הרבה אנשים שהיו עם אייפון עברו לגקלסי ופשוט לא הבינו איך הם לא עשו את זה מוקדם יותר.לי אייפון הכי נוח בהשוואה לLG או גלקסי
זה עניין שחייבים לנסות לפני שדנים בו פשוט.
לי אישית כל מכשירי האנדרואיד הרבה יותר נוחים מאייפון (היה לי את שניהם).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה אנשים שהיו עם אייפון עברו לגקלסי ופשוט לא הבינו איך הם לא עשו את זה מוקדם יותר.לי אייפון הכי נוח בהשוואה לLG או גלקסי
מה סמסונג עושים שונה? כולם אותו דבר, כל חצי שנה מכשיר יותר מהיר יותר גדול יותר חכם... זה לא רק אפלתקשיב בהתחלה לכל מי שהכרתי היה אייפון 4 ואייפון 5.... ולאט לאט פתאום כלום עברו לטלפונים מבוססים אנדרואיד..
גלקסי , LG ואפילו כל מיני חברות סיניות זולות כמו ONEPLUS ואף אחד לא מתחרט על זה...
אני אישית שנאתי את היוהרה של סטיב ג'ובס ואת החוסר עמוד שידרה שלו.. ואני חושב שאפל לא מחדשת כלום כבר מעל עשור... להוציא כל חצי שנה מכשיר יותר חזק ולהוסיף עוד סיפרה או S... זה סתם קפיטליזם טהור ויריקה לצרכן בפנים.
ושלא נדבר על המחשבים הניידים והנייחים שלהם... שזה בכלל בדיחה!
יש לי 2...
גלקסי 5
Sony Xperia Z3
הסוללה מחזיקה לי מכשאני קם בבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה.איך הסוללה והרמקול שלו?
אין ספק שבאייפון(4 לפחות) הרמקול דיי חלש והסוללה נגמרת דיי מהר
בזה אין ספק שיש מכשירים שמתעלים עליו
מה סמסונג עושים שונה? כולם אותו דבר, כל חצי שנה מכשיר יותר מהיר יותר גדול יותר חכם... זה לא רק אפל
(יש לי גלקסי 6 שלא תיכנס איתי לפינה שאני פאן-בוי של אפל)