הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית רצועות פרק כף יד

AmitMa

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי חבר'ה.
אני רוצה לקנות רצועות לפרקי כף היד ורציתי לשמוע את דעתכם.
איך הרצועות של schiek?
לחלופין, אלו של TITAN גם טובות?
מה עדיף?
וכמה אינץ'?

• פותח/ת השרשור
הומלץ לי ע"י מישהו שיודע דבר או שניים על אימונים שזה יכול לעזור לי עם הtennis elbow שיש לי בסקוואט.
בתכלס עד היום לא השתמשתי בציוד בכלל, בגלל זה החוסר ידע

שזה יכול לעזור לי עם הtennis elbow שיש לי בסקוואט.
ל-tennis elbow אין שום קשר לסקוואט, מהסיבה שבסקוואט מעורבים כמייצבים כופפי שורש כף היד, ו-tennis elbow זו דלקת בפושטי שורש כף היד, יכול להיות שאתה מתכוון ל-golf elbow שזו דלקת בכופפי ש.כ.י ואז זה אכן מפריע לסקוואט, וגם אם כן, רצועות לא יתרמו לך בכלל,מה שיעזור זו מנוחה, קרח פעמיים ביום, ועבודה קלה מאוד לאמות.

הומלץ לי ע"י מישהו שיודע דבר או שניים על אימונים שזה יכול לעזור לי עם הtennis elbow שיש לי בסקוואט.
בתכלס עד היום לא השתמשתי בציוד בכלל, בגלל זה החוסר ידע
Compression Cuff™ 2.0 זה יעזור לך יותר מרצועות שורש כף יד..מנסיון

לי היו כאבים במרפק מסקוואט, קניתי רצועות פרק כף יד והתחלתי לאחוז את המוט עם האגודל (thumbs in) ונעלמו הכאבים. אם זה מה שיש לך, שווה לך לקנות.

איך הרצועות של schiek?
פח אשפה.
לחלופין, אלו של TITAN גם טובות?
מצוינות,שוות כל שקל.
אם לא הבנת עד עכשיו (תקשיב לי טוב מאן אני הכושי ששולט פה בשכונה מאן) אז TITAN ללא ספק.
וכמה אינץ'?
לי יש 12 אינצ' ואני מרוצה (משתמש רק לסקוואט). טיטאן ממליצים על 19 אינצ'.

תקנה רצועות מטיטאן ישראל, שירות מצוין, מחירים כמו בארה"ב (יותר זול מלהזמין מחו"ל).
הזמנתי מהם ותוך פחות משבוע הרצועות היו אצלי.

להזמנות TITAN ISRAEL או תפנה ל @SmokingSnake או @obzion
ל-tennis elbow אין שום קשר לסקוואט, מהסיבה שבסקוואט מעורבים כמייצבים כופפי שורש כף היד, ו-tennis elbow זו דלקת בפושטי שורש כף היד, יכול להיות שאתה מתכוון ל-golf elbow שזו דלקת בכופפי ש.כ.י ואז זה אכן מפריע לסקוואט, וגם אם כן, רצועות לא יתרמו לך בכלל,מה שיעזור זו מנוחה, קרח פעמיים ביום, ועבודה קלה מאוד לאמות.
זה כן אם הוא אוחז באחיזה ללא אגודל ודוחף את המוט לכיוון הגב בזמן העלייה.
הוא ישים רצועות ויחזיק באחיזה סגורה והכל יהיה טוב.

שייק פח אשפה , אלה אם כן אתה בילדר ששם רצועות כי זה מגניב, מדבר מנסיון

אני אחרי השייק עברתי לטיטניום של טיטן (סגול כחול) ועכשיו משתמש בגולד של טיטן ומרוצה מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית