הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מאפינס שוקולד בוטנים 80 קל' numnumnumnum!!!

• פותח/ת השרשור WolfM
  • פורסם בתאריך

WolfM

משתמש פעיל
301
140
נק' מוניטין:
540
301
140
מתכון קל ומהיר יחסית.

ראשית הערכים עם המרכיבים והכמויות:
מאפינס.jpg

מחממים את התנור מראש ל170 מעלות.

לוקחים את חטיף החלבון וחותכים אותו לקוביות. אני השתמשתי בחטיף שוקולד בראוניז של קווסט, אבל אפשר להשתמש בשל כל חברה.
שמים את הקוביות בקערה עם החלב ומחממים במיקרו ל30-60 שניות עד שהחלב חם דיו להמיס את החטיף. מוסיפים לאחר החימום את תמצית הוניל לחלב החם ומערבבים את הקוביות בחלב החם עד שהחטיף נמס לגמרי (ענין של 2 דקות לערך).

לאחר מכן, בעזרת מטרפה, מקציפים קלות את חלבוני הביצה עם הסוכרלוז. אפשר להשתמש גם במיקסר אבל אין צורך, מטרפה ידנית מספיקה בהחלט עד ליצירת בועות/הכפלת נפח.

בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים היבשים (קזאין - ניתן להמיר באבקת חלבון, קמח שיבולת שועל, מלח, אבקת אפיה).
לאחר שכל החומרים מעורבבים טוב, שופכים לקצף הביצים ומערבבים טוב עד שמתקבלת בלילה ללא גושים.
מוסיפים את כף היוגורט לבלילה (ניתן להשתמש גם ביוגורט 3% לקבלת מרקם טיפה יותר טוב אך הערכים טיפה משתנים).

לסיום שופכים את החלב עם החטיף המומס לבלילה ומערבבים.
שופכים את התערובת למגש ייעודי לאפיית מאפינס ל3/4 הגובה (ניתן לקנות כאלו חד פעמיים בגרושים). הכמות אמורה להספיק ל6 מאפינס.
20151031_204327_001.jpg
אופים בתנור כרבע שעה על 170 מעלות בטורבו.

תוספות אפשריות (לא נכללים בערכים למעלה):
1. מערבבים כף אבקת חלבון עם כף יוגורט 0% ו2 שקיות סוכרזית/סוכרלוז ליצירה של גנאש.
2. ממיסים כפית חמאת בוטנים ומצפים את המאפינס או דוחפים בעזרת מזרק או שקית זילוף לתוך המאפינס
3. כדור גלידל של פלדמן ליד

בתאבון!

20151031_204420.jpg

קבצים מצורפים

• 20151102_213007.jpg
    20151102_213007.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 322
הכל מעולה! אבל למה גלידה של פלדמןןן 😵

• פותח/ת השרשור
כי זה תפריט לחיטוב וגלידל של פלדמן זה 33 קל ל50 גרם.

נראה מעולה! קבל מוניטין .

חיפשתי אבקת חמאת בוטנים לא מצאתי איפה קניתה??

ויש איזה תחליף לחטיף חלבון שהוא דל פחמימה??

• פותח/ת השרשור
חיפשתי אבקת חמאת בוטנים לא מצאתי איפה קניתה??

ויש איזה תחליף לחטיף חלבון שהוא דל פחמימה??

בארץ לא בטוח שתמצא אבל ניתן להזמין מכל אחת מהחנויות ששולחות לישראל. זה גם עם משקל נמוך אז המשלוח די זול.
אפשר להמיר את חטיף החלבון לסקופ חלבון שוקולד ו2 כפות של סירופ ו י טהפייבר אבל גם אותו תאלץ להזמין מחו"ל. לא ניסיתי אז לא יודע כמה זה ישפיע על המרקם.

נראה קטלני נראה לי היום אני מנסה את זה 😁

וואי זה נראה ממש מעולה.
חייב אבקת חמאת בוטנים לדעתכם או שניתן להחליף בחמאת בוטנים טבעית? אני מתה להכין את זה 🤤

וואי זה נראה ממש מעולה.
חייב אבקת חמאת בוטנים לדעתכם או שניתן להחליף בחמאת בוטנים טבעית? אני מתה להכין את זה 🤤

אני חושב שאני אנסה עם טבעית
נמאס מכמות הדברים שאין בארץ

Back
למעלה תחתית