הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי בא למפגש צפונים ברק בשר חיפה ב 19.10?

מצב
השרשור נעול
למה כמה זמן כבר לוקח ללמוד למבחן? יום? יומיים?
שלושה בגג ורק אם זה בגרות.

אם אני מסתדר גם אימונים (אמנם לא מכון אבל בתכנוני חזרה אליו ואז לא יהיה לי זמן לכלום)+״לימודים״ כי אנחנו שמיניסטים ועדיין יכול לשלב עבודה, אז גם אתה יכול.

לדוג׳ החודש לא עבדתי בשיט כי הייתי בפולין ואז כמה ימים לא היה לי זמן בגלל מבחנים ועבודות אז מפצה על זה בכפולה בשבת.
ים כסף משמונה בבוקר עד בערך אחת עשרה.
ותחשוב שאני מקבל 33 לשעה לא כולל שעות נוספות שזה מארבע אני מקבל 38.5 עד שש ומשש אני פאקינג מקבל 44 לשעה עד שאני יוצר מהמערכת.

#חייב_להשיג_חיים.

למה כמה זמן כבר לוקח ללמוד למבחן? יום? יומיים?
שלושה בגג ורק אם זה בגרות.

אם אני מסתדר גם אימונים (אמנם לא מכון אבל בתכנוני חזרה אליו ואז לא יהיה לי זמן לכלום)+״לימודים״ כי אנחנו שמיניסטים ועדיין יכול לשלב עבודה, אז גם אתה יכול.

לדוג׳ החודש לא עבדתי בשיט כי הייתי בפולין ואז כמה ימים לא היה לי זמן בגלל מבחנים ועבודות אז מפצה על זה בכפולה בשבת.
ים כסף משמונה בבוקר עד בערך אחת עשרה.
ותחשוב שאני מקבל 33 לשעה לא כולל שעות נוספות שזה מארבע אני מקבל 38.5 עד שש ומשש אני פאקינג מקבל 44 לשעה עד שאני יוצר מהמערכת.

#חייב_להשיג_חיים.
אתה יכול להטיף לי עד מחר.
קודם תראה את המערכת שלי ואת כמות המבחנים/בחנים שיש לי ואז תדבר.
נכון,אם הייתי בכיתה רגילה היה לי המון זמן לעבוד כמה שבא לי ולעשות מה שאני רוצה,אבל זה לא המקרה.
וגם אם כן,הכסף שאני יכול להרוויח בגיל שלי בהתחשב בכמות שעות הלא גדולה שאני יכול לעבוד פשוט לא רווחית.
בין אם מבחינת התנהלות הזמן והלחץ הגדול(כאילו שחסר) שיש לי.
אולי לך זה מתאים,אבל לי זה ממש לא.

אתה יכול להטיף לי עד מחר.
קודם תראה את המערכת שלי ואת כמות המבחנים/בחנים שיש לי ואז תדבר.
נכון,אם הייתי בכיתה רגילה היה לי המון זמן לעבוד כמה שבא לי ולעשות מה שאני רוצה,אבל זה לא המקרה.
וגם אם כן,הכסף שאני יכול להרוויח בגיל שלי בהתחשב בכמות שעות הלא גדולה שאני יכול לעבוד פשוט לא רווחית.
בין אם מבחינת התנהלות הזמן והלחץ הגדול(כאילו שחסר) שיש לי.
אולי לך זה מתאים,אבל לי זה ממש לא.
אולי לא פתחת את העסק שרצית, אבל היי! לפחות קנית קילו סטייק ברק בשר
כמות המקומות שמשלמים כולכך הרבה בגיל 18- שואף לאפס.
שבת+שעות נוספות.

אני ב"כיתה מדעית"
who-knew-rocket-science-was-so-hard-thumb.jpg

התמונה ששמתי זו הייתה רק הצלחת שלי.

@ברק
יחד עם ה200+ בסוף זה יצא 1.7 לא?
אני חושב שאת סגרת בערך 1.6-1.7 ואני בערך 1. האמיתי שהיה קשה לי לעקוב כי היינו ממש חזירים מבאס שלא הכל היה טעים ,אני עדיין לא מבין איך אכלת את הפילה הזה...

עוד משהו ,אני מתחיל לחשוב שאין בפורום הזה הרבה מפתחי גוף . PRים זה כיף אבל אין שום דבר רע בקצת תוכניות מסה מידי פעם.

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: Tom
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית