הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בחברת סלולר תוך כדי השלמת בגרות במתמטיקה 4 יחידות

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי עם יש פה משהו שניסה לעבוד בחברה כמו הוט וסלקום נגיד בשירות לקוחות קשה לשלב השלמת בגרויות תוך כדי עבודה שם? פשוט אני רוצה לשפר את הבגרות במתמטיקה ואני רוצה לדעת עם אני יצליח לשלב את זה כי בכל זאת צריך לחתום שם על התחייבות לחצי שנה+ ואני מת להתפטר מהעבודה שלי יהיה לי בעיה לשלב את שניהם? בהשלמת הבגרות במתמטיקה ל4 יחידות יש הרבה עבודה בבית כדי להצליח? כמה שעות בממוצע ישבתם ביום? כי נרשמתי לקידום והם עושים פעמיים בשבוע 4 וחצי שעות אז השאלה עוד כמה אני יצטרך לשבת בבית וללמוד

סך הכל בגרות במטמטיקה...אם אנשים באוניברסיטה לומדים 3-4 ימים בשבוע ומצליחים אין סיבה שאתה לא.

זה כבר תלוי בך,אם אתה יודע שאתה לא אחד שמסוגל להתמודד עם הרבה עבודה אז תעשה עם עצמך חושבים

• פותח/ת השרשור
זה כבר תלוי בך,אם אתה יודע שאתה לא אחד שמסוגל להתמודד עם הרבה עבודה אז תעשה עם עצמך חושבים
אני סוג של עצלן מסתגל אני בהתחלה יתלונן אבל אחרי שבוע שבועיים כבר לא תהיה שום בעיה מבחינת לחץ וכלום אני יצליח לעמוד בקצב מההתחלה בלי בעיה הקטע שמלחיץ שאני לא יודע עד כמה אני יצטרך לעבוד בבית בנתיים אני מחפש עבודה גם בKSP באג או משהו כזה שאני טוב בו (כל המחשבים פלאפונים וכל זה...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית