הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנאבר של בלקן

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Harlen

משתמש פעיל
429
699
נק' מוניטין:
2,669
429
699
אנאבר של בלקן הוא אנאבר נקי?

לא הבנתי מה הוא עשה ואיך הוא מסיק מזה שזה לא אנאבר
אני לא הייתי סומך על הערכה הזאת , מצחיק אותי שכל אחד פתאום נהיה לי עובד מעבדה וזורקים עובדות באוויר כמו זה שלמעלה . אם אין מסמך ממעבדה שרואים עם רפרנס של חומר רפואי . הלב מקס הזה שווה לתחת
אנאבר של בלקן הוא אנאבר נקי?
אם קיבלת בלקן מקורי עם קוד ובדקת אני הייתי סומך על זה שזה אנבר אורגינל , לא חושב שחברה גדולה כמו בלקן יתחילו לשחק בחומרים ועוד עם השקעה כל כך גדולה , אנבר הוא לא כזה יקר כמו שחושבים הוא יקר יחסי לדיבול אבל לא בשמיים כמו פרימובולן

לאבמקס חברה שמשתמשים בה לבדוק בכל העולם
בכללי אם תבדוק בפורומים רבים בחו"ל ישנם אנשים שכן תופסים אנאבר אמיתי בחברות ug מסויימות
בלקן חברת אנדרגראונד לכל דבר ועיניין יש להם כמה מוצרים שאני בטוח שטובים אבל בבדיקה שם אין אנאבר
אתה יכול לחלוק על לאבמקס בכיף ..אבל אני אישית סומך על הבדיקה
בנוסף ראיתי ישראלים שלקחו אנאבר של בלקן ופשוט לא ירדה להם בטן תחתונה ושומן עיקש בבטן (מחקרים מראים שאנאבר גורם לאיבוד שומן בכל האיזור של הבטן ) יותר מידי סימנים מחשידים וגם הבדיקה הזאת שמראה שזה ויני
אם ממש בא לכם לבדוק את הערכה ולשלול אותה שימו ויני ותראו שהאינדיקטור יגיב באותה צורה
בכללי לא צריך להיות לבורנט כדי לעשות בדיקה עם אינדיקטור מסכן
זה כמו שתגיד שצריך להיות אחות כדי לדעת להזריק נכון
כל הפורום פה מפוצץ בדילרים של מלא חברות כל אחד ילחם על הברנד שלו אז תיקח הכל בעירבון מוגבל
סתם נקודה למחשבה, מצחיק שיצא דווקא ויני בבדיקה ולא דיבול למשל , זה גם אינדיקטור של דיבול
בדרך כלל שמזייפים אנאבר שמים ויני או טורינבול
ובנוסף לכך בכיף אוכל להציג פה אנשים פרטיים מחו"ל שיצא להם חיובי באנאברים מסויימים שהם רכשו
אנאבר כן חומר יקר ונוטים לזייף אותו אבל זה לא אומר שהוא בלתי אפשרי להשגה ,מי שרוצה להיות יותר בטוח ממליץ לו לבדוק עם הערכה
ולא אני לא בא ואומר "הבדיקה הזאת היא טהורה ונכונה וכולם טיפשים " אבל ממה שיצא לי לחפש עליה היא דווקא כן תואמת .

נערך לאחרונה:
מעבר לנאמר, ממליץ לך בחום לחפש מידע בפורום על אנאבר בפרט ושימוש בסטרואידים לנשים בכלל.

ננעל עקב פוטנציאל שלילי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית