עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן חברים, באיזה משכך כאבים ללא מרשם כדאי להשתמש במקרה שאתר ההזרקה נפוח, כואב ורגיש? (4 ראשי)
עדיפות לאחד שלא יאמץ את הכבד יותר מידי (הסופרדול מספיק לכבד שלי לעת עתה)
ומה השוני בין המשככי כאבים הפופולאריים (אדוויל, אופטלגין, נורופן, אקמול וכו')?
כאשר אני הזרקתי לראשונה לרגל, היא הייתה כואבת למשך 5 ימים. הכאב התאפיין כמו כאב של שריר תפוס חזק, אך לא הייתה נפיחות או אדמומיות. נטו בשל ה"שריר הבתול". מה שאתה מתאר עשוי להעיד על חוסר סטריליות של החומר או רגישות שלך לשמן. באיזה חברה מדובר? האם בעבר חווית כאבים דומים?תודה רבה על התשובה חברים.
הזרקתי לפני שבועיים פעם ראשונה ל4 ראשי, זה היה בלתי נסבל.
השתמשתי במחט 23G 1.5אינטצ', הכנסתי רק חצי ממנה.
בהלך השבוע שאחרי הרגל התנפחה בטירוף, כאב, חוסר יכולת להזיז את מפרק הברך, נהיה כתם אדום וחם על רוב הרגל, לאחר כמה ימים לקחתי אתופן 400 ולאחר מכן הנפיחות ירדה וגם הכאב והאדמומיות בהדרגה.
אתמול הזרקתי שוב את אותם חומרים בדיוק לאותו המקום (בלית ברירה, נהיו לי גושים בטוסיק), הפעם חיממתי את השמן והשתמשתי במחט 25G קצרה, עבר יום, אין נפיחות, אין כאב, אין הגבלה בתנועה או באודם.
כך גם היה בהתחלה כשהזרקתי בישבן, בהתחלה בלתי נסבל ואז משתפר.
מבחינת חיטוי וטכניקת הזרקה אין חדש, אני מנוסה ומכיר איך עושים מה כך שאני שולל את זה כפקטור.
מדוע זה קורה? איך הגוף פתאום "מסתגל"?
אני משתמש ב-MXP ולא חוויתי בעיות של כאבים, כתוצאה משמן או סטריליות.זה שילוב של פרופ mxp ו npp בלו דראגון
לא חוויתי כאב כזה מעולם, כאב כמו שאתה מתאר חוויתי כשהתחלי להזריק באמת באייר רפואי לטוסיק פעם ראשונה