הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מביני אייפון נא להיכנס (כל אלה שהיו בצד שלו בויכוחים נגד אנדרואיד)

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
לי אייפון הכי נוח בהשוואה לLG או גלקסי
הרבה אנשים שהיו עם אייפון עברו לגקלסי ופשוט לא הבינו איך הם לא עשו את זה מוקדם יותר.
זה עניין שחייבים לנסות לפני שדנים בו פשוט.
לי אישית כל מכשירי האנדרואיד הרבה יותר נוחים מאייפון (היה לי את שניהם).

היה לי אנדרואיד , חרא ממשק והרבה בעיות בטלפון , שמח שעברתי לאייפון כבר שנתיים עם ה5c ומרוצה.

• פותח/ת השרשור
מישו יודע לענות לי על שאלה פשוטה על האייפון?

יש את הכפתור שמחליף בין מצב צלצול למצב אחר שהוא או שקט או רטט. אם אני מגדיר את המצב האחר להיות שקט, אין לי איך לשים על רטט, ואם אני מגדיר אותו לרטט אין לי איך לשים על שקט.

מישו יודע מה עושים?

תקשיב בהתחלה לכל מי שהכרתי היה אייפון 4 ואייפון 5.... ולאט לאט פתאום כלום עברו לטלפונים מבוססים אנדרואיד..
גלקסי , LG ואפילו כל מיני חברות סיניות זולות כמו ONEPLUS ואף אחד לא מתחרט על זה...
אני אישית שנאתי את היוהרה של סטיב ג'ובס ואת החוסר עמוד שידרה שלו.. ואני חושב שאפל לא מחדשת כלום כבר מעל עשור... להוציא כל חצי שנה מכשיר יותר חזק ולהוסיף עוד סיפרה או S... זה סתם קפיטליזם טהור ויריקה לצרכן בפנים.
ושלא נדבר על המחשבים הניידים והנייחים שלהם... שזה בכלל בדיחה!
יש לי 2...
גלקסי 5
Sony Xperia Z3
מה סמסונג עושים שונה? כולם אותו דבר, כל חצי שנה מכשיר יותר מהיר יותר גדול יותר חכם... זה לא רק אפל
(יש לי גלקסי 6 שלא תיכנס איתי לפינה שאני פאן-בוי של אפל)

איך הסוללה והרמקול שלו?
אין ספק שבאייפון(4 לפחות) הרמקול דיי חלש והסוללה נגמרת דיי מהר
בזה אין ספק שיש מכשירים שמתעלים עליו
הסוללה מחזיקה לי מכשאני קם בבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה.
מה שאני עוד אוהב בו שבטעינה של 20 דקות אני ממלא חצי מהסוללה.

והרמקולים טובים.

אני לא מסתדר עם אנדרואיד משום מה... אני מסכים שאפל זה למוגבלים טכנולוגית, אבל כזה אני. אני כבר "זקן" (בן 20), מה לעשות. לא מסתדר עם הרומים, שמומים. אני רוצה מכשיר שיגלוש לי באינטרנט ויעבוד כשאני מפעיל אותו. לא רוצה ולא מחפש יותר מזה.

כרגע אני עם LG G3 ואני לא סובל אותו. עובד לאט (ויש לו 3GB ראם!!! מה לעזאזל?), מגושם, וענק. זה לא סמארטפון, זה פלזמה. המסך ענק לי מדי. אני רציתי להחליף לנקסוס 5X החדש כי זה אנדרואיד נקי ואין לי בעיה עם נקי, אבל הסוללה שלו חרא. כנראה אני אעבור לגלקסי 6, למרות שגם ממנו אני מפחד.

מה סמסונג עושים שונה? כולם אותו דבר, כל חצי שנה מכשיר יותר מהיר יותר גדול יותר חכם... זה לא רק אפל
(יש לי גלקסי 6 שלא תיכנס איתי לפינה שאני פאן-בוי של אפל)

אני גם לא פאן בוי של גלקסי.. פשוט לפי דעתי הם יותר טובים מאפל. ואל תשכח שהם צריכים לעמוד מול השיגעונות של אפל להוציא כל רבעון טלפון סלולרי חדש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית