הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאמת נעלי ריצה-פלטפוס

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
אחרי הרבה דלקות בברך מריצה ומדרסים שעזרו אבל לא מספיק, אני שוקל לקנות נעליים עם תמיכה לקשת במקום מדרסים\בנוסף(והמדרסים יהיו בכל שאר הנעליים פשוט).
חבר טוב שמוכר בחנות נעליים כמה חודשים אמר לי שבד"כ נעל מותאמת עוזרת יותר לאנשים היום בעיקר מכיוון שהמדרסים שעושים יוצאים גדולים יותר מהנעל והרבה פעמים לא נכנסים אליה טוב. מה גם שהשחיקה מהירה יותר וההתאמה לא תמיד טובה-ונעל אתה מודד לבד פשוט.
בקיצור, מה דעתכם ומה מומלץ? איפה כדי להתאים נעליים? אני צריך לקנות במיידית ולכן קנייה מהאינטרנט זו לא אופציה.

לחבר שלי יש פלטפוס והוא קנה נעל של אסיקס שיש בה תמיכה לקשת והוא מאוד מרוצה.

אני מסתפק במדרסים לאלפוס שלי.

הבעיה שאני רואה בנעליים עם תמיכה לקשת היא שישנן דרגות רבות של פלטפוס, ולכן כל בן אדם צריך תמיכה ברמה שונה ולא בטוח שלנעל תמיכה מספקת.
מהסיבה הזאת אני חושב שמדרסים לפלטפוס עדיפים.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאני רואה בנעליים עם תמיכה לקשת היא שישנן דרגות רבות של פלטפוס, ולכן כל בן אדם צריך תמיכה ברמה שונה ולא בטוח שלנעל תמיכה מספקת.
מהסיבה הזאת אני חושב שמדרסים לפלטפוס עדיפים.
ואז יש חנויות נעליים שעושות בדיקות יסודיות יותר מהסתכלות רגילה ובוחרות לך נעל מתאימה לא?
אף פעם לא ניסיתי דבר כזה, זה למה אני שואל.

ואז יש חנויות נעליים שעושות בדיקות יסודיות יותר מהסתכלות רגילה ובוחרות לך נעל מתאימה לא?
אף פעם לא ניסיתי דבר כזה, זה למה אני שואל.
אני עובד בחנות נעליים. המכונה רק אומרת אם יש קריסה או לא והמוכרים מתאימים נעליים לפי זה ובאמת יש רמות שונות של קריסה
ככה קורה שלפעמים ממליצים למישהו על אסיקס נוסה עם תיקון קל לקריסה ועל אסיקס קאיינו שזו נעל עם תיקון יותר כבד.
אני חושב שאלא אם כן הקריסה שלך ממש חמורה (הרגליים ממש יוצאות מהנעל) ללכת על מה שיותר נוח מבין הנעליים עם התיקון

ברוב המקרים , כל הנושא של "התאמת נעליים" בחנויות הוא קשקוש ( אני לא מדמיין שמוכר בחנות של "אסיקס" יאמר לך "תשמע , נראה לי שהדגם x של "נייקי" יתאים לך הכי טוב")
אין עדויות טובות שנעל עם "תיקון" כזה או אחר מונעת פציעות.
הדרך הכי טובה להתאים נעל זה פשוט למדוד הרבה דגמים ולראות מה הכי נוח.

• פותח/ת השרשור
ברוב המקרים , כל הנושא של "התאמת נעליים" בחנויות הוא קשקוש ( אני לא מדמיין שמוכר בחנות של "אסיקס" יאמר לך "תשמע , נראה לי שהדגם x של "נייקי" יתאים לך הכי טוב")
אין עדויות טובות שנעל עם "תיקון" כזה או אחר מונעת פציעות.
הדרך הכי טובה להתאים נעל זה פשוט למדוד הרבה דגמים ולראות מה הכי נוח.
הבעיה שיש לי פלטפוס, אז בד"כ הנעליים הניטרליות פחות נוחות לי. ואלה עם התיקונים יותר נוחות.. אבל השאלה אם אמצא זוג נעליים שנוחות לי, אבל לא אעשה מדרסים(כי הן כבר עם תיקון ונוחות והכל) זה לא יכול להיות בעייתי? כי יש לי פלטפוס ולא "טיפלתי" בו?

אני עובד בחנות נעליים. המכונה רק אומרת אם יש קריסה או לא והמוכרים מתאימים נעליים לפי זה ובאמת יש רמות שונות של קריסה
ככה קורה שלפעמים ממליצים למישהו על אסיקס נוסה עם תיקון קל לקריסה ועל אסיקס קאיינו שזו נעל עם תיקון יותר כבד.
אני חושב שאלא אם כן הקריסה שלך ממש חמורה (הרגליים ממש יוצאות מהנעל) ללכת על מה שיותר נוח מבין הנעליים עם התיקון
מזאת אומרת הרגליים יוצאות מהנעל?

שהרגל ממש נשפכת מהנעל כלפי פנימה.
ניראה לי שאם יש לך פלטפוס ונעליים עם תיקון יותר נוחות לך אז אין פה שום שאלה רק לבחור מה שיותר נוח

הבעיה שיש לי פלטפוס, אז בד"כ הנעליים הניטרליות פחות נוחות לי. ואלה עם התיקונים יותר נוחות.. אבל השאלה אם אמצא זוג נעליים שנוחות לי, אבל לא אעשה מדרסים(כי הן כבר עם תיקון ונוחות והכל) זה לא יכול להיות בעייתי? כי יש לי פלטפוס ולא "טיפלתי" בו?

פלטפוס זה לא בעיה. זה פשוט תיאור של מבנה כף רגל. זה כמו ש"רגלי איקס" או עקמת קלה לא מהווים בעיה בדרך כלל.
מי שמוכר מדרסים "ישמח" להפוך פלטפוס לבעיה כי אז אפשר למכור לך משהו ש"יתקן" אותה.

אני אישית רץ עם אסיקס קיינו ואלה בין הנעליים הבודדות שהיו לי נוחות ללא מדרסים. הכי טוב למדוד בחנות ולפי הרגשה אישית..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית