שאלה לפני רכישת יעוץ

Shliomik

משתמש מתחיל
11
0
אהלן

לפני כבערך 2-4 חודשים נרשמתי למכון במטרה להעלות במסת שריר.

קיבלתי תכנית אימונים מאחד המאמנים במכון והתחלתי להתאמן במתכונת של 3 פעמים בשבוע - יום כן, יום לא.

כשהתחלתי להתאמן שקלתי 80 ק"ג.
עם הזמן עליתי בסביבות 2 קילו, לא יודע אם בהכרח שומן או שריר או ששניהם.

התחלתי לשים לב לקצת התפתחות, אבל כמה חברים אמרו לי שכדאי לי לעשות חיטוב לפני שאני נכנס לתקופת מסה כבדה.

מצרף פה 2 תמונות - במצב בוקר על בטן ריקה לגמרי.

בן 21, מטר 82, 82 קילו.

מה כדאי לי לעשות?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• _20151109_214523.JPG
    _20151109_214523.JPG
    KB 80.6 · צפיות: 202
  • _20151109_214448.JPG
    _20151109_214448.JPG
    KB 76.5 · צפיות: 198
אני לא רואה ממש מקום לחיטוב כאן. כדאי להמשיך בהעלאה במסת השריר ואז לחטב. מה שכן אם העלת 2 ק"ג ב 2-4 חודשים זו לא התקדמות אידאלית ומשהו לא עובד אצלך היטב בתפריט היומי.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה ממש מקום לחיטוב כאן. כדאי להמשיך בהעלאה במסת השריר ואז לחטב. מה שכן אם העלת 2 ק"ג ב 2-4 חודשים זו לא התקדמות אידאלית ומשהו לא עובד אצלך היטב בתפריט היומי.
תודה על התגובה!

מה הכוונה בהתקדמות אידיאלית?
כמה הייתי אמור להעלות בתקופה הזו?
ואכן מבחינת לוח זמנים יומי לא ממש הצלחתי להצמד לתפריט, והשתמשתי בעיקר בגיינר ואבקת חלבון בשביל לצמצם את הפערים כמה שאפשר.

בגדול 300 גרם בשבוע זה "אידאלי", אבל צריך לקחת בחשבון גם העלאה בנוזלים בתחילת התהליך (שבוע-שבועיים ראשונים לתפריט שמכיל כמות פחמימות בינונית/מאזן קלורי חיובי).

ואכן מבחינת לוח זמנים יומי לא ממש הצלחתי להצמד לתפריט, והשתמשתי בעיקר בגיינר ואבקת חלבון בשביל לצמצם את הפערים כמה שאפשר.
הלוח זמנים לא חשוב. מה שחשוב זה הערכים הקלורים (מחולקים לחלבון, פחמימה ושומן). הרבה אנשים לוקחים גיינר וחושבים שהם סיימו את היום, אבל בפועל עדיין לא מגיעים לערכים הקלורים שהגוף שלהם דורש כדי להעלות במסת השריר

• פותח/ת השרשור
בגדול 300 גרם בשבוע זה "אידאלי", אבל צריך לקחת בחשבון גם העלאה בנוזלים בתחילת התהליך (שבוע-שבועיים ראשונים לתפריט שמכיל כמות פחמימות בינונית/מאזן קלורי חיובי).

הלוח זמנים לא חשוב. מה שחשוב זה הערכים הקלורים (מחולקים לחלבון, פחמימה ושומן). הרבה אנשים לוקחים גיינר וחושבים שהם סיימו את היום, אבל בפועל עדיין לא מגיעים לערכים הקלורים שהגוף שלהם דורש כדי להעלות במסת השריר

הבנתי.
הכוונה ב" לוח זמנים" הייתה שבגלל עומס היום בעבודה וכ'ו ברוב הזמן לא היה לי זמן לאכול בדיוק לפי התפריט ולהשיג את רוב הקלוריות מאוכל אמיתי. לכן השתמשתי בגיינר ואבקה.

אגב, הרעיון של השלמת הערכים בעזרת גיינרים ואבקות חלבון בעייתי?

תודה רבה!

Back
למעלה תחתית