הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הגברת התאוששות

yuval1997

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
10
13
2
האם יש איזשהו תוסף חוץ מקריאטין (שאני משתמש) שיעזור לי להתאושש יותר מהר אני רץ 6 פעמים בשבוע ומתאמן אימוני כוח 3-4 פעמים יש לי כבר 5 שנות אימונים אבל אני צעיר ולא בגיל של שימוש בחומרים. התזונה שלי טובה ואני ישן המון אבל האימון אינטנסיבים והייתי מעוניין נסות לשמור על העצימות אני שוקל 87 הגובה שלי הוא 180 בערך 14-15 אחוזי שומן אם אין פתרון ראלי אז תודה מראש.

ברמת עצימות כזאת רק סטרואידים אנאבוליים יכולים לעזור לך וטרם הגעת לגיל שאפשר להתחיל
יש עוד חומרים מסוימים עם אריזות יפות שתוכל למצוא בחנויות תוספים... הם בעיקר ירוקנו לך את הכיס
יש לי חבר שמוכן להישבע שחומצות אמינו בהזרקה מאוד מזרזות את תהליך ההתאוששות אבל אני לא ממהר לקנות את זה..הוא משתמש גם באנאבוליים

בקיצור ממליץ לך להפסיק לקשקש ב.... להוריד אימון או שתיים בשבוע ולהבין שאי אפשר להיות סופרמן בלי חומרים!
זה מה יש....

המוצר היחיד שאני חושב עליו לפני אימון זה :
Pre-Workout .
ואני אישית משתמש ב- The Curse ,
פצצה של מוצר נותן לי שעה+ של מרץ גבוה מהרגיל.

מה שכן לצערי ההתאוששות כטבעי תמיד יותר קשה בין אימון לאימון לכן אולי תוריד אימון / שתיים כמו שחברינו אשר אמר פה למעלה .

אני מכיר הרבה חבר׳ה טבעים שעובדים במתכונת שלך או במתכונת של 6 אימוני כוח בשבוע ולא מבינים למה הם לא גדלים/עולים במשקל,
כי בסה״כ הגוף מתפתח במנוחה .

אני עכשיו עובד 4 פעמים בשבוע אנאירובי ,
והתוצאות והכוח שאני עולה הרבה יותר טובות
מאשר האימונים שהייתי עושה 6 פעמים בשבוע.

האם יש איזשהו תוסף חוץ מקריאטין (שאני משתמש) שיעזור לי להתאושש יותר מהר אני רץ 6 פעמים בשבוע ומתאמן אימוני כוח 3-4 פעמים יש לי כבר 5 שנות אימונים אבל אני צעיר ולא בגיל של שימוש בחומרים. התזונה שלי טובה ואני ישן המון אבל האימון אינטנסיבים והייתי מעוניין נסות לשמור על העצימות אני שוקל 87 הגובה שלי הוא 180 בערך 14-15 אחוזי שומן אם אין פתרון ראלי אז תודה מראש.
אתה בטוח שזאת לא התזונה? בהתאם לנתונים שהצגת בנוגע לאימונים שלך - אם אתה מרגיש כי למרות הקראטין והתזונה אתה לא מצליח להתאושש כראוי, טוב, אולי זה משום שהפתרון נעוץ באימונים - הורד הילוך.
הגיוני למה אתה לא מתאושש.
מספיק שתוריד יום ריצה אחד וסבירות גבוהה שתראה את ההבדל במעלה הזמן.

טסט סספנשיין יעזור..
Mah NIgga.jpg

התוסף היחיד שעולה לי לראש הוא ZMA לפני שינה. אחלה של דבר.
בנוסף, לא יודע מה המטרה שלך, אבל זה באמת יותר מדי אימונים בשבוע ולכן, מצטרף לאלו מעליי שהמליצו להוריד אימון או שניים בשביל התאוששות יותר טובה.

• פותח/ת השרשור
האמת הכול הסתדר תודה כנראה כשהגוף היה גמור אחרי הגיבוש ולא נחתי מספיק אפשר לנעול תודה על העזרה

האמת הכול הסתדר תודה כנראה כשהגוף היה גמור אחרי הגיבוש ולא נחתי מספיק אפשר לנעול תודה על העזרה
העיקר עברת את הגיבוש?
עדיין, גם אם זה היה עניין זמני, מציעה לך לחזור לעצתי באשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית