שוקל לקנות חבילת תכנית וייעוץ

yaish21

משתמש מתחיל
15
0
אהלן אני יאיר בן 18, אני שוקל 65 קילוגרם והגובה שלי הוא 174 ס"מ.
אני מתגייס במרץ הקרוב ומאוד הייתי רוצה לעלות במסת שריר בתקופה של החודשיים הקרובים, יש לי גישה למכון ולאבקות ותוספי תזונה וארצה שיבנו לי תכנית אימונים לעלייה במסת השריר בצורה אופטימלית עם כמה שפחות עלייה באחוז השומן וארצה גם שיבנו לי תפריט וכיצד לשלב את האימונים והתפריט בצורה שתמקסם את ההתקדמות לי מבחינת מסת שריר. אני בערך 15-17 אחוזי שומן ומכיר יחסית את הנושא של אימונים וריצות. ארצה להגיע למצב של חודשיים מסה ועוד חודש חיטוב בגלל הזמן הקצר אך אני מוכן להשקיע מעצמי בהיצמדות לערכים תזונתיים ולתפריט ולמשטר אימונים קפדני.
האם החבילה של חודש מעקב+תכנית אימונים תתאים לצרכיי?(מסה נקייה עם תכנית ותפריט) ואצטרך גם ללמוד את התרגילים המורכבים

חודשיים מסה ועוד חודש חיטוב[/QUOTE
]
.
אתה לא תעלה מסת שריר משמעותית בחודשיים. אתה תעלה 2-3 ק"ג מסת שריר (במקרה הטוב) שמבחינה ויזואלית זה כמעט ולא יהיה משמעותי. העלאה במסת השריר עושים 4-6 חודשים כדי לקבל תוצאות ויזואליות כלשהן ובד"כ עושים 2-3 סבבים (או יותר) שכאלו. אתה יכול להתחזק באופן משמעותי ב 2-3 חודשים אך אל תצפה להעלאה מסיבית במסת השריר (ואני מדגיש מסת שריר, לא שומן או מים שאת זה קל יחסית לעלות וזה לא יעזור למטרה שלך). מה גם שאם אתה מתגייס לקרבי (גולני?), אתה כמעט ולא תצליח לשמר את מסת השריר בזמן הטירונות ואתה תאבד אותה יחסית מהר, גם אם תאכל היטב (ואתה לא הולך לאכול היטב בטירונות 05 ומעלה, גם אם ממש תרצה בכך).

ההמלצה היא להירשם לייעוץ לאחר סיום הטירונות אם אתה באמת רוצה להעלות במסת השריר או להירשם כעת אם אתה רוצה לעלות במסת שריר מועטה יחסית ובעיקר להתחזק לטירונות/גיוס.

• פותח/ת השרשור
אני מתגייס לצנחנים, ואני מוכן אפילו לעשות שלושה חודשים מסה ואז חיטוב אבל בתקופה האחרונה עבדתי הרבה שעות ביום וירדתי 7-8 קילו וזה מאוד מפריע לי, לכן אני רוצה לעלות במסת השריר על מנת להיראות גם יותר טוב, אני חושב שאצליח להסתדר בגיבושים גם אם לא אגיע בכושר שיא אבל כרגע הכי חשוב לי זה לעלות כמה שיותר במסה בתקופה הקרובה ל 3 חודשים +- לאחר מכן אני מוכן לעשות תכנית על מנת להתחזק אם זה עדיף על חיטוב

3 חודשים מסה נשמע כבר יותר טוב. אני לא רואה מקום להוסיף פה חיטוב בין הגיוס להעלאה במסה.

• פותח/ת השרשור
פשוט לעשות כוח אחרי המסה ? אני כבר נרשם למכון ויש לי בו כלוב וכל מה שצריך ככה שאני חושב שהשבוע כבר ארכוש את החבילה, באופן כללי אתה ממליץ על 3 חודשי מסה ואז כוח ? אני רוצה להגיע ליחידות המובחרות של צנחנים(דובדבן/מגלן) אני בא מעולם הכושר הקרבי ומכיר מקרוב את הנושא של ספרינטים זחילות ועבודה עם שקים ואלונקות ולכן אניחושב שלא תידרש לי הכנה ארוכה ומשמעותית לגיבוש המדובר, חשוב לציין שאני מסוגל לרוץ 10 קילומטרים בפחות מ50 דקות ושאני יחסית בכושר

פשוט לעשות כוח אחרי המסה ?
מסה וכוח בא בד"כ ביחד אלא אם מגבילים את הצריכה הקלורית. כמובן שאפשר לעשות אימונים עם 1-3 חזרות (לערך) ולהתמקד יותר בכוח מאשר בהעלאה במסת השריר, אך אם אתה לא תהיה מוגבל מבחינה תזונתית אני לא רואה טעם לעבוד רק על כוח מבלי לצבור מסת שריר (שכמו שזה נשמע זו המטרה העיקרית שלך - להעלות במסת השריר/להראות טוב וגם להיות חזק).

• פותח/ת השרשור
אוקיי נרשמתי למכון והתכנית שבנו לי שם פשוט חובבנית ברמה מפחידה, אין דדליפט והסקוואט הוא בסמית' משין, כבר נרשמתי לשלושה חודשים ולכן אין טעם לבזבז את שלושת החודשים האלה בעבודה לא נכונה ולא יעילה, לפני שאני נרשם לייעוץ האם יבנו לי כאן תכנית יעילה ותפריט תזונתי מתאים אישית ? אני רוצה לוודא את זה ולהיות בטוח שהליווי והייעוץ כאן באמת אישי

Back
למעלה תחתית