הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחלק הזמנות לlockerz

Hard-Core

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
לוקרז, הינו אתר שחברות גדולות באמריקה השקיעו בו המון כסף, ומימנו אותו במיליוני דולרים.

המטרה של האתר זה להשיג PTZ, שזה כמו שקלים או דולרים. בעזרת הPTZ אפשר לקנות מתנות. אפשר לקנות כל מה שעולה לכם לראש!
קונסולות כולל הכל החדשות ipodים כולל האיפוד טאץ' החדש! וגם הנאנו החדש , בגדים, פלאפונים, שעונים, בובות, משחקים, פלאסמות, אפילו אופנוע! יש המון מתנות! מה שטוב באתר הזה, שאפשר יכול להשתמש בו מגיל 13 ומעלה (ולא 18+), בגלל שאין כסף מעורב. הכל זה מתנות. אפילו לא צריך לשלם דמי משלוח, הדמי משלוח על האתר.

איך אתם משיגים PTZ? זה פשוט! אתם בטח חושבים, שכמו כל האתרים האחרים צריך למלא סקרים משעממים.. וכו'. אבל לא!
לוקרז הינו אתר ראשון מסוגו בעולם, וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לשמוע מוזיקה, לבדוק משחקים ולדרג אותם, לענות על שאלות יומיות..דברים שאפשר לעשות בסבבה!

הוכחה שהאתר אמיתי ולא עוד חרטא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.html

כל מי שרוצה הזמנה שישאיר פה אימייל

אני גם מחלק, מי שרוצה שישלח הודעה פרטית עם המייל שלו.

נערך לאחרונה:
כמה זמן זה בערך לוקח להגיע לX360?בהנחה שאתה יושב על זה 4 שעות ביום נגיד

• פותח/ת השרשור
כל יום שאתה נכנס אתה מרוויח 2 נקודות שאתה עונה לשאלה עוד 2
וכל חבר שאתה מוסיף עוד 2 ככה עד שאתה מגיע למה שאתה רוצה

אקסבוקס 360 עולה 675 PTZ
זה לא עניין של מי שיושב יותר על האתר וחורש, כי אתה בינתיים מקבל רק נקודות מלענות על שאלות פעם ביום, להתחבר פעם ביום ולהזמין אנשים.

גם לפה אנשים הגיעו? :(

חברה, עד ה15 לחודש הזה אף אחד לא יודע אם הם שולחים לישראל

אם אני יפתח כמה אימיילים ויזמין אותם (אני ישנה את האיפיי כל פעם) יכולים לתפוס אותי?

חשבון פשוט:

אתה מקבל 2 נק' על בן אדם שאתה מביא (4 נק' אם אתה VIP), מקבל עוד 2 נק' שאתה נכנס למשחק כל יום ועוד 2 נק' על השאלה היומית.
נגיד שמבקס' אתה מקבל 4+2+2 = 8 נק' ביום אם אתה מזמין בן אדם אחד, בוא נהייה ריאלי נגיד שתזמין 5 אנשים ביום יש לך 24 נק'/יום.
XBOX 360 עולה 675 נק' אם נחלק את זה בימים יקח לך 28 ימים (והזמנה של 120 אנשים) לקבל XBOX מסכן שעולה 200$ (כן אפשר היום להשיג את ה ELITE בארה"ב ב 200$).
ב-28 ימים במשכורת מינימום אפשר להרוויח כ-4000 שקלים, שיספיקו לכ-4 קונסולות שכאלו (אם קונים בארץ אז ל-2 וישר עוד עודף).
שלא נגיד גם שצריך לפרסם בכל מקום אפשרי ולהיות פאתט ולפרסם באתרים בינהם מפוקפקים ולהתחנן לאנשים שירשמו וכו'..

בקשר ל IP תמחק גם קוקיז ככה לא יעלו עליך אף פעם.

עשיתי את זה 3 פעמים, מחקתי קוקיז ושיניתי אייפי, אבל אחרי כמה זמן זה חזר בחזרה 🥷
יכול להיות שהם עלו על השיטה או משהו?

יכול להיות, אחד שם התלהב בפורומים שלהם שהוא קיבל XBOX כי הוא רימה והם ביטלו את ההזמנה אבל איכשהו היא הגיעה אליו בכל מקרה.

יכול להיות, אחד שם התלהב בפורומים שלהם שהוא קיבל XBOX כי הוא רימה והם ביטלו את ההזמנה אבל איכשהו היא הגיעה אליו בכל מקרה.

אבל איך הם מבדילים בין מישהו שמזמין את עצמו לבין מישהו שמזמין מישהו אחר?

חשבון פשוט:

אתה מקבל 2 נק' על בן אדם שאתה מביא (4 נק' אם אתה VIP), מקבל עוד 2 נק' שאתה נכנס למשחק כל יום ועוד 2 נק' על השאלה היומית.
נגיד שמבקס' אתה מקבל 4+2+2 = 8 נק' ביום אם אתה מזמין בן אדם אחד, בוא נהייה ריאלי נגיד שתזמין 5 אנשים ביום יש לך 24 נק'/יום.
XBOX 360 עולה 675 נק' אם נחלק את זה בימים יקח לך 28 ימים (והזמנה של 120 אנשים) לקבל XBOX מסכן שעולה 200$ (כן אפשר היום להשיג את ה ELITE בארה"ב ב 200$).
ב-28 ימים במשכורת מינימום אפשר להרוויח כ-4000 שקלים, שיספיקו לכ-4 קונסולות שכאלו (אם קונים בארץ אז ל-2 וישר עוד עודף).
שלא נגיד גם שצריך לפרסם בכל מקום אפשרי ולהיות פאתט ולפרסם באתרים בינהם מפוקפקים ולהתחנן לאנשים שירשמו וכו'..

בקשר ל IP תמחק גם קוקיז ככה לא יעלו עליך אף פעם.

כן בגלל זה שאלתי,כי אני מסתכל על כל המסכנים האלה שיושבים לי שעות על אתרים כמו אלה,כדי להרוויח איזה 20$ בחודש,אם הם היו עובדים בעבודה עם מינימום הם היו עושים את זה בפחות מ4 שעות :\

למישהו יש רעיון איך לעקוף את השיטה שלהם?
(חוץ מלהיות פעיל במשתמשים)

מי שם איתי כסף שתוך 3 חודשים מביאים BAN לכל הספקיות הישראליות מהאתר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית