הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למסה

Ronhhh

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שבוע טוב חברים רציתי להתייעץ בקשר לשינוי תוכנית לקראת מסה בן 20 לוחם בצבא מתאמן קבוע כבר שנה וחודשיים כולל.תזונה עד עכשיו הייתי מתאמן במתכונת של abc 6 פעמים בשבוע וזה הביא אותי לשינוי ממש גדול ושיפור ענק ועכשיו רציתי לגוון כי ישלי תחושה שאני נתקע וחשבתי לרדת.למתכונת של ab 4 פעמים בשבוע כדי ליצור מנוחה יותר גדולה השאלה.איך הגוף יגיב לירידה בעומס ואיך אני מביא את אותו אפקט מאמץ ועצימות.מ6 אימונים בשבוע ל4 והאם יש טעם לרדת לab או שכדאי להמשיך בabc תודה מראש לכולם

יש טעם ולפי מה שהבנתי מהפורום זאת לא ירידה,זאת ירידה לצורך עליה,ב ab השריר גם יקבל גירוי פעמיים בשבוע פר שריר,abc מתאים יותר למתקדמים שהגיעו למשקלי עבודה גבוהים ,וצריכים יותר זמן התאוששות מאימון לאימון לכל שריר,בקיצור נראה לי שכדאי...מה גם שabc
6 ימים בשבוע זה אימון שלא מאפשר לך להתאושש כמו שצריך ומתאים יותר למי שמשתמש בחומרים וההתאוששות שלו טובה משלך,ככה שזה רק יכול לעקב אותך מלגדול ולהתקדם במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה כמו כן במתכונת של ab מה הרוטינה שכדאי לעשות.במהלך השבוע מתי מנוחות ומתי אימונים מה הסדר וגם כמה סטים לעשות כדאי לעשות לחזה לדוגמא באימון abc ישלי יותר זמן לתת דגש ובab צריך לצמצם אז לכמה סטים לרדת ואיך אפשר ליצור את.אותה עצימות

האמת היא שעשיתי את אותה טעות כמוך והתאמנתי ב abc 6 פעמים בשבוע,אני לא מבין מספיק כדי לייעץ לך,אבל נחכה לתגובה של המתקדמים.

• פותח/ת השרשור
אין לי מתקן לסקוואט בצבא ודדליפט אני עדיין לומד תטכיניקה כמו שצריך אין ספק שהרגליים בפידור יחסית ביחס לשאר הגוף בבנץ איזור ה80 ל6 חזרות ופרס 45 קילו משקל גוף 75

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית