה/חנות או משהו שיש באזור.מכיר את התחנה לכיוון מרכז הכרמל בזיו ? היא אחרי הצומת של זיו איזה 100 מטר.
קיצור תיהיה בתחנה שהיא ממול לדומינוס פיצה.לא מכיר. אבל אני יכול למצוא בוייז אם תגיד לי שם של תחנה/חנות או משהו שיש באזור.