הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור התאוששות

Timor27

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
שלום,אני ספורטאי שמתאמן פעמיים שלוש ביום והייתי מעוניין לדעת עם אתם מכירים תרופה(לא סטרואידים)שמשפרת התאוששות בין אימונים וסיבולת לב ריאה?

לא מכיר תרופות חוקיות כאלו.

אנשים נוטים לזלזל בשינה, תזונה ומתח נפשי ומחפשים גלולות פלא.

קשה לתאר כמה האלמנטים האלו חשובים בתהליך ההתאוששות יותר מכל דבר אחר, כולל סטרואידים.

מלטודקסטרין ואבקת חלבון הידרוליקה. מתעכלים מהר מאוד ויעזרו לך להתאושש מהר יותר בין אימון לאימון

ספורטאי שמתאמן פעמיים-שלוש ביום צריך לקבל תשובות מהצוות המקצועי שמלווה אותו ולא דרך פורום.
בכל מקרה כמו שכתבו נדרש תכנון מפורט של תזונה ומנוחה כדי לתמוך בעומס אימונים כזה.

שלום,אני ספורטאי שמתאמן פעמיים שלוש ביום והייתי מעוניין לדעת עם אתם מכירים תרופה(לא סטרואידים)שמשפרת התאוששות בין אימונים וסיבולת לב ריאה?
קרדרין ואפדרין . והם לא סטרואידים . יש גם תוספים מומלצים בתחום.

בוקר טוב אליהו רוב הספורטאים משלמים שוחד בבדיקות האלה(בין 1000 ל-2000 דולר) בשביל שיעבירו אותם כולם משתמשים במשהו שם.
בכל מקרה הבחור לא ציין עם הוא גם מתחרה בספורט שיש בידוק. ועם אכן יש והבחור לא יודע למי לתת מה שצריך האפדרין הכן מתגלה בבדיקות.

אפדרין להתאוששות? אשמח להשכיל למה.
הוא רשם "התאוששות בין אימונים וסיבולת לב ריאה "
האפדרין נותן ים אנרגיה וסיבולת באימונים. ועם תרביץ אימון בבוקר. ותגיע לעוד אימון בערב או בצארים ושוב תשתה אפדרין + קפאין הוא יעזור לך להתאושש לאימון הבא גם עם אתה עייף. זאת הכוונה.

לא יודע עד כמה זה מתאים, אבל טכנית לא סטרואידים ואכן עונה על הבקשות שלך. תלמד על sarms, במקומך הייתי קורה הרבה על gw

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית