עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובערך כל שיר של devildriver
ובערך כל שיר של devildriver
אהבתי את NILE אבל ת'אמת אני אוהב יותר את GOROD, OBSCURA, PSYCROPTIC וTHE FACELESSNile להקת הטכניקל דת' הכי טובה ששמעתי.
תהפוך למטאליסט.(למטאליסטים בלבד)
אני לא נכנס? 😭
היושיםאליאב
(אישית אני אוהב את המקורי אבל אני מוצא את זה יותר מתאים לרייד וpr )
אישית אני פחות אוהב את ארצ' אבל יש כאלה שמיתחברים עליהם
(שוב מקורי טוב אבל זה פרי וורקאט לאוזנייים)
וקצת משהו שונה מימה שביקשתה אבל אישית אני תמיד מוצא שלני שוטף אותי בטוסטרון לפניי כול סט חשוב
הולי שיט איך לא שמתי לבמגיע לך המון מוניטין בעיקר על HAVOK ו EXODUS אבל גם שלילי על זה שקראת ללמי "לני"
וגם זהאבל יחד chi zv
זאת פשוט עצלנות טהורה שלא לעשות דאבלצ'קים:jester:וגם זה
לא נורא, נסלח לך בגלל ששמת האבוק, אקסודוס, דיסטרקשן, דת' ומוטורהדזאת פשוט עצלנות טהורה שלא לעשות דאבלצ'קים:jester:
כול קשר לדסלקציה הוא מקרי
אני שומע בעיקר שחורה. היפהופ כושים למיניהם, אמינם מה דעתך עליי? רוצה להתנשא?נראה לך שאתה יכול לאיים על הרב בריח במוניטין שלילי?
אתה לא צריך להעלב אם יש לך טעם פחות טוב במוזיקה, לפחות אתה שומע סוג של מטאל שזה עדיף על כלום.
@Tank יש כאן מישהו שלא עבר סלקציהאני שומע בעיקר שחורה. היפהופ כושים למיניהם, אמינם מה דעתך עליי? רוצה להתנשא?
מתאים לך?
(אישית אני אוהב את המקורי אבל אני מוצא את זה יותר מתאים לרייד וpr )
אישית אני פחות אוהב את ארצ' אבל יש כאלה שמיתחברים עליהם
(שוב מקורי טוב אבל זה פרי וורקאט לאוזנייים)
וקצת משהו שונה מימה שביקשתה אבל אישית אני תמיד מוצא שלני שוטף אותי בטוסטרון לפניי כול סט חשוב
@Tank יש כאן מישהו שלא עבר סלקציה
אני חושב שאתה במקום הלא נכון 😡אני שומע בעיקר שחורה. היפהופ כושים למיניהם, אמינם מה דעתך עליי? רוצה להתנשא?
לא, אבל אם תבקש אין לי בעיה.אני שומע בעיקר שחורה. היפהופ כושים למיניהם, אמינם מה דעתך עליי? רוצה להתנשא?
אז למתי זה כן מתאים? לפני השינה? What Are You? 🤣דווקא לא רע! אבל ממש לא משהו שמתאים לאימונים.