הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רשלנות רפואית

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
אז הסיפור הוא כך
חבר טוב שלי קיבל בגיל 14 מהרופאה שלו מרשם לטסטוסטרון כי "הוא לא מספיק גדול וגבוהה" והוא היה מטופל בTRT למשך שנה אחת , ולאחר מכן פשוט הפסיק לקבל טסטוסטרון , כיום הנער בן 19 וחצי עם 8 ננומול של טסטוסטרון סובל מאוסטאופרוזיס ,חשק מיני ירוד מצבי רוח ירודים, וכל הסימפטומים של טסטוסטרון נמוך , מבחינת העצמות שלו הן ממש חלשות בבדיקות שהוא עשה , הרופאים רוצים לעשות לו "מספר בדיקות " כדי להיות בטוחים שהבעיות נובעות מחוסר טסטוסטרון ..(כן כן אשכרה קוראים לעצמם אנדוקרינולוגים )
המצב שלו רק מדרדר , וגם אם הוא יקח טסטוסטרון זה לא יאזן ממה שאני מאמין את מצב העצם שלו ,קראתי שננדרולון הינה תרופה מעולה לאוסטאופרוזיס, מה ידוע לכם שיכול לתרום למצבו הבריאותי?
תודה רבה 😃

עשיתי סייקל ללא פרגניל
הפיסיטי שקיבלתי היה שגוי
כל זה בגלל סייקל אחד????

אגב
מכיר שניים שמטופלים קרוב לשנה וחצי אצל פרופסורים עקב בעיות פוריות...כתוצאה של שימוש ממושך בסטרואידים ללא מנוחות
מדובר בטיפול איטי ומתיש
לא כדאי להגיע למצב כזה

• פותח/ת השרשור
כל זה בגלל סייקל אחד????

אגב
מכיר שניים שמטופלים קרוב לשנה וחצי אצל פרופסורים עקב בעיות פוריות...כתוצאה של שימוש ממושך בסטרואידים ללא מנוחות
מדובר בטיפול איטי ומתיש
לא כדאי להגיע למצב כזה
HCG
HMG
טמוקסיפן
מאוד יעילים לשפר את זה
בשביל פוריות ולהביא ילדים אני לא אחיה על טסט נמוך רוב החיים שלי , אני מעדיף את החיים שלי על פני חיים של אחרים (כן אתה יכול להגיד שאני נרקיסיסט ..)

ראיתי מיקרים שאפשר להשיב ציר אחרי תקופה ממושכת ולך תדע.. אולי מלכתחילה משהו היה דפוק.
דבר ראשון שיעשה פרגניל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית