הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רשלנות רפואית

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אז הסיפור הוא כך
חבר טוב שלי קיבל בגיל 14 מהרופאה שלו מרשם לטסטוסטרון כי "הוא לא מספיק גדול וגבוהה" והוא היה מטופל בTRT למשך שנה אחת , ולאחר מכן פשוט הפסיק לקבל טסטוסטרון , כיום הנער בן 19 וחצי עם 8 ננומול של טסטוסטרון סובל מאוסטאופרוזיס ,חשק מיני ירוד מצבי רוח ירודים, וכל הסימפטומים של טסטוסטרון נמוך , מבחינת העצמות שלו הן ממש חלשות בבדיקות שהוא עשה , הרופאים רוצים לעשות לו "מספר בדיקות " כדי להיות בטוחים שהבעיות נובעות מחוסר טסטוסטרון ..(כן כן אשכרה קוראים לעצמם אנדוקרינולוגים )
המצב שלו רק מדרדר , וגם אם הוא יקח טסטוסטרון זה לא יאזן ממה שאני מאמין את מצב העצם שלו ,קראתי שננדרולון הינה תרופה מעולה לאוסטאופרוזיס, מה ידוע לכם שיכול לתרום למצבו הבריאותי?
תודה רבה 😃

נשמע כמו נושא לרופא ולא לפורום.
בהחלט ייתכן שהרפואה הציבורית לא תיתן מענה אבל אני בטוח שניתן למצוא רופא שמבין בעניין

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו נושא לרופא ולא לפורום.
בהחלט ייתכן שהרפואה הציבורית לא תיתן מענה אבל אני בטוח שניתן למצוא רופא שמבין בעניין
לא ביקשתי פה טיפול רפואי אלא מה ידוע לאנשים שיכול לתרום לאוסטאופרוזיס גם ככה הבן אדם נכנס לTRT
ויש פה אנשים שנהגו להיחשף להרבה יותר מידע מאשר אותם "אנדוקרינולוגים " שיושבים במכבי ועכשיו לעשות חיפוש אחר "הרופא" יהיה עוד יותר נזק לאותו נער בן 19 שסובל מבעיות של אנשים בני 60+

הורמון גדילה... ושמע... לא יודע אם הרופאים יתנו pct.
אם הייתי הוא הייתי עושה סייקל עם הרבה פרגניל שכולל gh ומקווה לטוב
יניב ריז כבר לא עובד לצערנו בגלל המערכת המושחטט תנסה להשיג אותו

ידידי,
תעשה חיפוש באינטרנט על רופא מומלץ ושילך אליו גם אם זה כרוך בתשלום נוסף מעבר לתשלום הבסיסי של ביקור מומחה במכבי .
יש היום פרופסורים וכו' שאני מאמין שראו ונתקלו במקרים כאלה "קצת" יותר מכל החבר'ה פה בפורום .

יש היום פרופסורים וכו' שאני מאמין שראו ונתקלו במקרים כאלה "קצת" יותר מכל החבר'ה פה בפורום .
רק שבלא מעט פעמים הטיפול שלהם מאוד שמרני ומספק יותר את קופתה של קופת החולים של המבוטח מאשר מצבו הבריאותי
עצוב אבל קיים!

אוסטאופרוזיס זו מחלה מאוד לא נעימה שבד"כ סובלות ממנה נשים בגיל המעבר
דקא לא מפצל תאים וכל פעילותו מסתכמת ב"גירוז" המפרקים בנוזל סינוביאלי מה שמביא להקלה בתקופת השימוש אך לא מעבר לזה
ל igf1 ישנה יכולת אמיתית לרפא ולשפר משמעותית בעיות מפרקים ושחיקת סחוסים
טרן מעלה IGF1 בדם ..GH גורם לייצור שלו ויש גם IGF1 רק שלהשיג את התרופה זו משימה מאוד לא פשוטה ותופעות הלוואי שלה במקרים של שימוש לקוי הרסניות!

אם הייתי במצבו של אותו בחור..אני באופן אישי הייתי מנסה לעזור לעצמי במקביל לטיפול רפואי וגם מנסה לדחוק ברופא שלי ללכת על כיוון זה
אבל לא הייתי ממליץ לו ולא לאף אחד להישען על הצעות בפורומים ולקחת סיכונים

• פותח/ת השרשור
רק שבלא מעט פעמים הטיפול שלהם מאוד שמרני ומספק יותר את קופתה של קופת החולים של המבוטח מאשר מצבו הבריאותי
עצוב אבל קיים!

אוסטאופרוזיס זו מחלה מאוד לא נעימה שבד"כ סובלות ממנה נשים בגיל המעבר
דקא לא מפצל תאים וכל פעילותו מסתכמת ב"גירוז" המפרקים בנוזל סינוביאלי מה שמביא להקלה בתקופת השימוש אך לא מעבר לזה
ל igf1 ישנה יכולת אמיתית לרפא ולשפר משמעותית בעיות מפרקים ושחיקת סחוסים
טרן מעלה IGF1 בדם ..GH גורם לייצור שלו ויש גם IGF1 רק שלהשיג את התרופה זו משימה מאוד לא פשוטה ותופעות הלוואי שלה במקרים של שימוש לקוי הרסניות!

אם הייתי במצבו של אותו בחור..אני באופן אישי הייתי מנסה לעזור לעצמי במקביל לטיפול רפואי וגם מנסה לדחוק ברופא שלי ללכת על כיוון זה
אבל לא הייתי ממליץ לו ולא לאף אחד להישען על הצעות בפורומים ולקחת סיכונים
Influence of anabolic steroid on tibial fracture healing in rabbits - a study on experimental model. - PubMed - NCBI
שיפור בצפיפות העצם וספיגת מינרלים בתוך 15-40 יום של שימוש בננדרולון דקיונט ..

Influence of anabolic steroid on tibial fracture healing in rabbits - a study on experimental model. - PubMed - NCBI
שיפור בצפיפות העצם וספיגת מינרלים בתוך 15-40 יום של שימוש בננדרולון דקיונט ..
אוסטאו פרוזיס מלווה בד"כ בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים שם מצפה הבעיה האמיתית והכואבת
בצפיפות העצם יכול לטפל כל סוג של טסטוסטרון..גם דקה..אך זה צריך להיות תלוי בסיבות שהביאו למצב הזה ובעיקר מונע מאיך ניתן להחזיר את הגוף לעשות את העבודה עם כמה שפחות התערבות חיצונית

• פותח/ת השרשור
אוסטאו פרוזיס מלווה בד"כ בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים שם מצפה הבעיה האמיתית והכואבת
בצפיפות העצם יכול לטפל כל סוג של טסטוסטרון..גם דקה..אך זה צריך להיות תלוי בסיבות שהביאו למצב הזה ובעיקר מונע מאיך ניתן להחזיר את הגוף לעשות את העבודה עם כמה שפחות התערבות חיצונית
טסט יכול לעזור כמובן אבל לא ברמה של ננדרולון (לא סתם הוא משמש ברפואה דווקא לזה )
לגבי השחיקת סחוסים אין לי מושג מה מצבם אבל הכי חשוב לפחות לשפר את המצב שכרגע ולא לבזבז זמן

מופעים לא עושה לי את זה...אני מעדיף את המגע האישי

בגלל זה אמרתי, כל רבע שעה- 20 דק׳
לוקח ריקוד , עולה 25 שקל
ואם אתה נראה טוב והיא זורמת איתך יש מצב שתקבל ריקוד גם של 5-10 דק׳ במקום 2 דק׳
אני אומר לך מנסיון של אחד שנראה טוב 😆

והביאו סחורה חדשה, יש שם כמה נדירות
ניסיתי להוציא מאחת מהן מס׳ טלפוו או משהו
לא נתנה..
אבל חכה אחיך לא פראייר, צריך לסמן V על חשפנית

בגלל זה אמרתי, כל רבע שעה- 20 דק׳
לוקח ריקוד , עולה 25 שקל
ואם אתה נראה טוב והיא זורמת איתך יש מצב שתקבל ריקוד גם של 5-10 דק׳ במקום 2 דק׳
אני אומר לך מנסיון של אחד שנראה טוב
פששש... סחטיין
מפרגנים!
אף על פי שמהקצת שאני מכיר את העולם הזה..המראה של הארנק משחק תפקיד ולא המראה של הלקוח:79nb:
גם את ה יודע את זה!! הן לא באות לשם להכיר חתיכים
היתה שם אחת שהורידה לי את החגורה קשרה את עצמה כמו כלבה ונתנה לי את הרצועה ליד
אם שרדתי את הלילה ההוא בלי אירוע לב..כנראה שיש לי לב חזק

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית