הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה: האם אפשר להתאמן בזמן שלוקחים אנטיביוטיקה?

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
נגיד יש לי איזו מחלה בעור ובעקבותיה אני לוקח אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום.

האם אני יכול להתאמן, אם כן באיזו אינטנסיביות?

תודה לעוזרים
@Moshe @yonizarkh

אגב לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מתאמן בבית (יש לי ראק,משקולות וכו'...)

נערך לאחרונה:
כל עוד אתה לא מרגיש חלש ואתה יכול לתפקד אין סיבה שלא תתאמן.

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה, האם מותר לעשן (אני מתכוון לWEED אבל אני מניח שגם סיגריות זה על אותו עיקרון) בזמן האנטיביוטיקה?

לקחתי לפני שבועיים אוגמנטין 875 מג למשך שבוע וזה עשה אותי סמרטוט. נאלצתי לעצור את התוכנית ולהתאמן קל עד שסיימתי עם זה. לדעתי זה תלוי כמה חזק הכדור ואיך זה משפיע. בסמים לצערי אני לא מבין.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתכוון להתאמן "חזק" רק להזיז את עצמי קצת, סקוואטים 60-70% , לחיצות , בטן וכו' בקטנה

ועוד שאלה, האם מותר לעשן (אני מתכוון לWEED אבל אני מניח שגם סיגריות זה על אותו עיקרון) בזמן האנטיביוטיקה?
מהניסיון ה"דל" שלי(WEED,לא סיגריות*),כן,זה די מעצים את האפקט (כמובן שתלוי בזן,אבל זה כבר סיפור אחר..)

אני לא מתכוון להתאמן "חזק" רק להזיז את עצמי קצת, סקוואטים 60-70% , לחיצות , בטן וכו' בקטנה
אני לא רופא או משהו, אבל ממה שאני יודע עדיף לא להתאמן בכלל. אפילו בצבא, מי שלוקח אנטיביוטיקה פטור ואימונים כאלה ואחרים

מה שם התרופה, מה המינון וכמה זמן אתה אמור ליטול אותה?

• פותח/ת השרשור
מה שם התרופה, מה המינון וכמה זמן אתה אמור ליטול אותה?

אני לא בבית בשביל להיות 100% אבל לדעתי זה CIPRODEX 500 ואני לוקח 3 פעמים ביום (כנראה שזה 1500 ליום)

10 ימים אני אמור לקחת

לדעתי אתה יכול, פשוט לא כבד יותר מידי.
הגוף שלך לא במצב אופטימלי להתאמן אבל גם לצאת לפגרה לא צריך.

תלוי באנטיביוטיקה.
אני כמעט אושפזתי מאנטיביוטיקה לדלקת גרון ואימונים(בתקופה שעסקתי באומנויות לחימה)

לקחתי לפני שבועיים אוגמנטין 875 מג למשך שבוע וזה עשה אותי סמרטוט. נאלצתי לעצור את התוכנית ולהתאמן קל עד שסיימתי עם זה. לדעתי זה תלוי כמה חזק הכדור ואיך זה משפיע. בסמים לצערי אני לא מבין.

אני לא בבית בשביל להיות 100% אבל לדעתי זה CIPRODEX 500 ואני לוקח 3 פעמים ביום (כנראה שזה 1500 ליום)

10 ימים אני אמור לקחת
זה מינון של סוסים. בעיקרון אפשר להתאמן אבל לא עצים אבל ההמלצה בגדול זה לנוח כי המערכת החיסונית לא משהו לאחר אימון.

לפני שבועיים ניסיתי להתאמן אחרי יומיים על אוגמנטין (875mg 2xday) וזה לא ממש עבד אפילו עם 50% מהRMים שלי.

• פותח/ת השרשור
זה מינון של סוסים. בעיקרון אפשר להתאמן אבל לא עצים אבל ההמלצה בגדול זה לנוח כי המערכת החיסונית לא משהו לאחר אימון.

טוב עכשיו אני בבית אז האנטיביוטיקה היא צפוויט פורטה 500
Cephalexin 500mg

מה לגביי השאלה על הweed ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית