הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוביליטי ומתיחות לקלין וסנאץ

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
כמו שרשום בכותרת אני ממש אשמח לעזרה בנוגע למתיחות

במקור אני מניף משקולות למרות שאני תמיד מקנח במטקונים פה ושם אבל ידוע לי שקרוספיטרים אלופים בכל מה שנוגע למוביליטי אז פונה לעזרתכם

יש לי טווח תנועה גרוע וקשה לי לתפוס סנאצים וקלינים
הסקפולה שלי במצב איום כי הייתי סוג של מפתח גוף לכמה שנים ויצרתי פלג גוף עליון כ"כ צפוף וקצר שזה מפריע לי לתפוס סנאץ שך 60 קילו כאשר הסקוואט שלי 170x5 וה strict press 82x5... פשוט מגוכח.
הטווח תנועה בפלג גוף תחתון לא משהו ובקושי מסוגל לעשות סקוואט ולרדת ל ATG למרות שאיכשהו אני מסתדר .. אבל כשזה נוגע ל oly קלאסי זה פשוט כ"כ מגביל אותי ואין לי שמץ איפה להתחיל.

ברור לי שהתמדה פה זה שם המשחק ושיש עקרונות מסוימים, אבל בכל מקום רושמים משהו אחר על הזמן שצריך להחזיק את המתיחה וכמה תרגילים לעשות לכל שריר ואיזור..

בקיצור, אני ממש צריך עזרה חח

תודה לכולם ואחלה ערב 😃

קשה להסביר מפה.
פשוט תחפש ביוטיוב ותמצא יש מליוני סרטונים ומוביליטי זה משהו שמתחיל ולא נגמר.
חשוב שתעשה hb סקוואט ואם קשה לך הטווח אז תעשה עם עצירות בבור זה גם יעזור לך להגדיל את הטווח.
אולי תעלה סרטים שלך מניף ומנקה ואני אוכל יותר לעזור.

• פותח/ת השרשור
קשה להסביר מפה.
פשוט תחפש ביוטיוב ותמצא יש מליוני סרטונים ומוביליטי זה משהו שמתחיל ולא נגמר.
חשוב שתעשה hb סקוואט ואם קשה לך הטווח אז תעשה עם עצירות בבור זה גם יעזור לך להגדיל את הטווח.
אולי תעלה סרטים שלך מניף ומנקה ואני אוכל יותר לעזור.

ראיתי המון אני מכיר מתיחות לכל הבעיות שלי.. השאלה כמה זמן להחזיק מתיחה אם 30 שניות או 2 דקות ומה הטווח האפקטיבי ביותר,כי יש כאלה שאומרים שאחרי 40 שניות לכל היותר אין טעם להמשיך.
ולגבי כמה פעמים בשבוע וכמה זמן ביום וכמה תרגילים

אין לי קנה מידה.. אני מכיר מלא מתיחות מצויינות אבל לא יודע איך לבנות את התכנית שלי ובלי תכנית אני פשוט לא אצליח לעקוב אחרי זה

דרך אגב זה דרור חח

ראיתי המון אני מכיר מתיחות לכל הבעיות שלי.. השאלה כמה זמן להחזיק מתיחה אם 30 שניות או 2 דקות ומה הטווח האפקטיבי ביותר,כי יש כאלה שאומרים שאחרי 40 שניות לכל היותר אין טעם להמשיך.
ולגבי כמה פעמים בשבוע וכמה זמן ביום וכמה תרגילים

אין לי קנה מידה.. אני מכיר מלא מתיחות מצויינות אבל לא יודע איך לבנות את התכנית שלי ובלי תכנית אני פשוט לא אצליח לעקוב אחרי זה

דרך אגב זה דרור חח

אתה צריך לדעת להבדיל בין מוביליטי (פתיחת טווחי תנועה) לגמישות (שזה האפשרות של השריר להמתח באופן רגיל)

בעיקרון כנראה שאתה מדבר על מתיחות (כי מתיחות זה מה שאתה עושה שאתה מחזיק באופן סטטי) המלצה שלי:
תעשה את המתיחות לא בזמן אימון, אלא שאתה קר (גם לא לפני אימון) וההמלצה היא פשוט להחזיק כמה שיותר בלי לפגוע בשריר ולסטים (לפחות 2 סטים של כל החזקה)

לפני אימון תעשה מוביליטי (פתיחת טווחי תנועה) זה יעזור לך אם יש לך "טייטנס tightness" באיזורים שמפריעים לך להגיע לגמישות הרצויה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לדעת להבדיל בין מוביליטי (פתיחת טווחי תנועה) לגמישות (שזה האפשרות של השריר להמתח באופן רגיל)

בעיקרון כנראה שאתה מדבר על מתיחות (כי מתיחות זה מה שאתה עושה שאתה מחזיק באופן סטטי) המלצה שלי:
תעשה את המתיחות לא בזמן אימון, אלא שאתה קר (גם לא לפני אימון) וההמלצה היא פשוט להחזיק כמה שיותר בלי לפגוע בשריר ולסטים (לפחות 2 סטים של כל החזקה)

לפני אימון תעשה מוביליטי (פתיחת טווחי תנועה) זה יעזור לך אם יש לך "טייטנס tightness" באיזורים שמפריעים לך להגיע לגמישות הרצויה

סגור תודה רבה

אז 2 סטים של 2 דקות כל שריר נניח לא יתן לי יותר מאיזה רבע שעה.. זה מספיק ? חייב עד התחרות לתת בראש בקטע הזה

סגור תודה רבה

אז 2 סטים של 2 דקות כל שריר נניח לא יתן לי יותר מאיזה רבע שעה.. זה מספיק ? חייב עד התחרות לתת בראש בקטע הזה

כמה שאתה יכול. בהצלחה. נתראה בתחרות אני מניח

Back
למעלה תחתית