הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

רישיון לקטנוע A2

yairro100

משתמש פעיל
452
113
נק' מוניטין:
268
452
113
שלום אני בן 15 ו10 חודשיים עכשיו בתכנון שלי זה לעשות תאוריה בקרוב(כבר התחלתי ללמוד) ולהתחיל ללמוד לרישיון לקטנוע.
יש לי כמה שאלות :
1 כמה זמן לוקח להוציא רישיון כולל טסט כולל שיעורים כולל הכול( מה המינימום זמן).
2 האם שווה פשוט להביא משהו ביד שנייה זול באזור ה5 או 6 אלף או שווה להשקיע כבר באזור ה15 ולקנות משהו באזור הגוי רייד חדש מהאריזה.
יש לציין שהתכנון שלי זה להיות עם הקטנוע עד הצבא בערך+- ואז למכור אותו , רוב הנסיעות שלי יהיו בתוך היישוב שלי ופעם נסיעה של חצי שעה בדרך בין עירונית לבאר שבע.
תודה רבה מראש לעוזרים!

1. שבוע
2. אם אתה כבר מתכנן ליסוע במלכודת מוות אז עדיף להשקיע עוד כסף בכלי חדש ובטוח מאשר יד 4 מחולה פרקינסון שעבר תאונה.

1.שבועיים- שלוש בערך.
2.אתה יכול למצוא דברים טובים ב 6,000 ש"ח אבל תלך לראות עם מישהו שקצת מבין עיניין
אם אין לך אפשרות להעזר במישהו ויש לך את התקציב תקנה קטנוע חדש או בן שנה שנה וחצי

1. לי לקח שבוע וחצי, אני מאמין שאפשר לסיים את זה אפילו יותר מהר.
2. לגבי התקציב שלך, לי לא היה תקציב אז קניתי משהו פשוט באיזור התקציב שלך VS125. אבל אם יש לך תקציב, לך על משהו חדש ואיכותי, או יד שנייה כמו חדש...

• פותח/ת השרשור
תודה לעונים!
יש לי עוד שאלה מבחינת בטיחות מה עדיף קטנוע גדול או איך שקוראים לזה "קטנוע מנהלים" או שעדיף קטנוע קטן וספורטיבי

תודה לעונים!
יש לי עוד שאלה מבחינת בטיחות מה עדיף קטנוע גדול או איך שקוראים לזה "קטנוע מנהלים" או שעדיף קטנוע קטן וספורטיבי
אל תסתבך יותר מדי. למתחיל, אני יכול להמליץ לך על JOY RIDE הוא יספק אותך כהוגן, תהיה בטוח.
יש גם אופציה ל JOY MAX, קטנוע נהדר.

תודה לעונים!

מבחינת בטיחות הכי טוב שלא תיסע כמו מפגר
בגדול מידת גלגלים גדולה יותר נחשבת בטיחותית יותר (אבל דו"ג זה מסוכן בכל מקרה)

באותה מידה אפשר לחצות את הכביש ו..להידקר/להידרס/ייפול עלייך פסנתר כנף/שלל מקרים
אתה צודק.
מוגן רק מי שנמצא בבונקר,וגם זה בספק...
אם פותח השרשור מעדיף לעמוד בקצה של הסקאלה מבחינת הסיכון,שיבושם לו.
אבל הוא עושה טעות קריטית כי הרוב הגדול של רוכבי האופנוע עברו תאונות צד ג ועצמיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית