הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון שימוש בפרגניל שבוע 3

Daniel233

מושעה
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
נכנסתי לשבוע השלישי של הסייקל , יש לי פרגניל וטמוקסיפן , הייתי רוצה לדעת איך אני אמור לשלב את הפרגניל כרגע כי יש לי כמות של 5000iu ואין לי איך לערבב או לשמר אותו , זה לשימוש חד פעמי באמפולה סגורה....ושאלה נוספת , האם לשלב כבר מעכשיו את הטמוקסיפן? [ אין כרגע תופעות לוואי כמו ג'ינו ]

@Daniel Barack

@Tom

קרא בנעוצים לגבי הכנת פרגניל.
טמוקסיפן לוקחים בזמן הpct יחד עם כלומיד

בכללי נראה שיש לך חוסר ידע בסיסי. דאג לעשות מהר שיעורי בית בקריאה נרחבת בפורום כדי לא לבצע טעויות בהמשך.

• פותח/ת השרשור
קראתי בנעוצים ולא הצלחתי להבין. אין לי איך להשים את המים הבקרסטטים/ סטרילים , ולמען האמת את השימוש בטמוקסיפן וכלומיד הבנתי אך רציתי להיות בטוח. אשמח אם תסביר לי מה לעשות עם הפרגניל , אם צריך אעלה תמונה

קראתי בנעוצים ולא הצלחתי להבין. אין לי איך להשים את המים הבקרסטטים/ סטרילים , ולמען האמת את השימוש בטמוקסיפן וכלומיד הבנתי אך רציתי להיות בטוח. אשמח אם תסביר לי מה לעשות עם הפרגניל , אם צריך אעלה תמונה
יש לך מים בקטריוסטיים? (מים סטריליים עם בנזיל אלכוהול)
אם לא תשיג בהקדם.

תמשוך 1cc מים בקטריוסטיים למזרק ותזריק לתוך האמפולה עם האבקה.
זה יתמוסס באופן מיידי אבל בכל זאת תן לזה איזה ניעור עדין.
תמשוך חזרה למזרק את כל תוכן האמפולה.
ותזריק אותו לויאל סטרילי שהכנסת לתוכו לפני כן 9cc מים בקטריוסטטיים (תחליף מחט לפני כמובן)
תנער טוב טוב.
תמשוך מהויאל חצי cc ותזריק לשומן ליד התבור (תפוס את השומן עם האצבעות ותמשוך אותו)
עדיף להזריק עם מחט כמה שיותר קצרה. במיוחד אם אתה אחוז שומן נמוך.

יצא לי עם מחט של חצי אינץ' לעבור את השכבה של השומן ולהזריק מתחתיה, לא יודע לאן זה הגיע (לא לשומן ולא לשריר)
מאז אני לא דוחף אותה עד הסוף.

טמוקסיפן שמור ל-pct
רק במקרה שיש סימנים רציניים להתפחות גניקומסטיה תשקול ליטול כדור או שניים עד שיעברו.

• פותח/ת השרשור
מייק לא הבנתי מילה ממה שאתה מסביר , באמת שיש לי קשי הבנה ובמיוחד עם כל המושגים של הCC וכ'ו אני הולך לאיבוד.
יש מצב לפירוט יותר עדין וקליל?

מייק לא הבנתי מילה ממה שאתה מסביר , באמת שיש לי קשי הבנה ובמיוחד עם כל המושגים של הCC וכ'ו אני הולך לאיבוד.
יש מצב לפירוט יותר עדין וקליל?
cc זה אותו דבר כמו מילי ליטר (מ"ל).
אתה צריך שיהיה לך בסופו של דבר 10מ"ל מים בקטריוסטטיים מעורבבים עם הפרגניל.

פשוט הסברתי את התהליך לפרטי פרטים.
שתעשה את זה אתה לא תסתבך כמו שאתה חושב.

• פותח/ת השרשור

שתעשה את זה אתה לא תסתבך כמו שאתה חושב.
מה אני עושה עם שני אלה ? מה מהם זה המים הסטרילים הבנזיל אלכוהול?

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 48 · צפיות: 136
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית