הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gh סיני

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
מישהו מכיר/שמע/התנסה בgh הסיני שרץ עכשיו בארץ ''jintropin" ?
מדבקה לבנה, פקק ירוק ורשום עליו בסינית..
תודה

שמעתי ולא כדאי לך לגעת מנסיון ... שמע לי הכי טוב אל תנסה אפילו להתקרב לGH סיני לא משנה איזה חברה , אם יקר לך GH רפואי אתה יכול לשלב Igf-1 רפואי , בייחס ל Gh הוא לא יקר ומשתלם לתקופה של חצי שנה

• פותח/ת השרשור
שמעתי ולא כדאי לך לגעת מנסיון ... שמע לי הכי טוב אל תנסה אפילו להתקרב לGH סיני לא משנה איזה חברה , אם יקר לך GH רפואי אתה יכול לשלב Igf-1 רפואי , בייחס ל Gh הוא לא יקר ומשתלם לתקופה של חצי שנה

שמעת או שמנסיון שלך, תחליט ;) תודה

ובלי קשר אני יודע מה זה gh סיני אני מחפש חוות דעת על המוצר הספציפי הזה..

אני מחפש חוות דעת על המוצר הספציפי הזה..
חיפשת חוות דעת על בסיס ניסיון אישי.....מצאת!
חבל על הכסף!
אל תבקש ממני לרדת יותר מידי לפרטים...רוצה לקחת את הטיפ שלי בבקשה..לא, אז שיהיה לך בהצלחה!

נ.ב
לא ברור ל מאיפה הפלצת את זה שזה רץ בארץ..זה שאיזה דילר נתקע עם סטוק עדיין לא אומר שזה רץ בארץ

Igf רפואי הרבה יותר יקר מהורמון גדילה ויותר קשה להשיג אותו. אם אתה מדבר על אינקרלקס ולא סתם זבל אחר.

Igf רפואי הרבה יותר יקר מהורמון גדילה ויותר קשה להשיג אותו. אם אתה מדבר על אינקרלקס ולא סתם זבל אחר.
יש איתו עוד בעיה..
אינקרלקס זה לא igf1 lr3 , מדובר בגרסה קצרה מאוד ולכן צריך לעשות בו שימוש במנות של הרבה מעבר לטווח היומי הבטוח (עד 80-90 מק"ג ביום) ובמינונים שמעבר לזה גדילה של לב,כליות מעיים גם כפות ידיים,רגלים וכד', ועוד כמה "הפתעות" זה לא שאלה בכלל!

מה גם שהוא לא יכול להספיק לחצי שנה מהסיבה הפשוטה שמהרגע שהויאל נפתח המוצר תקף לחודש בלבד!
וגם אם חלק ממכם חושבים שאני טועה ולא מסכימים..זכותכם!! רק קחו בחשבון שבאופן כללי שימוש בIGF1 ליותר מחודש זו הזמנה לצרות! (אני לא מדבר על גרסאות סיניות זולות שהקשר היחידי בינן לבין IGF1 זה הכיתוב על הסטיקר והאריזה.)

נערך לאחרונה:
יש איתו עוד בעיה..
אינקרלקס זה לא igf1 lr3 , מדובר בגרסה קצרה מאוד ולכן צריך לעשות בו שימוש במנות של הרבה מעבר לטווח היומי הבטוח (עד 80-90 מק"ג ביום) ובמינונים שמעבר לזה גדילה של לב,כליות מעיים גם כפות ידיים,רגלים וכד', ועוד כמה "הפתעות" זה לא שאלה בכלל!

מה גם שהוא לא יכול להספיק לחצי שנה מהסיבה הפשוטה שמהרגע שהויאל נפתח המוצר תקף לחודש בלבד!
וגם אם חלק ממכם חושבים שאני טועה ולא מסכימים..זכותכם!! רק קחו בחשבון שבאופן כללי שימוש בIGF1 ליותר מחודש זו הזמנה לצרות! (אני לא מדבר על גרסאות סיניות זולות שהקשר היחידי בינן לבין IGF1 זה הכיתוב על הסטיקר והאריזה.)
קודם כל מי שיש לו קשרים אפשר תמיד להשיג אינקרלקס , דבר שני זה יקר כן אבל לא כזה יקר . בא נגיד שאם תכנס לאתר של טבצ'ניק שור ותראה מה המחיר לאינקרלקס זה כולה קצת פחות ממשכורת של שליח פיצה . ומה גם שאפשר להתחלק עם עוד 3 חבר'ה וככה פתרתי לכם בעיה כספית ועוד תקבלו הורמון גדילה מהיר

לקחתי אינקרלקס לפני 4 שנים זה להזריק פאקינג 6-7 פעמים ביום והעלות בזמנו הייתה יחסית יקרה מאוד...תוצאות ואוו גם לא היו כי זה פשוט לא מתאים לפיתוח גוף זה short igf-1
מה שנותן עבודה ונותן בצורה מטורפת בפרק זמן של יומיים בלבד לתוצאה (לא מגזים) זה long igf-1 וזה החומר האפקטיבי לתוצאות בגדילת מסת שריר
אני יכול להעיד על עצמי שגרתי בחו״ל לקחתי igf-1 ופשוט הייתי המום מהתוצאה,תוך מספר ימים עליתי במסה יפה מאוד שגם איתה באו תופעות של אכילה ברמה פסיכית(סגרתי יום עם 5-6 אלף קלוריות בלי למצמץ) וגם קרו לי 2 נפילות סוכר שפעם אחת הייתה במספרה תוך כדי שאני יושב והספר נכנס ללחץ...את החומר המקורי לא נראה לי שאפשר להשיג כאן לצערי

יש איתו עוד בעיה..

אינקרלקס לוקחים במינונים שונים מהזבל lr3..אתה לא יכול לראות על המזרק אינסולין כמות כזו קטנה של 80 מק"ג. מינון התחלתי באינקרלקס זה 1 מ"ג ליום. כל שאר הigf lr שנמכר ברשת זה בולשיט.
קודם כל מי שיש לו קשרים אפשר תמיד להשיג אינקרלקס , דבר שני זה יקר כן אבל לא כזה יקר . בא נגיד שאם תכנס לאתר של טבצ'ניק שור ותראה מה המחיר לאינקרלקס זה כולה קצת פחות ממשכורת של שליח פיצה . ומה גם שאפשר להתחלק עם עוד 3 חבר'ה וככה פתרתי לכם בעיה כספית ועוד תקבלו הורמון גדילה מהיר
יקר בריבוע. המינונים שצריך וזה שאחרי חודש צריך להחליף ויאל....
לקחתי אינקרלקס לפני 4 שנים זה להזריק פאקינג 6-7 פעמים ביום והעלות בזמנו הייתה יחסית יקרה מאוד...תוצאות ואוו גם לא היו כי זה פשוט לא מתאים לפיתוח גוף זה short igf-1
מה שנותן עבודה ונותן בצורה מטורפת בפרק זמן של יומיים בלבד לתוצאה (לא מגזים) זה long igf-1 וזה החומר האפקטיבי לתוצאות בגדילת מסת שריר
אני יכול להעיד על עצמי שגרתי בחו״ל לקחתי igf-1 ופשוט הייתי המום מהתוצאה,תוך מספר ימים עליתי במסה יפה מאוד שגם איתה באו תופעות של אכילה ברמה פסיכית(סגרתי יום עם 5-6 אלף קלוריות בלי למצמץ) וגם קרו לי 2 נפילות סוכר שפעם אחת הייתה במספרה תוך כדי שאני יושב והספר נכנס ללחץ...את החומר המקורי לא נראה לי שאפשר להשיג כאן לצערי
לא צריך לקחת את זה 6 פעמים ביום...פעמיים ביום מספיק. בקשר לתוצאות אני מסכים זה לא כזה חזק.

תסלח לי ידידי אבל כל שעתיים שלוש אתה צריך לתת זריקה וזה מסתכם 6-7 פעמים ביום
את הלונג לוקחים פעמיים ביום

אינקרלקס לוקחים במינונים שונים מהזבל lr3.
נראה לי שאתה עסוק יותר מידי בלפרגן לעצמך בלי להתעסק במהות...
תבין משהו חביבי... אינקרלקס לא מיועד לבודיבילדינג ולא מתאים לבודיבילדינג..נקודה!
אתה צריך להזריק כל 5-6 דקות ולהכניס כמויות מסוכנות של חומר פעיל...
מה שאתה מכנה חרא (lr3) זה IGF1 ארוך אורך החיים שלו מאפשר לעשות בו שימוש לבילדינג.
אתה לא יכול לראות על המזרק אינסולין כמות כזו קטנה של 80 מק"ג
אתה יכול גם יכול..הכל תלוי במינון של המים הבקטריוסטטים

נערך לאחרונה:
לא זוכר מה היה המינון של האינקרלקס אבל הוא בהחלט היה גבוה לעומת 50 מק״ג שהלונג igf נתן לי,הייתי מזריק לפני אימון ומה שזכור לי זה פאמפ אדיר עם יכולת התאוששות מדהימה של שריר ועלייה של של קרוב ל10 קילו ב3 שבועות של סיבוב ראשון של סייקל לפני הפסקה של שבועיים שלא ירדתי כמעט במשקל!
את זה האינקרלקס לא עשה ההבדל שמיים וארץ

את זה האינקרלקס לא עשה ההבדל שמיים וארץ
כדי שהאינקרלקס יעשה את זה היית צריך להגיע אם רופא למכון שיזריק לך כל 4-5 דק, הכמות היומית היתה גבוהה מאוד במצב כזה..וכרס רוני קולמן ותופעות לוואי הרסניות יותר היו מוגשות לך בחשבון..

אגב..זכור לך איזה IGF1 LR3 השתמשת ? היו לתרופה תופעות לוואי? הוציא לך בטן?

נראה לי שאתה עסוק יותר מידי בלפרגן לעצמך בלי להתעסק במהות...
תבין משהו חביבי... אינקרלקס לא מיועד לבודיבילדינג ולא מתאים לבודיבילדינג..נקודה!
אתה צריך להזריק כל 5-6 דקות ולהכניס כמויות מסוכנות של חומר פעיל...
מה שאתה מכנה חרא (lr3) זה IGF1 ארוך אורך החיים שלו מאפשר לעשות בו שימוש לבילדינג.

אתה יכול גם יכול..הכל תלוי במינון של המים הבקטריוסטטים
אתה לא מבין שכל הigf שנמכר ברשת זה בולשיט? לא ראיתי אחד שזה עשה לו משהו ומה לעשות פה בפורום יש חרטטנים. אל תגיד שאינקרלקס לא לפיתוח גוף. אם אתה מזריק מינון גבוה שלו אולי זה יתרום לי זה לא עשה הרבה. בקשר למים...אתה הולך להוסיף מים ל4 מ" ל של האינקרלקס? כדי שתוכל להזריק מינונים נמוכים? בהצלחה רעיון טוב......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית