הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקציה חברתית לחדרי כושר - להכיר את מי שאתכם במכון

אדיר!! תודה רבה תומר נראה קטלני ביותר! אולי סוף סוף אפגוש בחורות שאוהבות גברים שמרימים!

• פותח/ת השרשור
אפשר לכאורה לדעת, כי לא כולם משתמשים באפליקציה, זה תקף רק על מי שמשתמש באפליקציה, לא ככה?

כן, ככול שיהיו יותר משתמשים פעילים באפליקציה מהחדר כושר ככה יהיה אפשר לדעת יותר טוב.

סבבה אבל טינדר זה שונה כי אתה לא באותה "ספייס" עם הבנאדם...זה וירטואלי
כאן אתה בחדר כושר עם הבנאדם.. ונוצר מצב שהבנאדם השני אולי לא מעונין לתקשר איתך ואז מה שקורה... שגם לך לא נעים וגם לבנאדם השני לא נעים.. ואז נוצרת סיטואציה מביכה...
ושמקום מתמלא סיטואציות מביכות... אנשים כבר לא מגיעים אליו..
וזה חדר כושר!!!

• פותח/ת השרשור
כאן אתה בחדר כושר עם הבנאדם.. ונוצר מצב שהבנאדם השני אולי לא מעונין לתקשר איתך ואז מה שקורה... שגם לך לא נעים וגם לבנאדם השני לא נעים.. ואז נוצרת סיטואציה מביכה...
וזה חדר כושר!!!

המטרה היא לא להטריד אנשים.
- אפשר לחסום אנשים בצאט.
- אפשר לצאט מהאופציה של הדייטינג ע"י כך שאתה מסמן את עצמך כתפוס.

אנשים שיטרידו ויספימו ייחסמו מהאפליקציה לגמרי.

המטרה היא לא להטריד אנשים.
- אפשר לחסום אנשים בצאט.
- אפשר לצאט מהאופציה של הדייטינג ע"י כך שאתה מסמן את עצמך כתפוס.

אנשים שיטרידו ויספימו ייחסמו מהאפליקציה לגמרי.

כן , אבל אז אתה נתקל בהם בחדר כושר ונוצרת סיטואציה לא נעימה... אני בחור מנומס...
אבל יש בחורים פחות מנומסים שיכולים לבוא לבחורה ולהגיד לה... "מה הבעיה של הכ*ס של האימשל'ך? למה אתה חוסמת אותי? למה את מסננת?"
ולתת לה בקטנה פלטה של 10 קילו בראש... וזה נראה לי לא במקום...

אני חושב שרעיון הרבה יותר טוב היה לבצע מיפוי בעזרת בלוטוס(שהרבה משתמשים בו עם האוזניות בחד"כ) או טכנולוגיה אחרת של האנשים והמיקום שלהם בחד"כ ביחס אליך, ולדעת מתי הכלוב פנוי.
וזה חדר כושר!!!

אתה שוכח שבן אדם שלא רוצה להכיר אף אחד במכון לא יוריד את האפליקציה מלכתחילה...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שרעיון הרבה יותר טוב היה לבצע מיפוי בעזרת בלוטוס(שהרבה משתמשים בו עם האוזניות בחד"כ) או טכנולוגיה אחרת של האנשים והמיקום שלהם בחד"כ ביחס אליך, ולדעת מתי הכלוב פנוי.

אתה שוכח שבן אדם שלא רוצה להכיר אף אחד במכון לא יוריד את האפליקציה מלכתחילה...

זה בהחלט רעיון טוב. נשמח לשמוע עוד רעיונות!

• פותח/ת השרשור
אם יש כאן מנהלים של חדרי כושר \ מאמנים \ אחראי מאמנים האפליקציה אמורה לעבוד בפוטנציאל המרבי שלה בשיתוף פעולה עם החדר כושר עצמו.
לחדר כושר עצמו יש פאנל ניהול דרכו הוא:
- יכול לפתוח חוגים ככה שהמשתמשים יכולים להרשם לחוגים דרך האפליקציה.
- לשלוח הודעות ותזכורות למתאמנים. ימי הולדת, חידוש מנוי, מתאמנים שלא מגיעים.
- קביעת פגישות עם מאמן לצורך בניית תוכנית אימונים.
- שליחת תוכניות אימונים לאפליקציה, לא צריך יותר קרטונים מנייר שהולכים לאיבוד.
- פתיחת חנות של החדר כושר למכירות שיש לו.
- ניהול מאמנים, משמרות. המשתמשים יכולים לראות דרך האפליקציה איזה מאמן עכשיו במשמרת.
ועד ועוד.

אם יש חדר כושר שמעוניין או שאתם חושבים שאתה מכירים חדר כושר שיכול להתעניין נשמח אם תקשרו בינינו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית