הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספה מקצועית ללחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך
תלוי במטרה.
אם המטרה היא לחיצה תחרותית, מניסיון שלי עם הספה הזו היא גרועה לבנץ' כבד. רכה ולא ניתן להיתפס בה מספיק טוב.

תלוי במטרה.
אם המטרה היא לחיצה תחרותית, מניסיון שלי עם הספה הזו היא גרועה לבנץ' כבד. רכה ולא ניתן להיתפס בה מספיק טוב.
יש לך הצעה לספה במחיר שפוי ? לא חייבת להיות מיועדת לתחרויות אך בהחלט שתשרת את המטרות של אימוני כוח.
אני מחפש למכון..

בעקרון לא ניתן למצוא בשום חנות (בארץ או בעולם) ספה שמתאימה לתחרות. כל הציוד גם של החברות הכי גדולות לרוב מיוצר בהזמנה אישית.

מנגד, הספה שהבאת בתור דוגמא, ספסל שטוח סטנדרטי. אם אני לא טועה, הדגם הספציפי הזה יחסית גבוה מאוד לספסל תחרותי (אני יכול למדוד / לשאול מה הגובה הפופולרי וכך תוכל להשוות) ולרוב ספסל תחרותי יהיה שטוח, רחב וקשיח יותר.

אבל קשה לי לחשוב על אופציה משמעותית יותר טובה מזאת. יכול להיות ששווה לבדוק לייצר אצל נפח / רפד בהזמנה אישית אני לא בטוח שההבדל במחיר יהיה מאוד גבוה.

אתה מחפש ספסל בלבד להוציא מראק או ספסל שלם עם מקום למוט בתור יחידה אחת?

• פותח/ת השרשור
תלוי במטרה.
איזה ספה אתה ממליץ לי לקנות במחיר די הגיוני שתשרת את המטרה מספיק טוב?
בעקרון לא ניתן למצוא בשום חנות (בארץ או בעולם) ספה שמתאימה לתחרות. כל הציוד גם של החברות הכי גדולות לרוב מיוצר בהזמנה אישית.

מנגד, הספה שהבאת בתור דוגמא, ספסל שטוח סטנדרטי. אם אני לא טועה, הדגם הספציפי הזה יחסית גבוה מאוד לספסל תחרותי (אני יכול למדוד / לשאול מה הגובה הפופולרי וכך תוכל להשוות) ולרוב ספסל תחרותי יהיה שטוח, רחב וקשיח יותר.

אבל קשה לי לחשוב על אופציה משמעותית יותר טובה מזאת. יכול להיות ששווה לבדוק לייצר אצל נפח / רפד בהזמנה אישית אני לא בטוח שההבדל במחיר יהיה מאוד גבוה.

אתה מחפש ספסל בלבד להוציא מראק או ספסל שלם עם מקום למוט בתור יחידה אחת?
ראק כבר יש לי אז רק ספסל אבל תתן גם אופציה טובה לספסל שלם עם מקום למוט

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית