הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דני קגנוביץ' לקראת מר יוניברס NAC

וואווו השינוי של הידיים שלו מפחיד,אני זוכר שהוא היה חסר פרופורציות לגמריי גב חזה כתפיים רגליים מפותחים ביותר וידיים יחסית קטנות,שיחק אותה,כל הכבוד לדני!
קגנוביץ' עובד ועובד נכון. בעיית הבייספס היתה ידועה, האיש פיקס עצמו על החולשה, תיקן... The beast he is... ריספקט 🕴

קגנוביץ' עובד ועובד נכון. בעיית הבייספס היתה ידועה, האיש פיקס עצמו על החולשה, תיקן... The beast he is... ריספקט 🕴
לדעתך המעבר לבידוד הידיים ביום נפרד זה מה שעשה לו תשינוי?

סלביק אתה מחפש מתחת לאדמה תירוץ לתוכנית פיצולים אה.. חח

סלביק אתה מחפש מתחת לאדמה תירוץ לתוכנית פיצולים אה.. חח
האמת איתי שהעניין של פיצולים או כח למתחילים כבר התקבל אצלי בתודעה והחלטתי להמשיך לפי ההצעות של החברה הרציניים פה ולעבור בקרוב ל fbw ואז לתוכנית כוח ורק אחרי זה לפיצולים.אני טעיתי כל הזמן בחשיבה שלי והחברה פה צדקו.

לדעתך המעבר לבידוד הידיים ביום נפרד זה מה שעשה לו תשינוי?
לא. דני יודע איך להתאמן בכדי להביא את השייפ למקום הנכון. במקרה הזה הוא הלך לכיוון שרובנו נתקלים בו רק ברמות הגבוהות ביותר...

לא. דני יודע איך להתאמן בכדי להביא את השייפ למקום הנכון. במקרה הזה הוא הלך לכיוון שרובנו נתקלים בו רק ברמות הגבוהות ביותר...
יפה שאתה במשך שני עמודים חייב לצטט כל תגובה מפרגנת ולצעוק "סינטול!!!!!"
לא ציפיתי ממנהל בפורום ואדם בוגר להתנהגות כזאת.
גם אם הוא משתמש וגם אם לא,זה לא הפורום המתאים לדון בו על זה.

אתה ממש טועה, הוא ממש לא היחיד, אתה כנראה לא ראית הרבה בילדרים, יש מלא ברמה גבוהה שלא רואים להתחרות בארץ מהסיבה הפשוטה -
שענף הטניס שולחן יותר פופלארי ומתקדם מפיתוח גוף בארץ.

ודבר שני הוא ממש לא בן 23

בן 24
לזכותו יאמר כימהוא נראה מעולה ומתקדם משנה לשנה
הוא בן 23, נולד ב92 , וראיה לכך שהוא הולך להתמודד בג'וניורס גם השנה, שזה עד 23 כולל.
בן 24 יהיה רק בעוד חצי שנה,
ד"א 'ממש לא בן 23' אפשר לחשוב שהוא בן 40, כשאתם בעצם טוענים שהוא גדול רק בשנה אחת.

לא הייתה לו בעיה בביספס אלא בעיקר בטרייספס.

וכן, יש מפתחי גוף בגילו וברמה שלו בארץ אבל מעטים מאוד:
סהר קזס, גם קובי ברנס וכמובן אבי אסף שברמה גבוהה לגילו.

עצוב כמה שהפורום הזה לא יודע לפרגן למי שלא מתאמן כוח, הבנאדם הגיע לאחלה השגים בתחום, אם אין לכם משהו טוב להגיב, ואתם באים רק להטריל, אולי כדאי שלא תגיבו וזהו?

הוא בן 23, נולד ב92 , וראיה לכך שהוא הולך להתמודד בג'וניורס גם השנה, שזה עד 23 כולל.
בן 24 יהיה רק בעוד חצי שנה,
ד"א 'ממש לא בן 23' אפשר לחשוב שהוא בן 40, כשאתם בעצם טוענים שהוא גדול רק בשנה אחת.

לא הייתה לו בעיה בביספס אלא בעיקר בטרייספס.

וכן, יש מפתחי גוף בגילו וברמה שלו בארץ אבל מעטים מאוד:
סהר קזס, גם קובי ברנס וכמובן אבי אסף שברמה גבוהה לגילו.

