עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוויכוח הוא בעצם על היתרונות של הסקוואט לעומת לעשות סתם מכונות אז אמרתי שאחד היתרונות של סקוואט זה שהוא עובד גם על מערכת העצבים ויש לו השפעה שונה לגמרי על הגוף מאשר לעשות סתם מכונהאולי נתחיל בזה שהיא תבסס את הטענה שלה?
נתחיל מזה שההשפעה היא לא שונה לגמרי.הוויכוח הוא בעצם על היתרונות של הסקוואט לעומת לעשות סתם מכונות אז אמרתי שאחד היתרונות של סקוואט זה שהוא עובד גם על מערכת העצבים ויש לו השפעה שונה לגמרי על הגוף מאשר לעשות סתם מכונה
היא פזיותרפיסטית שמתמחה בהתפחות הילד ולא בספורט,לא כל כך עוזר לינתחיל מזה שההשפעה היא לא שונה לגמרי.
ואמא שלך פיזיוטרפיסטית?
אני מקנא...
אני חייב שמישהו יוציא לי כמה
קנאקים בגב.
לתרגילים מורכבים אין השפעה על מערכת העצבים.היא פזיותרפיסטית שמתמחה בהתפחות הילד ולא בספורט,לא כל כך עוזר לי
ואתה מה? לא ילד?היא פזיותרפיסטית שמתמחה בהתפחות הילד ולא בספורט,לא כל כך עוזר לי
בכל זאת אתה מסכים איתי לסקוואט יש הרבה יותר יתרונות על פני כפיפות ברכיים או התרגילים האלה שפותחים וסוגרים את המפשעהלתרגילים מורכבים אין השפעה על מערכת העצבים.
לתרגילים מורכבים (ואולי גם לא, לא בדקתי) בעצימות גבוהה (נמדד ב% מהRM1) יש השפעה על מערכת העצבים.
זאת אומרת, שככל שאתה עובד כבד יותר ביחס לRM1 אחד מערכת העצבים יותר מעורבת כשבRM1 אמיתי היא מאוד מתאמצת ובRM10 המערכת השרירית מושפעת הרבה יותר ממערכת העצבים שלא כל כך מאומצת.
אני כן,היא פשוט לא רוצה שאני אתפתחואתה מה? לא ילד?
כן, יכולים להיות להם יתרונות. מה שאני לא מבין זה למה אתה ואמא שלך מווכחים על מה מחזק את מערכת העצבים ומה לא...😣בכל זאת אתה מסכים איתי לסקוואט יש הרבה יותר יתרונות על פני כפיפות ברכיים או התרגילים האלה שפותחים וסוגרים את המפשעה
אני כן,היא פשוט לא רוצה שאני אתפתח
אמא ואבא שלי ממש נגד התחום של ליפטינג וזה משגע אותי.כן, יכולים להיות להם יתרונות. מה שאני לא מבין זה למה אתה ואמא שלך מווכחים על מה מחזק את מערכת העצבים ומה לא...😣
אבל אמרת שאתה עובר לתוכנית נפח ופיצולים. אז מה זה משנה? 😕אמא ואבא שלי ממש נגד התחום של ליפטינג וזה משגע אותי.
כל דבר שאני עושה הם אומרים שזה לא טוב,הם גם רוצים להגביל אותי עכשיו בכמות אוכל כי הם אומרים שעליתי יותר מידי במשקל בSS:cray:
חחח התכנון שלי זה בסיום של הSS לעשות חודש וחצי תוכנית נפח,כי בSS לא עליתי הרבה בשריר ואם אני אחטב ישר אחרי הSS אני שוב אהיה שחיף.אבל אמרת שאתה עובר לתוכנית נפח ופיצולים. אז מה זה משנה? 😕
אתה מודע לזה שהמערכת העצבית אחראית לגיוס של השריר? זה אחד ההסברים הכי לא מדוייקים ששמעתי ><לתרגילים מורכבים אין השפעה על מערכת העצבים.
לתרגילים מורכבים (ואולי גם לא, לא בדקתי) בעצימות גבוהה (נמדד ב% מהRM1) יש השפעה על מערכת העצבים.
זאת אומרת, שככל שאתה עובד כבד יותר ביחס לRM1 אחד מערכת העצבים יותר מעורבת כשבRM1 אמיתי היא מאוד מתאמצת ובRM10 המערכת השרירית מושפעת הרבה יותר ממערכת העצבים שלא כל כך מאומצת.
כששואלים שאלה על רגל אחת מקבלים תשובה על רגל אחת. נתתי את הבערך.אתה מודע לזה שהמערכת העצבית אחראית לגיוס של השריר? זה אחד ההסברים הכי לא מדוייקים ששמעתי ><
חוץ מזה, לא מבין ממש מה אתה רוצה. הוא שאל שאלה של שיפור מערכת העצבים על ידי תרגילים והסברתי לו שזה לא רק התרגילים אלה העצימות. רוצה להסביר לי איך 10RM יותר 'טאקסינג' על מערכת העצבים מ1RM או לפחות 'טאקסינג' באותה מידה?אתה מודע לזה שהמערכת העצבית אחראית לגיוס של השריר? זה אחד ההסברים הכי לא מדוייקים ששמעתי ><
יש הבדל בין התרגילים ויש הבדל בין העומסים. אפשר לעבוד עם rm10, הקסם הוא במנוחות שהפורום חושב שאין להן השפעהכששואלים שאלה על רגל אחת מקבלים תשובה על רגל אחת. נתתי את הבערך.
חוץ מזה, לא מבין ממש מה אתה רוצה. הוא שאל שאלה של שיפור מערכת העצבים על ידי תרגילים והסברתי לו שזה לא רק התרגילים אלה העצימות. רוצה להסביר לי איך 10RM יותר 'טאקסינג' על מערכת העצבים מ1RM או לפחות 'טאקסינג' באותה מידה?
לא שאלתי על רגל אחת,ביקשתי מאמרכששואלים שאלה על רגל אחת מקבלים תשובה על רגל אחת. נתתי את הבערך.
חוץ מזה, לא מבין ממש מה אתה רוצה. הוא שאל שאלה של שיפור מערכת העצבים על ידי תרגילים והסברתי לו שזה לא רק התרגילים אלה העצימות. רוצה להסביר לי איך 10RM יותר 'טאקסינג' על מערכת העצבים מ1RM או לפחות 'טאקסינג' באותה מידה?
זאת* 😃זה נושא מעצבן.
זה ההשפעה של סקוואט על מערכת העצבים.