עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לבישול ואפיה.סוכרזית נוזלית זה בסדר?
סליחה שאני מקפיץ אשכול ישן אבל זה במקום לפתוח אחד חדשלא לבישול ואפיה.
בד"כ בסופר יש לך שתי סוגים של סוכרזית נוזלית והם אחד ליד השני צריך להיות בכל סופר לפי דעתי אמ...לך לסופרים גדולים כמו יינות בייתן יש להם בטוחסליחה שאני מקפיץ אשכול ישן אבל זה במקום לפתוח אחד חדש
אני לא מוצא סוכרזית שלא כתוב עליה מומלץ לבישול ואפיה
אפשר לשאול מה הבעיה איתה?
סוכרזית קצת מפוקפק מבחינה בריאותית
בכל מקרה כמו שאמרו לך לסופרים גדולים, אישית אני בשופרסל דיל מצאתי סטיביה נוזלית + סוכרלוז
עדיף לך סוכרלוז, לסטיביה יש טעם לוואי של צמח
לסוכרלוז יש טעם לוואי של מתכת אבל בקושי מורגש
נו אז זה סוכרלוזכתוב בגדול סוכרזית ואז מקטן סוכרלוז
זה המוצר
אני יבדוק היום ביינות ביתןנו אז זה סוכרלוז
סוכרזית זה שם של חברה
יש לי כזה של סטיביה
נדמה לי שהיא לא יציבה בחום. אם זה באמת סוכרלוז כמו שאמרו כאן (זה יפתיע אותי מאד, כי למיטבאפשר לשאול מה הבעיה איתה?
יש לי סוכרלוז וסטיוויהאחד משלושתם זה בסדר?
אם כן מה עדיף מהם
יש לי סוכרלוז וסטיוויה
סוכרלוז מבחינת טעם עדיף
אני אישית משתמש בסטיביה, שכן נחשב לחומר בטוח יותר. לא ממש מוכח שסוכרלוז מסוכן אבל משום מה בסטיביה אני בוטח יותר. אני לוקח בכמויות מטורפות ובסטיביה אין הגבלה, סוכרלוז באיזה שלב יש הגבלה על מינון
סוכרזית אגב - זה שם של חברה. ולאו דווקא ממתיק.
כנראה שכן. סכרין (סוכרזית) אגב, הכי פחות מומלץ מהשלשהוהקלאסי זה כאילו הממתיק סוכרזית?
אז מה היתרון של סטיביה על סוכרלוז שהוא טבעי רק?כנראה שכן. סכרין (סוכרזית) אגב, הכי פחות מומלץ מהשלשה
האמת היא שלא ידועאז מה היתרון של סטיביה על סוכרלוז שהוא טבעי רק?
יש כמה מחקרים שמציעים בעיות אפשריות בסוכרלוז. עוד לא משהו מוכח לגמרי שאפשר להגיד "סוכרלוז גורם ל-X", אבל אני אישית משתמש רק בסטיביה וממליץ גם לאחרים לעשות זאת.האמת היא שלא ידוע
סוכרלוז מעולם לא הוכח שמזיק
סטיביה מעולם לא הוכח שמזיק
מכאן זה הרגשה אישית שלך וטעם, אני בחרתי בסטיביה שכן הוא טבעי ומופק מצמח ולא נוצר בטעות כמו הסוכרלוז
סוכרלוז מבחינת טעם יותר טעים מסטיביה, לסטיביה יש טעם לוואי מוזר כזה כמו של צמח
קניתי סוכורלוז, פחות טעים מאשר סוכרזית שמגיע בכדורים בקופסא,יש לזה טעם לוואי.יש לי סוכרלוז וסטיוויה
סוכרלוז מבחינת טעם עדיף
אני אישית משתמש בסטיביה, שכן נחשב לחומר בטוח יותר. לא ממש מוכח שסוכרלוז מסוכן אבל משום מה בסטיביה אני בוטח יותר. אני לוקח בכמויות מטורפות ובסטיביה אין הגבלה, סוכרלוז באיזה שלב יש הגבלה על מינון
סוכרזית אגב - זה שם של חברה. ולאו דווקא ממתיק.
קשה מאוד להגיד שסוכרלוז עדיף על סטיביה שכן גם המחקרים שמראים על משהו (ובספק עד כמה יש כאלו) ככל הנראה המינון והתנאים היו שונים מאשר שימוש ביתי. אני שמעתי לא מזמן ש-5 גרם של סוכרלוז ביום יכול לגרום לשלשולים. העניין הוא שבן אדם נורמלי בחים לא יגיע ל-5 גרם אז מה זה משנהיש כמה מחקרים שמציעים בעיות אפשריות בסוכרלוז. עוד לא משהו מוכח לגמרי שאפשר להגיד "סוכרלוז גורם ל-X", אבל אני אישית משתמש רק בסטיביה וממליץ גם לאחרים לעשות זאת.
אנחנו גם ככה מכניסים לגוף ממתיקים מלאכותיים בכמות גבוה מאוד מאבקות חלבון, שתייה דיאט ועוד. אז אם כבר יש לנו שליטה על הכנסה נוספת של ממתיק, עדיף כבר לבחור בסטיביה.
ככה זה, לכל הממתיקים טעם לוואי ומתרגלים עם הזמן.קניתי סוכורלוז, פחות טעים מאשר סוכרזית שמגיע בכדורים בקופסא,יש לזה טעם לוואי.
עם מה אתה משתמש?קשה מאוד להגיד שסוכרלוז עדיף על סטיביה שכן גם המחקרים שמראים על משהו (ובספק עד כמה יש כאלו) ככל הנראה המינון והתנאים היו שונים מאשר שימוש ביתי. אני שמעתי לא מזמן ש-5 גרם של סוכרלוז ביום יכול לגרום לשלשולים. העניין הוא שבן אדם נורמלי בחים לא יגיע ל-5 גרם אז מה זה משנה
לסטיביה יש טעם לוואי לא הכי נעים
ככה זה, לכל הממתיקים טעם לוואי ומתרגלים עם הזמן.
סטיביה.עם מה אתה משתמש?