עצוב כמה שהפורום הזה לא יודע לפרגן למי שלא מתאמן כוח, הבנאדם הגיע לאחלה השגים בתחום, אם אין לכם משהו טוב להגיב, ואתם באים רק להטריל, אולי כדאי שלא תגיבו וזהו?
דני תותח אני עוקב אחרי הסירטונים שלו ביוטיוב בערוץ שלו תוספים ונהנים,וכל מילת גנאי עליו מיותרת.כבודו במקומו

ייתכן ומרבית חברי הקהילה לא תומכים בשיטות העבודה של קגנוביץ (@Angel_Danik), אבל בסופו של יום הוא מגיע להשגים, עוסק בזה בחיי היום יום שלו 24/7 וגם בעל תרומה מסויימת לקהילה, אם זה דרך ערוץ ה- YouTube שלו, חשבון הפייסבוק או האינסטגרם. נכון שכל הפעילויות הללו נועדו גם בין היתר לקידום עסקי עצמי, אך עדיין יש לראות את כל מגוון הפעילויות הללו כתרומה לקידום תחום פיתוח הגוף בארץ - ולזה סביר להניח שאף אחד מאיתנו לא מתנגד.

בסרטון הראשון "אני מקווה שזה מצלם אם לא הוא הורג אותי" 🤣🤣🤣

אין מה להגיד הבחור עובד קשה ורואה תוצאות בהתאם רק נישאר לאחל לו בהצלחה ביוניברס

vadim_bb,
התגובה שלך צרבה לעין מבחינת הבוטות שלה, אני מניח שזאת הסיבה. גם התגובה של Bill Plates לא במקום אם זאת באמת אמא שלו - ובכלל, תפסיקו להתייחס לגופו של אדם, אלא לנושא עצמו (שמעט נאבד כאן לאורך דפי השרשור).

תנסו להיות קצת יותר ממלכתיים בתגובות שלכם, קצת פחות עקיצות ובדיחות ויותר תגובות לעניין. הזמן הפנוי שלנו הוא יקר, אז תשמרו אותו עבור דיונים אינפורמטיבים שכיף לקרוא ולא למלחמות פיקסלים מיותרות מאחורי המקלדת.

חברה חלאס עם הביקורתיות והציניות כלפי אנשים אחרים,זאת יכולה להיות אמא שלו,כל הפוסל במומו פוסל.

vadim_bb,
התגובה שלך צרבה לעין מבחינת הבוטות שלה, אני מניח שזאת הסיבה. גם התגובה של Bill Plates לא במקום אם זאת באמת אמא שלו - ובכלל, תפסיקו להתייחס לגופו של אדם, אלא לנושא עצמו (שמעט נאבד כאן לאורך דפי השרשור).

תנסו להיות קצת יותר ממלכתיים בתגובות שלכם, קצת פחות עקיצות ובדיחות ויותר תגובות לעניין. הזמן הפנוי שלנו הוא יקר, אז תשמרו אותו עבור דיונים אינפורמטיבים שכיף לקרוא ולא למלחמות פיקסלים מיותרות מאחורי המקלדת.
למה מה היה בוטה בתגובה שלי ?
אותו הדבר בדיוק כמו שהוא רשם . ועכשיו חזרתי מעבודה ועדין לא מחקו אותה ...
מה שגם אם זה היה מישהו שלא מתאמן כוח היה חוטף באן על המקום בושה הפורום הזה .

למה מה היה בוטה בתגובה שלי ?
אותו הדבר בדיוק כמו שהוא רשם . ועכשיו חזרתי מעבודה ועדין לא מחקו אותה ...
מה שגם אם זה היה מישהו שלא מתאמן כוח היה חוטף באן על המקום בושה הפורום הזה .

אלוהים אדירים, מה הקשר מתאמן כוח - איך אני אמור לנחש איך הוא מתאמן?

הוא לא הבין שזו אמא שלו, לא היתה כאן ירידה או השמצה - מה שאתה כתבת פשוט מטומטם, ואני אפילו לא המנהל שמחק את ההודעה שלך.

תפסיקו להסית לכיוון בילדרים נגד ליפטרים, גם בילדרים עובדים בתוכניות כוח וגם ליפטרים עובדים בחזרות גבוהות, די כבר.

ניראה חבל על הזמן לא מבין למה לא מפרגנים לו..שיהיה לו בהצלחה !

מה אתם ילדים בני שתיים?

דני נראה נהדר, ראיתי אותו במציאות - הוא נראה כמו חייזר מכוכב אחר.
אני מאחל לו המון בהצלחה! יש לו עתיד מזהיר בתחום, שימשיך בדרך שלו.

כל הכבוד לו.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית