זה בסדר ידידי, אין צורך להתרגש יותר מדי.. זה רק לייק אתה יודע...שיחקת אותה... כמה הייתי רוצה להיות אתה ליום אחד...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר ידידי, אין צורך להתרגש יותר מדי.. זה רק לייק אתה יודע...שיחקת אותה... כמה הייתי רוצה להיות אתה ליום אחד...
😆זה בסדר ידידי, אין צורך להתרגש יותר מדי.. זה רק לייק אתה יודע...
אוי לא! היא הסירה את הסירטון... 😄
לך תנחם אותה באינסטגרם ואז אולי היא תראה לך באופן פרטי איך היא שופפת.מסכנה, ככל הנראה נעלבה.
האמת שלא ציפיתי בכלל בסרטון, האם יש למישהו את הסרטון?
זה היה סטוץ חד פעמי של לייק לפני שנה, אני מאמין שהיא כבר לא זוכרת אותי...לך תנחם אותה באינסטגרם ואז אולי היא תראה לך באופן פרטי איך היא שופפת.
הבעיה מתחילה כשהמשקל הניתן למראה רב מדי. כולנו מכירים את "יוסי יד 50" והעצות ההרסניות שהוא נותן. יוסי לא נדיר כלל אלא דווקא נפוץ מאוד.
מתאמנים חדשים וחסרי ניסיון יתקשו פעמים רבות לקבוע האם המאמן מעולה או נוראי והחלק היחסי מתוכם שיאשר את המאמן ללא סייג רק בגלל שהוא שרירי הוא עצום.
אני היחידה שכש @Tom מגיב אין לי מושג מה הוא כותב כי אני רואה רק ציצים?🤯
דשלפסיקו. מותר ורצוי להחפיץ את כולם.
כלומר את מודה שיש לך שני מסכים פתוחים בו זמנית:
על האחד, יש לך screen saver עם התמונות של @Tom ועל השני את קוראת את ההודעות שלו?
זה בסדר ידידי, אין צורך להתרגש יותר מדי.. זה רק לייק אתה יודע...
אני מבין שאתה רוצה שדרכי ענת אראל תעשה לך לייק.. אהבתי את הראש אחיאתה מוזמן לעשות לי לייק
moorenadav
קוראים לו יוסי בכל מקום.שם זה שם.תגיד גם בארה"ב הברית קוראים לו יוסי? ומה שמו בברלין?
מילים כדורבנות! מה היינו עושים ללא החפצה בזמן אימון...?
תגיד גם בארה"ב הברית קוראים לו יוסי? ומה שמו בברלין?
אני מבין שאתה רוצה שדרכי ענת אראל תעשה לך לייק.. אהבתי את הראש אחי
מיום שישי עד היום יושבת לה ההודעה הזאת בלי שאף אחד קופץ וצועק "חוב לראק"? לא יכול להיות.כן אבל אין לי ציצים כאלו!
למען הסדר הטוב כמובן? שהראק ישתכנע שהם לא כמו של גבר?... לא משום סיבה אחרת 🤤מיום שישי עד היום יושבת לה ההודעה הזאת בלי שאף אחד קופץ וצועק "חוב לראק"? לא יכול להיות.
בארור!לא משום סיבה אחרת