הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לקחת אנאבר של MEDITECH והאם הוא בטוח לשימוש?

נאקו קוייליס

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום

אני מתאמן מתחיל, מעל גיל 21.
ברצוני להתחיל לקחת סטרואידים כדי להאיץ קצת את העניינים.
הייתה תקופה בעבר שגם התאמנתי כחצי שנה אך לא ראיתי שום שינוי כלל.
עכשיו שוב התחלתי להתאמן בתקווה שאולי דאז לא עשיתי משהו נכון באימונים.

המליצו לי על אנאבר של MEDITECH למי שלא מכיר זה האתר: :: Meditech ::
אומנם זה נראה כמו חברה אמינה אבל בכל זאת אני אחד ספקן והיתי מעוניין לשמוע אולי מישהו התנסה איתם ויכול להמליץ לטובה או לרעה.

דבר שני, האם כדאי שאקח משהו בסוף הסייקל (PCT)? או שלא כל כך צריך במידה וזה רק אנאבר במינונים נמוכים?

תודה מראש.

1- אתה מתאמן מתחיל זה בדיוק הבעיה, אתה יכול לעלות עם תזונה ותוכנית מותאמת הרבה עד שתיגע בחומר
2- לא לוקחים חומר אוראלי לבד (למרות שהאנאבר חלש מאד ואפשרי לקחת ללא בסיס של טסט אבל קבל סקופ אנאבר לא יהיה לך שם)
3- החומר עצמו באופן יחסי יקר לשאר האורליים בשוק, שים עין
4 - זוכר את הסקופ שאמרתי בשורה 2? רוב האנאבר בארץ הוא במקרה הטוב שילוב של דיבול ווינסטרול במינון נמוך, אנאבר זה לא.
5 - ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע שירכיב לך תוכנית אימונים ותפריט בהתאם למצב שלך תאמין לי קודם תעלה טבעי עוד כמה שנים דבר על חומר, אתה יש רוצה לירות בתותחים כבדים במלחמה של אקדחי מים, פשוט אין טעם!
6 - קצת קריאה לא תזיק ללמוד את הנושא לרוחבו ואורכו, בסופו של דבר אתה צריך להשכיל בנושא ולא לסמוך על דילרים תאבי בצע
7 - איחלתי לחייל בהצלחה, תצליח

1. לפי ניסוח השאלה אתה הולך לזרוק כסף לפח!! לא שזה ממש נורא..אם בא לך בכייף:79nb:
  2. לא נכנסים לחומרים לפני שמגיעים לפיק מסוים לפחות באימונים נקיים,(לא בעוד כמה שנים כמו שכתבו..אבל בטח שלא עכשיו)
  3. מדיטק לדעתי היא מחברות הU.G היותר טובות שיש לשוק להציע..רק כדאי שתיקח בחשבון שמה שמופץ בארץ לא יצא מהחברה

נערך לאחרונה:
שלום

אני מתאמן מתחיל, מעל גיל 21.
ברצוני להתחיל לקחת סטרואידים כדי להאיץ קצת את העניינים.
הייתה תקופה בעבר שגם התאמנתי כחצי שנה אך לא ראיתי שום שינוי כלל.
עכשיו שוב התחלתי להתאמן בתקווה שאולי דאז לא עשיתי משהו נכון באימונים.

המליצו לי על אנאבר של MEDITECH למי שלא מכיר זה האתר: :: Meditech ::
אומנם זה נראה כמו חברה אמינה אבל בכל זאת אני אחד ספקן והיתי מעוניין לשמוע אולי מישהו התנסה איתם ויכול להמליץ לטובה או לרעה.

דבר שני, האם כדאי שאקח משהו בסוף הסייקל (PCT)? או שלא כל כך צריך במידה וזה רק אנאבר במינונים נמוכים?

תודה מראש.
אם התאמנת חצי שנה ולא ראית תוצאות, סימן שאתה עושה משהו לא נכון (אימונים, תזונה, מנוחה).
סטרואידים הם לא פתרון לשום אי-התקדמות שנובעת מחוסר ידע

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי, המדיטק שיש בארץ מזוייף? כי אני יכול לאמת את מה שמגיע אלי, לכל אריזה יש קוד גירוד סודי.

שאלה שניה - אתם ממליצים למעשה שלא להשתמש בשלב זה בטענה שהשרירים שלי עדיין יכולים לגדול באימונים טבעיים. אבל חשבתי אולי שיש מצב שהגנטיקה שלי יצאה דפוקה והגוף לא מאפשר את זה, יכול להיות מצב כזה?

נערך לאחרונה:
אתה באמת כל כך בטוח בתזונה והאימונים שלך שאתה מאמין שלא התקדמת בגלל 'גנטיקה שלא מאפשרת את זה'?
בוא ספר לנו את תכנית האימונים ותפריט התזונה שלך ונראה כמה הם טובים.

תעשה טובה ענקית לעצמך ותרד מזה , אם לא ראית שינוי בחצי שנה אז יש משהו שאתה עושה לא נכון, מה נראה לך תתחיל להזריק והופה אתה סוס מה זה הוקוס פוקוס? שחרר ומהר , אם אתה רציני בקשר להתאמן תפנה למאמן אישי טוב שידריך אותך , ותקרא לבד.

אז לא הבנתי, המדיטק שיש בארץ מזוייף? כי אני יכול לאמת את מה שמגיע אלי, לכל אריזה יש קוד גירוד סודי.

שאלה שניה - אתם ממליצים למעשה שלא להשתמש בשלב זה בטענה שהשרירים שלי עדיין יכולים לגדול באימונים טבעיים. אבל חשבתי אולי שיש מצב שהגנטיקה שלי יצאה דפוקה והגוף לא מאפשר את זה, יכול להיות מצב כזה?
חצי שנה היא תקופה קצרה מכדי שתוכל להגיע לקביעות שכאלה לגבי גופך.
שנית, אם הכוונה להתחיל שימוש מחזורי, ארוך טווח באנאבר קח בחשבון שההוצאה עומדת להיות עצומה.
כל אחד בוחר עבור עצמו אם ומתי לפתוח בשימוש בסטרואידים, לרוב אין ממתינים למיצוי הפוטנציאל הגנטי (יעד תיאורטי מעורפל) אלא בשלב בו מרגישים צורך בהתקדמות מהירה יותר.
טרם השימוש אני אמליץ לך רק ללמוד איך להתאמן ולאכול (כנס לפורטל קילוגרם כנקודת פתיחה וקרא מהמאמרים) ולאחר מכן עבור בעיון על הנעוץ הבא:
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית