עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאני חושב שהוא מתכוון בכללי אם הוא יכול להגיע למצב שהוא חטוב.אתה תוכל לרדת עוד באחוז שומן השאלה איך תראה בסיום החיטוב והאם זה מה שאתה באמת מייחל לו. כמו שאמרתי, אין לך הרבה מסת שריר וכדי לרדת לאחוז שומן מאוד נמוך (פחות מ-10% = קוביות = חטוב) צריך רמה מסויימת של מסת שריר אחרת תראה מאוד רזה וזה לא בהכרח יחמיא לך. מה שכן זו החלטה שלך בסופו של דבר - לרדת בשומן תמיד אפשר אם אתה אדם בריא.
חחח התכוונתי תקופות של מסה ותקופות של חיטוב. מסתבר שאני לא יודע להביע כל כך את מה שאני רוצה להביע בכתב.כל אחד יכול להגיע לזה, אבל צריך לעשות את זה בתקופות. תקופה שעולים במשקל ובמסת השריר ותקופה שיורדים במשקל ומורידים ב-% שומן. לעשות את שניהם יחד באותה תקופה יקח המון זמן בניגוד להפרדה של שתי התקופות.
אני מתכוון להוריד את הבטן, שתהיה יותר ״שטוחה״-זה אפשרי?אתה תוכל לרדת עוד באחוז שומן השאלה איך תראה בסיום החיטוב והאם זה מה שאתה באמת מייחל לו. כמו שאמרתי, אין לך הרבה מסת שריר וכדי לרדת לאחוז שומן מאוד נמוך (פחות מ-10% = קוביות = חטוב) צריך רמה מסויימת של מסת שריר אחרת תראה מאוד רזה וזה לא בהכרח יחמיא לך. מה שכן זו החלטה שלך בסופו של דבר - לרדת בשומן תמיד אפשר אם אתה אדם בריא.
וברכישת ייעוץ אישי מה בדיוק אני מקבל?
התוכנית והתפריט יביאו תוצאות אם אעקוב אחריהם?אתה מקבל תפריט תזונה + תוכנית אימונים בהתאמה אישית ומעקב לחודש.
הדרך הטובה ביותר להוריד נוזלים זה לעשות אירובי ו/או לאכול פחות פחמימות בתפריט היומי.
אוקיי. מה צריך לעשות לפני הרכישה? (בדיקות?), האם יש תמיכה גם בשבת?כמובן. יש גם נוהל החזר כספי מלא לאחר 3 חודשים במידה ולא רואים תוצאות (עם הקפדה מלאה על התפריט/אימונים).
זה משמח אותי משתי בחינות: גם בגלל שיפה לראות שאתה נותן אמון בלקוחות שלך, וגם מפני שכנראה לא מנצלים את זה לרעה, למרות השם הרע שיצא לצרכן הישראלי. שאפו!יש גם נוהל החזר כספי מלא
מניסיון אישי + חזרה בפעם ה2 לייעוץ אישי , ממליץ בחום! למתחילים ולמתקדמים כאחד!שקלתי לפני 7 חודשים 107 ק״ג, הגעתי לכמעט 78, ולאחר שבוע שטחנתי העלאתי ל-83, עכשיו אין לי הרבה מסת שריר כמו שרואים בתמונה, אך אם אקנה את הייעוץ אישי, אוכל להגיע למצב של חטוב? במיוחד בפלג גוף עליו (בטן)
בבקשה התייחסות אני רציני ורוצה להתקדם בעניין..
ועוד שאלה-להערכתך תוך כמה זמן יהיה ניתן בשילוב אימונים ותזונה נכונה להוריד את הבטן ובאחוזי שומן?פה מופיע כל המידע להתחלה:
כדי לייעל את הייעוץ, מה נדרש מכם לפני פתיחת הודעה
לגבי תמיכה בשבת, כן. אבל ההתחייבות היא מענה תוך 24 שעות, אז זה תלוי.
והתפריט יהיה מפורט בכמויות? למשל 200 גרם חזה עוף, 100 גרם אורז וכו..? או לפי "כוסות ומנות"תלוי כמה נמוך תרצה לרדת באחוזי שומן. התמונה שפרסמת גם לא ברורה ולכן קשה לענות על זה.
ובגדול המטרה שלי לרדת בערך 10 קילו, ובכך לרדת באחוזי שומן, ואז מסה נקייה, ככה שזה אפשרי? בבקשה תענה כי אני מעוניין כבר לרכוש ולהתחילתלוי כמה נמוך תרצה לרדת באחוזי שומן. התמונה שפרסמת גם לא ברורה ולכן קשה לענות על זה.
לפי כפות וכוסות (פחמימה/שומן). דברים כמו בשר יהיה מפורט בגרמים אבל אפשר לא להתעסק עם משקל כלל אם רוכשים מהקצב ומבקשים לפזר בשקיות מראש לפי משקל מסויים.והתפריט יהיה מפורט בכמויות? למשל 200 גרם חזה עוף, 100 גרם אורז וכו..? או לפי "כוסות ומנות"
אני נגד משקל אלקטרוני כי זה:כי לפי "כוסות ומנות" כזה לא מדויק אין לי הבחנה של אדם 'רזה' ולכן אני צריך את האוכל בכמויות מדויקות.. (יש לי משקל אלקטרוני למזון)
אפשר, אבל שוב, התמונה לא ברורה. אפשר לרדת כל סך קילוגרם שאתה רוצה, השאלה היא איך תראה בסופו של יום. אם תראה רזה מידי אז 10 ק"ג זה יותר מידי ואולי יהיה כדאי לעצור לפני כן, אבל את זה אפשר יהיה להחליט כשנגיע לגשר ונצטרך לחצות אותו. אני רק אומר מראש שאני מפסיק לייעץ ברגע שמגיעים למשקל גוף נמוך (נקרא גם "תת-משקל") וממליץ להפסיק את החיטוב במצב כזה.ובגדול המטרה שלי לרדת בערך 10 קילו, ובכך לרדת באחוזי שומן, ואז מסה נקייה, ככה שזה אפשרי? בבקשה תענה כי אני מעוניין כבר לרכוש ולהתחיל
ולעשות בדיקות דם לפני שאני קונה את הייעוץ אישי?לפי כפות וכוסות (פחמימה/שומן). דברים כמו בשר יהיה מפורט בגרמים אבל אפשר לא להתעסק עם משקל כלל אם רוכשים מהקצב ומבקשים לפזר בשקיות מראש לפי משקל מסויים.
אני נגד משקל אלקטרוני כי זה:
א. מביא אותך לאובססיביות מיותרת
ב. כשאתה תהיה בחוץ או שתרצה להסתדר אחרי שתסיים את הדיאטה בכוחות עצמך, אתה לא תדע לאמוד את כמויות המזון ללא משקל ובעצם תאכל יותר (או פחות) ממה שאתה צריך.
ההפרשים בכוסות זניחים עד כדי לא קיימים מבחינת התוצאה הסופית. אתה אמור להסתכל על המאקרו ולא המיקרו כשאתה עוקב אחר תפריט תזונה (אלא אם אתה הולך להתחרות בפיתוח גוף מקצועי ואז הסיפור שונה).
אפשר, אבל שוב, התמונה לא ברורה. אפשר לרדת כל סך קילוגרם שאתה רוצה, השאלה היא איך תראה בסופו של יום. אם תראה רזה מידי אז 10 ק"ג זה יותר מידי ואולי יהיה כדאי לעצור לפני כן, אבל את זה אפשר יהיה להחליט כשנגיע לגשר ונצטרך לחצות אותו. אני רק אומר מראש שאני מפסיק לייעץ ברגע שמגיעים למשקל גוף נמוך (נקרא גם "תת-משקל") וממליץ להפסיק את החיטוב במצב כזה.