הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באטווינק

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי יש לי באט ווינק בסקוואט, ובדקתי עד כמה זה חמור ונראה כאילו זה לא עד כדי כך חמור , זאת אומרת כשאני מתחיל לרדת יש לי מעט אובר אקסטנשן בגב התחתון (ניסיתי להישאר על מנח ניטרלי פשוט לא מצליח זה הצורה של הגב שלי )וכאשר אני מגיע לבור (כמה סנטימטר מתחת למקביל לא יותר מידי )נראה שזה חוזר למנח ניטרלי אבל לא בטוח אם זה מתחיל לעבור לפלקשן ולא נראלי שאם כן אז זה פלקשן מאוד קטן (זה יכול לפגוע בכל זאת ?), עכשיו השאלה, האם הבאט ווינק יכול לפגוע לי בגב התחתון במצב כזה ? כמובן שאני מנסה למנוע כמה שיותר , אבל אוליי כדאי להגיע רק למקביל ולא להסתכן כאשר אגיע למשקלים גבוהים יותר ? האם צמצום טווח התנועה אך ורק למקביל יפגע בבניית מסה ברגליים ?(לא מתכוון להתחרות בינתיים )
אני שואל פה הכול במטרה לא לפגוע בגב ולצמצם כמה שיותר סיכוי לפגיעה
מישהו?

• פותח/ת השרשור
תעלה את סרטון הסקוואט העדכני ביותר שלך.

זה לפני שבוע בערך אבל תיקנתי גם אותו (אני מוציא חזק יותר את הברכיים מאשר בסרטון )
בכל מקרה הבאט ווינק לא נראלי רציני, ובדקתי בבית עם מטאטא ...

אתה מסתכל נמוך מדי למטה. אתה לא מוציא ברכיים מספיק החוצה (אמרת שתיקנת אז תעלה אחר כך סרטון עדכני עם כל התיקונים). כל השאר נראה סביר.

• פותח/ת השרשור
אתה מסתכל נמוך מדי למטה. אתה לא מוציא ברכיים מספיק החוצה (אמרת שתיקנת אז תעלה אחר כך סרטון עדכני עם כל התיקונים). כל השאר נראה סביר.
אני מסתכל מטר פלוס מינוס קדימה זה לא מספיק ?
בכל מקרה הבאטווינק, נראה מאוד רציני ברמה שיכולה לפגוע בגב התחתון ?
בראשון אעלה סרטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית