הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערוץ יוטיוב

לא רוצה להרוס לך את החלום אבל מה שאתה רוצה בלתי אפשרי כשאתה גר בישראל,בגלל ש:
א.המלצות תוכן ביוטיוב מגיעות לפי מיקום גיאוגרפי(אם אני גר בישראל רוב התוכן שאני משדר יגיע רק לאנשים שגרים בישראל ובמדינות השכנות(יימחשמם))
ב.ישראל היא מדינה קטנה עם מעט מאוד השפעה על מספר צפיות גלובלי.
ג. קח לדוגמא את איתן והילה,זוג יוצרים מישראל(h3h3productions)שעברו ב1.5 לארה"ב והמשיכו לעשות סרטונים משם,ניתן לראות בבירור את ההשפעה של המעבר על מספר הצפיות\סאבס.
צפה בקובץ המצורף 31096
עוד סיבה למה ישראל זה חרא

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה הקפצה מוזרה
אבל אחרי כמה זמן שלא הצלחתי לתקן כמה בעיות שהיו לי בSONY VEGAS תיקנתי אותם
והיום צילמתי את הסרטון הראשון והוא עלה לערוץ לפני כשעה בערך
הנה הסרטון לכל מי שמועניין לצפות
ביקורות בונות יתקבלו בברכה

נ.ב. אני יודע שאני מגמגם התרגשות של סרטון ראשון וגם האודיו לא נשמע הכי טוב זה בגלל האוזניות ב80 שקל
אמור להגיע לי RAZER TIAMAT 7.1 שהם אמורות להיות יותר טובות

אני יודע שזה הקפצה מוזרה

נ.ב. אני יודע שאני מגמגם התרגשות של סרטון ראשון וגם האודיו לא נשמע הכי טוב זה בגלל האוזניות ב80 שקל

נינטנדו 😍

המלצה:אתה לא סטרימר,תעשה תסריט ואז תצלם ותערוך בהתאם,ואל תעשה סרטונים של 20 דקות,אף אחד שלא מכיר אותך לא יישב ויראה 20 דקות סרטון,תתחיל ממשחקים יותר מיין סטרים,עדיפות למפחידים,תפעיל מצלמה וככה תקבל צפיות.

• פותח/ת השרשור
המלצה:אתה לא סטרימר,תעשה תסריט ואז תצלם ותערוך בהתאם,ואל תעשה סרטונים של 20 דקות,אף אחד שלא מכיר אותך לא יישב ויראה 20 דקות סרטון,תתחיל ממשחקים יותר מיין סטרים,עדיפות למפחידים,תפעיל מצלמה וככה תקבל צפיות.

אני בכוונה דווקא הלכתי על משחק בסגנון הזה כיוון שאני לא רוצה שזה יהיה עוד ערוץ עם משחקים שהם מיינסטרים שיט כי יש מלא כאלה ואז זה סתם יהיה עוד ערוץ מבין 10000 שקיימים עם אותם משחקים

לגבי המצלמה אינלי מצלמה ואינלי כסף לאחת כרגע קניתי בבלאק פריידי אוזניות מקלדת קונסולת ומשחקים אליה ועכשיו אינלי יותר מידי כדי לבזבז כרגע על משהו כמו מצלמה גם אם יש כאלה ב20 שקל...אני מעדיף לקנות איכותית ולא משהו זול

ולגבי תסריט אני אחשוב על זה לפעמים הבאות (מחרתיים כנראה)

אני יודע שזה הקפצה מוזרה

מה זה הדבר המוזר הזה?

• פותח/ת השרשור
יצא החלק השני בסדרת זלדה של הערוץ שלי
אחרי שהקלטתי אתמול את הסרטון ואחרי רנדור של שעתיים היו לי בעיות בסרטון והייתי צריך להקליט מחדש
אז אחרי שעתיים רנדור ועוד 3 שעות העלאה ליוטיוב הנה הסרטון

מקווה שתהנו וביקורות בונות יתקבלו בברכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית