עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאני בודק את העוקבים אני רואה את המספר "3" אבל זה מראה רק 2 עוקבים. למה?אם תיכנס לפרופיל שלך מצד ימין למטה תראה מי עוקב אחריך:
צפה בקובץ המצורף 30763
תודה.אם תיכנס לפרופיל שלך מצד ימין למטה תראה מי עוקב אחריך
כשאני בודק את העוקבים אני רואה את המספר "3" אבל זה מראה רק 2 עוקבים. למה?
באג לאיזה כיוון? יש לי 3 עוקבים ואני לא יודע מי השלישי או שיש לי 2 עוקבים והוא בטעות רושם 3?זה כבר באג 😃
זה באמת מעניין אותך? הנה, הרווחת עוקב נוסף.באג לאיזה כיוון?
אחד העוקבים אחריך בבאןכשאני בודק את העוקבים אני רואה את המספר "3" אבל זה מראה רק 2 עוקבים. למה?
אני מנחש שאתה מקבל התראה בכל פעם שהוא כותב משהו.אשמח להסבר
אני מאוד חשודה אבל בחיי שאין לי מושג היכן אתה גר...כי בזמן האחרון כל מיני טיפוסים חשודים מסתובבים ליד הבניין שלי...
לא, מניסיון -אני מנחש שאתה מקבל התראה בכל פעם שהוא כותב משהו.
הרי לא מקבלים התראה על פעילות מסוימת אחרי זה שאנחנו עוקבים אחריו.
זה היה נכון עד שהתוסף הזה נדפק כשעברנו בין המערכות ומאז לא היה לי זמן להתעסק עם זה יותר מידי (זה עדיין מותקן כאן אך מכובה חלקית).אני מנחש שאתה מקבל התראה בכל פעם שהוא כותב משהו.
ברגע שאתה עוקב אחר משתמש אתה יכול לראות את כל ההודעות שנכתבו מכל המשתמשים שאתה עוקב אחריהם. כל מה שאתה צריך לעשות זה להכנס ל"פעילות אחרונה" למעלה בתפריט ובתחתית הדף תראה "עדכונים ממשתמשים במעקב". זה בעצם מרכז את כל ההודעות האחרונות של המשתמשים שאתה עוקב אחריהם במקום אחד. זה כרגע - ההתראות ממשתמשים במעקב יחזרו בשלב כזה או אחר.לא, מניסיון -