הוא בחור עם כרס ריפטו ממוצעת ומשקפיים ונראה כמו רוסי והופיע בכמה סרטונים של דד ליפט 165 קילו בערוץ של מתי. בהצלחה.אני לא יודעת מי אתה
אבל אני אמצא אותך
ואני אשמיד אותך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא בחור עם כרס ריפטו ממוצעת ומשקפיים ונראה כמו רוסי והופיע בכמה סרטונים של דד ליפט 165 קילו בערוץ של מתי. בהצלחה.אני לא יודעת מי אתה
אבל אני אמצא אותך
ואני אשמיד אותך.
ואני בחורה 180 אורך ורוחב וראיתי את כל הסרטים של קרטה קיד.הוא בחור עם כרס ריפטו ממוצעת ומשקפיים ונראה כמו רוסי והופיע בכמה סרטונים של דד ליפט 165 קילו בערוץ של מתי. בהצלחה.
😁כרס ריפטו
אני עוזר לך למצוא את מי להשמיד ולא מקבל תודה אפילו? באמת מדינה של כפויי טובה...ואני בחורה 180 אורך ורוחב וראיתי את כל הסרטים של קרטה קיד.
Whhhatttt?
כאילו שחסר...אני עוזר לך למצוא את מי להשמיד
היום אני אזמין לך טחינה.עליי.אני עוזר לך למצוא את מי להשמיד ולא מקבל תודה אפילו? באמת מדינה של כפויי טובה...
Wait... What? :0 u calling me fat? And Russian looking? I don't know which one is worse.הוא בחור עם כרס ריפטו ממוצעת ומשקפיים ונראה כמו רוסי והופיע בכמה סרטונים של דד ליפט 165 קילו בערוץ של מתי. בהצלחה.
ועכשיו אני קורא לך גם אידיוט 🤦♂️Wait... What? :0 u calling me fat? And Russian looking? I don't know which one is worse.
Wait... What? :0 u calling me fat? And Russian looking? I don't know which one is worse.
מזתמרת? יש לי כבר עיברית בפלאפון...אני לא יודעת מי אתה
אבל אני אמצא אותך
ואשים לך עברית בפלאפון
אז מה אתה בא בפוזות של סוזי סורפרייז.מזתמרת? יש לי כבר עיברית בפלאפון...
לכי תביני נורווגים..אז מה אתה בא בפוזות של סוזי סורפרייז.
אני מתחילה לחשוב שאני הולכת להפגש עם חבורה של אנשים מזוייפים
😭
I legit didn't get the joke at first, the "in mattys log" confused me :(ועכשיו אני קורא לך גם אידיוט 🤦♂️
אתם חמודים ומצחיקים
כן@godlin23 8:35 אני ומתי בזיו סבבה?
תעלו תמונות לפורום מהמפגשטוב חברה אנחנו הולכים לאחר ביג טיים.
תשאירו לנו קצת אוכל
🤯טוב חברה אנחנו הולכים לאחר ביג טיים.
תשאירו לנו קצת אוכל