הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה אתם הייתם עושים ?

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
חבר בילדר מהחדר כושר מנסה כל הזמן שהוא רואה אותי לגרום לי לשנות תכנית, הרג לי ת'מוח.

"תשנה כבר תרגילים, כל הזמן אתה עושה רק סקוואט, בנץ' ודדליפט", אין לי כבר מה להגיד לקרציה הזה. סיימתי עם "טוב אחי".

הוא אשכרה ניסה היום לשכנע אותי לעשות לאנג'ים במקום סקוואט. לצערי הוא לוחץ יותר ממני(נמאס מהחיטוב הזה כבר) ככה שה"קלף" הזה לא עובד.

תנסה..אם זה עובד עליו,זה בטוח יעבוד (תרתי משמע) עלייך..

חבר בילדר מהחדר כושר מנסה כל הזמן שהוא רואה אותי לגרום לי לשנות תכנית, הרג לי ת'מוח.

"תשנה כבר תרגילים, כל הזמן אתה עושה רק סקוואט, בנץ' ודדליפט", אין לי כבר מה להגיד לקרציה הזה. סיימתי עם "טוב אחי".

הוא אשכרה ניסה היום לשכנע אותי לעשות לאנג'ים במקום סקוואט. לצערי הוא לוחץ יותר ממני(נמאס מהחיטוב הזה כבר) ככה שה"קלף" הזה לא עובד.
אצלי במכון יש מאמן טיפש שמשדל כל ילד לעבוד מבודדים. כמובן שלא אכפת לי, אבל כאשר רואים אותי עובד כבד ומורכב אז צצות שאלות או הערות מגוחכות.

מה שאני מציע לך זה:
1. תפסיק להיות חבר שלו
2. תפסיק לענות או להתייחס אליו
3. אם עדיין מציק - פנה למנהל שיתערב (מקווה שהמנהל אצלך לא אידיוט גמור; אצלי במכון הוא גרוע יותר מכל המאמנים וזונות ההליכונים יחד).

איחלתי לליפטר בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בא לי להגיד לו משו שישתיק אותו אחת ולתמיד

דיון מטופש, מה אתה מקשיב בכלל? ותתחיל להתאמן מספיק חזק כדי שאף אחד לא יחשוב להעיר לך על שום דבר.

אתה צודק! ותמשיך לעשות מה שבא לך...

ומה אתה עושה חיטוב בחורף?

• פותח/ת השרשור
אתה צודק! ותמשיך לעשות מה שבא לך...

ומה אתה עושה חיטוב בחורף?

עושה מה שבא לי, אין כוח יותר לזיוני המוח.

נסה אתה לעשות מסה על משקל 82KG עם אחוז שומן גבוה.

רעיון: להתעלם, ולקבל את העובדה שיהיו תמיד אדיוטים לא משנה כמה קשה תנסה.

עושה מה שבא לי, אין כוח יותר לזיוני המוח.

נסה אתה לעשות מסה על משקל 82KG עם אחוז שומן גבוה.
גבר אתה כבר שנתיים פה כל הזמן מדבר על חיטוב אינסופי חשבת אולי אתה עושה משהו לא נכון?
לא מלהטיף לך או משהו אבל עושה רושם שאתה מתלונן שאתה לא מתקדם אבל באותה העת פותח עשרות פוסטים על סופגניות, מסעדות וכו'

תשמע הפתרון הכי קל שלי הוא פשוט לגדול יותר מהם.
תתעלם בנוסף לכך,אוזניות הומצאו מסיבה מוצדקת.

@oz25 נראלי שהוא נרשם לפורום:

גבר אתה כבר שנתיים פה כל הזמן מדבר על חיטוב אינסופי חשבת אולי אתה עושה משהו לא נכון?
לא מלהטיף לך או משהו אבל עושה רושם שאתה מתלונן שאתה לא מתקדם אבל באותה העת פותח עשרות פוסטים על סופגניות, מסעדות וכו'

• פותח/ת השרשור

שואל על מסעדות כי אני אוהב לאכול כמו כל human being ובמיוחד בפורום הזה שבנוסף לאימונים מעריך אוכל טוב.

אני לא מתקדם בגלל אותו חיטוף אינסופי שגומר לי את הצורה.

ואין שום קשר לזמן הוותק שלי בפורום - נמצא כאן כי אני אוהב את הפורום הזה, אוהב את הדיונים בו ואוהב את הנפשות הפועלות שאת חלקם יצא לי לפגוש מחוץ למסגרת הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית