הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קרוספיט גדל ומתחילים לראות סדקים בפינות

לא רק הסמינרים, כל מה שקשור גם למאמרים שהוא היה כותב להם, ובכלל לייעוץ שהוא נתן. אני מאמינה שעד סוף השנה הוא גם לא יהיה יותר affiliate (אחרי שהוא יסיים את הסמינרים שהוא התחייב להם).
יש סיבה לפרישה? זה משהו שפורסם? כי עדיין מפרסמים מדי פעם קליפים שלו באתר.

כרגע הוא עדיין עובד איתם, לא יצאה הודעה רשמית. פשוט לפי הטור שפורסם באשכול הזה והודעה שלו בנוגע לסמינרים שלו בשיתוף קרוספיט, אני מניחה שדרכם נפרדות.
http://strengthmill.net/forum/showthread.php?t=7127

כרגע הוא עדיין עובד איתם, לא יצאה הודעה רשמית. פשוט לפי הטור שפורסם באשכול הזה והודעה שלו בנוגע לסמינרים שלו בשיתוף קרוספיט, אני מניחה שדרכם נפרדות.
http://strengthmill.net/forum/showthread.php?t=7127
האמת ניתן לפרש את העניין בכמה צורות, אישית אני מקווה שלא יפרדו. בכל זאת אני מבין את הנקודה של מדוע לפרוש ולהתחיל דרך חדשה לגמרי, גם מתוך היכרות קצרה מאד עם מה שריפ עושה. לאורך כל הדרך הוא דוגל במקצועיות ורמת הספרים והסמינרים שלו מדברת בפני עצמה. גם לאורך הדרך ריפ עסק יותר בכל הנוגע לעבודה על משקולות ופחות התמקדות באימוני קרוספיט, אני לא חושב שמדובר בסכסוך או משהו דומה למה שהתחיל את האשכול (יתכן ואני טועה). לפי דעתי מדובר דווקא בהתפתחות טבעית ומבורכת של ריפ ואישית הייתי מעדיף לקחת חלק בסמינר לפי התבנית החדשה שאותה הוא מתאר.

I wrote a huge post, but my session timed out and erased it...FUCK.
My points were that as long as the number of affiliates grows, so will the number of
ideas and opinions of how to get to the best GPP.
We have all passed a course here in Israel (Wingate, TAU, Studio B, Holmes Place); some are better than others, but ultimately on the ground, it is how you keep learning and keep practicing (on yourself, on friends, even on clients) that makes you a good coach.
All we have in this business (and yes, for some of us, it is a business as well as a passion) is our level of knowlege and our professionalism; it is OUR responsibility not just to maintain, but to upgrade and improve on both/
Bottom line I had 2 points: I stated the first one before that it is a law of nature that there is a direct relationship between the groweing number of coaches and the number opinions on how to get clients to their best GPP possible.
My second point was to echo Moran: CrossFit is like sex-even when it's bad, it's still pretty damn good.​

Back
למעלה תחתית