הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזרקים עם הברגה למחטים

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
יש בסופר פארם מזרקים כאלו? אשמח להסבר איך בדיוק נקראים המזרקים הללו, והאם צריך מחטים מיוחדות? או הכחולות\ירוקות הרגילות שלי יתאימו?

יש בסופר פארם מזרקים כאלו? אשמח להסבר איך בדיוק נקראים המזרקים הללו, והאם צריך מחטים מיוחדות? או הכחולות\ירוקות הרגילות שלי יתאימו?
למה אתה צריך הברגה?... 😳

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך הברגה?... 😳

כי כשאני מזריק עם יד שמאל בפלח שמאל אני כמו עילג והיום בפעם השניה התפוצץ לי (מרוב לחץ הופרדו המחט והמזרק) באמצע זריקה והתבזבז חומר..
מעדיף לשלם יותר על מזרקים ושהכל יהיה חלק

כי כשאני מזריק עם יד שמאל בפלח שמאל אני כמו עילג והיום בפעם השניה התפוצץ לי (מרוב לחץ הופרדו המחט והמזרק) באמצע זריקה והתבזבז חומר..
מעדיף לשלם יותר על מזרקים ושהכל יהיה חלק
אז תזריק לאט יותר

• פותח/ת השרשור
אז תזריק לאט יותר

חחחחח אחי תאמין לי ניסיתי, אין לא מצליח, במיוחד שאני מכניס את עצמי ללחץ וחושב על מה יקרה אם שוב יתפוצץ לי..
עם יד ימין אין לי בעיה, עם שמאל אני נכה.. לא נורא נשלם יותר אבל לא נבזבז חומר..
מצאתי את האתר הזה: מזרקים ומחטים

מישהו יכול לומר לי איזה מזרק בדיוק אני צריך שלא אעשה פדיחות עם הגדלים?

חחחחח אחי תאמין לי ניסיתי, אין לא מצליח, במיוחד שאני מכניס את עצמי ללחץ וחושב על מה יקרה אם שוב יתפוצץ לי..
עם יד ימין אין לי בעיה, עם שמאל אני נכה.. לא נורא נשלם יותר אבל לא נבזבז חומר..
מצאתי את האתר הזה: מזרקים ומחטים

מישהו יכול לומר לי איזה מזרק בדיוק אני צריך שלא אעשה פדיחות עם הגדלים?
2.5 סמ"ק לואר לוק

יעקוב...אין קשר בין יד שמאל להיפרדות של המחט מהמזרק במהלך ההזרקה...
כל מה שאתה צריך זה לקנות מזרקים טובים..כאלה שכאשר אתה מלביש את המחט ולוחץ עם רבע סיבוב המחט נתקעת ואז לא תהיה בעיה לא בשמאל ולא בימין...

אני..תמיד שאני קונה אני פותח את האריזה ומנסה מזרק אחד..אם לא נתקע אני מחזיר..מקסימום משלם על זה שפתחתי
אבל אם אתה מתעקש אז שיהיה בהצלחה עם הלואר לוק

לואר לוק.
אין בסופר פארם.

וברור שגם המחטים צריכות להיות עם הברגה בהתאם.
סתם יקר
אל תרשום סתם דברים שאתה לא יודע ותטעה לחינם.
מזרקי לואר לוק המתברגים עולים בערך 50-60 ש"ח לחבילה של 100 יח', ולא משנה מה נפח המזרק.
אני, אישית, משתמש לרוב בהם, וממש נהנה.
בנוסף, אין צורך בהתאמת מחט מתברגת (מיוחדת) כלשהי! מחט רגילה בדיוק כמו שמשתמשים במזרק בעל ראש רגיל!

אל תרשום סתם דברים שאתה לא יודע ותטעה לחינם.
מזרקי לואר לוק המתברגים עולים בערך 50-60 ש"ח לחבילה של 100 יח', ולא משנה מה נפח המזרק.
אני, אישית, משתמש לרוב בהם, וממש נהנה.
בנוסף, אין צורך בהתאמת מחט מתברגת (מיוחדת) כלשהי! מחט רגילה בדיוק כמו שמשתמשים במזרק בעל ראש רגיל!
אם על המזרק יש הברגה ועל המחט לא אז מה מתברג? איך זה מחזיק את המחט באופן שוני ממזרק רגיל?

אם על המזרק יש הברגה ועל המחט לא אז מה מתברג? איך זה מחזיק את המחט באופן שוני ממזרק רגיל?
הקצה התחתון של המחט חלול, והוא זה שמתברג לראש הקפיצי (פנימי) של המזרק.
לא ממציא - כך הדברים פועלים.
קנה בעצמך וראה כמה קל ונוח.

אני שוב מדגיש בפנייך (מאחר ואני שם לב שאתה חוזר על כך) - במה שאתה לא בטוח או יודע. הימנע מקביעה חד-צדית! אל תטעה לחינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית