הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכרזית

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אהלן
אני לא מוצע סופר שמוכרים בוא סטיביה נוזלית, סוכרזית נוזלית זה בסדר?

סליחה שאני מקפיץ אשכול ישן אבל זה במקום לפתוח אחד חדש
אני לא מוצא סוכרזית שלא כתוב עליה מומלץ לבישול ואפיה
אפשר לשאול מה הבעיה איתה?
בד"כ בסופר יש לך שתי סוגים של סוכרזית נוזלית והם אחד ליד השני צריך להיות בכל סופר לפי דעתי אמ...לך לסופרים גדולים כמו יינות בייתן יש להם בטוח

סוכרזית קצת מפוקפק מבחינה בריאותית
בכל מקרה כמו שאמרו לך לסופרים גדולים, אישית אני בשופרסל דיל מצאתי סטיביה נוזלית + סוכרלוז

עדיף לך סוכרלוז, לסטיביה יש טעם לוואי של צמח
לסוכרלוז יש טעם לוואי של מתכת אבל בקושי מורגש

• פותח/ת השרשור
סוכרזית קצת מפוקפק מבחינה בריאותית
בכל מקרה כמו שאמרו לך לסופרים גדולים, אישית אני בשופרסל דיל מצאתי סטיביה נוזלית + סוכרלוז

עדיף לך סוכרלוז, לסטיביה יש טעם לוואי של צמח
לסוכרלוז יש טעם לוואי של מתכת אבל בקושי מורגש

כתוב בגדול סוכרזית ואז מקטן סוכרלוז
זה המוצר

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 5.8 · צפיות: 484
אפשר לשאול מה הבעיה איתה?
נדמה לי שהיא לא יציבה בחום. אם זה באמת סוכרלוז כמו שאמרו כאן (זה יפתיע אותי מאד, כי למיטב שזכרוני סוכרזית היתה בשטח לפני שסנטזו סוכרלוז בכלל) אז אין בעיה כזאת.

עריכה: איזו שגיאת הקלדה חיננית. בטח אעשה בה שימוש אי פעם.

נערך לאחרונה:
אחד משלושתם זה בסדר?
אם כן מה עדיף מהם
יש לי סוכרלוז וסטיוויה

סוכרלוז מבחינת טעם עדיף
אני אישית משתמש בסטיביה, שכן נחשב לחומר בטוח יותר. לא ממש מוכח שסוכרלוז מסוכן אבל משום מה בסטיביה אני בוטח יותר. אני לוקח בכמויות מטורפות ובסטיביה אין הגבלה, סוכרלוז באיזה שלב יש הגבלה על מינון

סוכרזית אגב - זה שם של חברה. ולאו דווקא ממתיק.

• פותח/ת השרשור
יש לי סוכרלוז וסטיוויה

סוכרלוז מבחינת טעם עדיף
אני אישית משתמש בסטיביה, שכן נחשב לחומר בטוח יותר. לא ממש מוכח שסוכרלוז מסוכן אבל משום מה בסטיביה אני בוטח יותר. אני לוקח בכמויות מטורפות ובסטיביה אין הגבלה, סוכרלוז באיזה שלב יש הגבלה על מינון

והקלאסי זה כאילו הממתיק סוכרזית?

אז מה היתרון של סטיביה על סוכרלוז שהוא טבעי רק?
האמת היא שלא ידוע
סוכרלוז מעולם לא הוכח שמזיק
סטיביה מעולם לא הוכח שמזיק

מכאן זה הרגשה אישית שלך וטעם, אני בחרתי בסטיביה שכן הוא טבעי ומופק מצמח ולא נוצר בטעות כמו הסוכרלוז
סוכרלוז מבחינת טעם יותר טעים מסטיביה, לסטיביה יש טעם לוואי מוזר כזה כמו של צמח

האמת היא שלא ידוע
סוכרלוז מעולם לא הוכח שמזיק
סטיביה מעולם לא הוכח שמזיק

מכאן זה הרגשה אישית שלך וטעם, אני בחרתי בסטיביה שכן הוא טבעי ומופק מצמח ולא נוצר בטעות כמו הסוכרלוז
סוכרלוז מבחינת טעם יותר טעים מסטיביה, לסטיביה יש טעם לוואי מוזר כזה כמו של צמח
יש כמה מחקרים שמציעים בעיות אפשריות בסוכרלוז. עוד לא משהו מוכח לגמרי שאפשר להגיד "סוכרלוז גורם ל-X", אבל אני אישית משתמש רק בסטיביה וממליץ גם לאחרים לעשות זאת.

אנחנו גם ככה מכניסים לגוף ממתיקים מלאכותיים בכמות גבוה מאוד מאבקות חלבון, שתייה דיאט ועוד. אז אם כבר יש לנו שליטה על הכנסה נוספת של ממתיק, עדיף כבר לבחור בסטיביה.

יש לי סוכרלוז וסטיוויה

סוכרלוז מבחינת טעם עדיף

קניתי סוכורלוז, פחות טעים מאשר סוכרזית שמגיע בכדורים בקופסא,יש לזה טעם לוואי.

יש כמה מחקרים שמציעים בעיות אפשריות בסוכרלוז. עוד לא משהו מוכח לגמרי שאפשר להגיד "סוכרלוז גורם ל-X", אבל אני אישית משתמש רק בסטיביה וממליץ גם לאחרים לעשות זאת.

אנחנו גם ככה מכניסים לגוף ממתיקים מלאכותיים בכמות גבוה מאוד מאבקות חלבון, שתייה דיאט ועוד. אז אם כבר יש לנו שליטה על הכנסה נוספת של ממתיק, עדיף כבר לבחור בסטיביה.
קשה מאוד להגיד שסוכרלוז עדיף על סטיביה שכן גם המחקרים שמראים על משהו (ובספק עד כמה יש כאלו) ככל הנראה המינון והתנאים היו שונים מאשר שימוש ביתי. אני שמעתי לא מזמן ש-5 גרם של סוכרלוז ביום יכול לגרום לשלשולים. העניין הוא שבן אדם נורמלי בחים לא יגיע ל-5 גרם אז מה זה משנה
לסטיביה יש טעם לוואי לא הכי נעים
קניתי סוכורלוז, פחות טעים מאשר סוכרזית שמגיע בכדורים בקופסא,יש לזה טעם לוואי.
ככה זה, לכל הממתיקים טעם לוואי ומתרגלים עם הזמן.

קשה מאוד להגיד שסוכרלוז עדיף על סטיביה שכן גם המחקרים שמראים על משהו (ובספק עד כמה יש כאלו) ככל הנראה המינון והתנאים היו שונים מאשר שימוש ביתי. אני שמעתי לא מזמן ש-5 גרם של סוכרלוז ביום יכול לגרום לשלשולים. העניין הוא שבן אדם נורמלי בחים לא יגיע ל-5 גרם אז מה זה משנה
לסטיביה יש טעם לוואי לא הכי נעים

ככה זה, לכל הממתיקים טעם לוואי ומתרגלים עם הזמן.
עם מה אתה משתמש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית