שאלה קטנה
עשיתי לאחרונה בדיקת דם לראשונה מזה שנתיים
הכל די תקין..חוץ מויטמין D שבטיפול וקריאטינין שזה בסדר בגלל מסת שריר.
יש כאן אבל נושא מעניין, לפני שנתיים עשיתי בדיקת דם ובה גם הרוב תקין חוץ מברזל...ה-TSH היה 6.8 ו-T4 תקין, אך גבולי ונוטה למטה
הרופא משפחה שלי הזניח את הנושא כמובן. מחפף...ואני הייתי אז די קטן ולא היה לי דעה..(גם היום אני קטן, בן 15 חח)
בבדיקת דם שעשיתי השבוע יצא TSH בסדר, 3.5 בערך.
זה לא טיטיפה מחשיד שלפני שנתיים תת פעילות עם TSH גבוה וT4 גבולי
ועכשיו TSH בסדר? לא נבדקתי בבדיקה הזאת ל-T3\4 ולכן לא יודע מה איתם
רוצה להתחיל חיטוב וחשוב לי שהכל יהיה תקין
האם מדובר סתם בשינוי הורמונלי שהיה בגלל גיל ההתבגרות או סימן לבעיה? רציתי לשכנע את הרופא לתת לי לעשות T3\T4 אבל הוא אמר שהתפקוד נראה תקין ואין סיבה לעשות וזה יקר לקופה. אני חייב לעשות אותם לדעתי..ממצב של תת פעילות למצב של ככל הנראה פעילות תקינה בלי טיפת תופעות לוואי. דרך אגב מאז שעשיתי את הבדיקה (לפני שנתיים) ועד היום, לא ירדתי יותר מ-5 קילו..יכול להיות אפילו שעליתי.
עשיתי לאחרונה בדיקת דם לראשונה מזה שנתיים
הכל די תקין..חוץ מויטמין D שבטיפול וקריאטינין שזה בסדר בגלל מסת שריר.
יש כאן אבל נושא מעניין, לפני שנתיים עשיתי בדיקת דם ובה גם הרוב תקין חוץ מברזל...ה-TSH היה 6.8 ו-T4 תקין, אך גבולי ונוטה למטה
הרופא משפחה שלי הזניח את הנושא כמובן. מחפף...ואני הייתי אז די קטן ולא היה לי דעה..(גם היום אני קטן, בן 15 חח)
בבדיקת דם שעשיתי השבוע יצא TSH בסדר, 3.5 בערך.
זה לא טיטיפה מחשיד שלפני שנתיים תת פעילות עם TSH גבוה וT4 גבולי
ועכשיו TSH בסדר? לא נבדקתי בבדיקה הזאת ל-T3\4 ולכן לא יודע מה איתם
רוצה להתחיל חיטוב וחשוב לי שהכל יהיה תקין
האם מדובר סתם בשינוי הורמונלי שהיה בגלל גיל ההתבגרות או סימן לבעיה? רציתי לשכנע את הרופא לתת לי לעשות T3\T4 אבל הוא אמר שהתפקוד נראה תקין ואין סיבה לעשות וזה יקר לקופה. אני חייב לעשות אותם לדעתי..ממצב של תת פעילות למצב של ככל הנראה פעילות תקינה בלי טיפת תופעות לוואי. דרך אגב מאז שעשיתי את הבדיקה (לפני שנתיים) ועד היום, לא ירדתי יותר מ-5 קילו..יכול להיות אפילו שעליתי.