כמה שאלות לגבי הייעוץ אישי

Orcohen123

משתמש מתחיל
153
3
טוב אז ככה לאלו שרכשו כבר... אתם ממליצים על זה?
אני כרגע במהלך שירות סדיר, האם התוכנית הזאת יכולה להתאים לתנאים האלה?
אני עם ידע סביר בכל עניין הפיתוח האם לאחר הייעוץ(במידה ואבחר לרכוש) אני אצא עם ידע מועשר יותר הן מבחינת ידע בתזונה והן מבחינת תרגילים טכניקות וידע בנושא איברי הגוף אשר אנחנו עובדים עליהם?(שרירים,עצמות וכו')

תודה לעוזרים 😃

• פותח/ת השרשור
כן, יש לנו מספר רב של חיילים בייעוץ אישי, אפילו קרביים, וכל עוד יש לך גישה למזון וחדר כושר אתה יכול להתקדם היטב בכל מטרה.
הגישה היחידה למזון זה מה שיש בחדר אוכל בארוחות ואולי אני יכול לדפוק מהמטבח לפעמים כמה טונות(בשמן) ואולי להביא כמה דברים מהבית כמה דברים פשוטים שלא תופסים הרבה מקום בתיק, בעיקרון יש לי תוספי תזונה שאני לוקח לבסיס(קריאטין ואבקת חלבון) אם זה יכול להיות תחליף למשהו, יש לנו חדר כושר מאוד בסיסי ואין בו הרבה מכשירים כמו בחדר כושר אזרחי, יש בו מתקן ללחיצת חזה, מתקן מתח ומקבילים ובטן כזה..., יש גם מולטי טריינר נראלי קוראים לזה אבל יש מתקן כזה שיש בו מתקן לרגליים לפשיטת רגליים ועוד, יש בו משקולות יד חופשיות מ5 קילו עד 30, מוט w, אליפטיקל, אופניים, במולטי טריינר יש גם ידיות לתרגילי גב, יד אחורית וכל תרגיל שאפשר לעשות בהתאם לכיוונון, ומה שנשאר עוד זה משקלים למוט שאני לא זוכר כמה בדיוק יש אבל שוב, אין הרבה כמו בחדר כושר רגיל...

עכשיו, מה אתה חושב, זה אפשרי ומתאים תחת התנאים האלה?

אם מדובר בחיטוב/ירידה במשקל זה אפשרי בהחלט. אם מדובר בהעלאה במסת השריר, אתה תצטרך להעזר בתוספי תזונה כדי לספק מספיק קלוריות לגופך ביום נתון (או שתוכל לאכול מספיק אוכל מוצק ואז לא תצטרך תוספי תזונה).

• פותח/ת השרשור
אם מדובר בחיטוב/ירידה במשקל זה אפשרי בהחלט. אם מדובר בהעלאה במסת השריר, אתה תצטרך להעזר בתוספי תזונה כדי לספק מספיק קלוריות לגופך ביום נתון (או שתוכל לאכול מספיק אוכל מוצק ואז לא תצטרך תוספי תזונה).
איזה תוספי תזונה אצטרך?(יש לי כבר אבקת חלבון וקריאטין)

אתה אולי תצטרך בהמשך התהליך גיינר, אבל אם תוכל להשיג מספיק מזון בצבא לא תצטרך גם את זה

Back
למעלה תחתית