הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל מסה

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
1-10 אנטט 1 גרם בשבוע
1-9 600 מ"ג דקה בשבוע
1-4 50 מ"ג דיבול ביום
1-10 פרווירון 25 מ"ג ביום

PCT כמובן כוריגון כלומיד ונולבדקס

תזונה - 7 ארוחות כל ארוחה 70חלבון 70פחמימה

אימונים - 6-7 פעמים בשבוע

נתונים - 90 קילו על 10-12%

טיפים ?

נראה סייקל טוב שיפוצץ לך את הצורה.
אימוני משקולות מספיק לך 5 בשבוע לדעתי אתה תגדל אם זה מעולה מה הטעם ב-6-7? אתה מחלק את כל קבוצות השרירים? בכל מקרה זה עניין שלך אתה לא שנה בתחום יש לך את הניסיון שלך אולי אתה מכיר את הגוף שלך הכי טוב ואתה יודע למה הוא מגיב הכי טוב.
ממליץ לך להוסיף גם 2-3 אימוני אירובי קלילים של 20 דקות כך אחרי האימוני משקולות-גם בשביל הלב-רעה וגם בשביל שלא תתפוצץ מיים. הפרוירון לא יציל אותך מזה אתה בטח יודע..יש לו את ההיתרונות שלו גם אבל עדין זה לא כזה טוב ליצבור יותר מידי נוזלים בסייקל (לחץ דם גם יכול לעלות).
יש פה GH בתמונה? או שאין? כי אתה דוחף פה קרוב ל-500 גרם חלבון ביום.. 300 דיי מספיק לך. בשביל גדילה אפשר להוסיף עוד פחמימות. אבל שוב אתה מכיר את הגוף שלך יותר טוב ואולי אתה יודע יותר טוב מה הוא צריך על פי הניסיון שלך.
*תוסיף מולטי ויטמין וויטמין C ואומגה-3 אפשר גם מגנזיום ואבץ.
חוץ מזה בהצלחה!תן בראש ותהעדכן בתמונות אחרי הסייקל!

נערך לאחרונה:
זה לא סייקל ראשון שלו גם לא שני שלישי או רביעי...יש לו כבר ניסיון אם רוב החומרים בשוק..
ברור שאפשר ליגדול גם אם פחות 500-750 אבל הילד כנראה רוצה ליגדול הרבה 😃

לדעתי התועלת מגרם טסט לעומת תופעות הלוואי לא שווה את זה אבל זאת דעתי 750מג בשבוע זה די והותר יותר מזה לא תבוא עליה משמעותית אלה רק התגברות בתופעות הלוואי אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה

לדעתי התועלת מגרם טסט לעומת תופעות הלוואי לא שווה את זה אבל זאת דעתי 750מג בשבוע זה די והותר יותר מזה לא תבוא עליה משמעותית אלה רק התגברות בתופעות הלוואי אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה

לא מסכים איתך בכלל
ההבדל בתוצאות בין גרם ל750 הוא משמעותי ,מעבר לגרם ההבדלים נראים לעין רק במינונים מאוד גבוהים (לדוגמא ההבדל בין גרם לבין 1250 מ"ג הוא מינורי ,אבל ב2 גרם טסט לשבוע אתה תגדל כמו עשב שוטה)

הדבר היחידי שצורם לי זה כמות הזמן על הטרן
אבל חוץ מזה ?סייקל פצצה

לא מסכים איתך בכלל
ההבדל בתוצאות בין גרם ל750 הוא משמעותי ,מעבר לגרם ההבדלים נראים לעין רק במינונים מאוד גבוהים (לדוגמא ההבדל בין גרם לבין 1250 מ"ג הוא מינורי ,אבל ב2 גרם טסט לשבוע אתה תגדל כמו עשב שוטה)

אבל חוץ מזה ?סייקל פצצה
איפו אתה רואה פה טרן בסייקל?

לא מסכים איתך בכלל

אבל חוץ מזה ?סייקל פצצה

אני הייתי מסכים איתך עם היה מדובר רק בטסט אבל זה לא המצב יש עוד חומרים פה בסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית