הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתר להזמנת נעליים

הבדיקה האם יחול מס נעשית על פי ערך הטובין בלבד. עם זאת, היה ונקבע כי חל מס, הוא יחושב לפי ערך הטובין בתוספת דמי המשלוח והביטוח.
כך לדוגמא: נעליים שערכן 480$ ועלות המשלוח הינה 60$ יחוייבו בתשלום 17% מע"מ בלבד. החיוב במס יחול על ערך הטובין בתוספת דמי המשלוח (540$) . 17%X540=91.8
לעומת זאת, משלוח נעליים שערכן 520$ ועלות המשלוח 20$, יחוייב בתשלום 31% מס כולל. גם במקרה זה החיוב במס יחול על ערך הטובין בתוספת דמי המשלוח (540$) - 167.4=540X31%

מתוך האתר מדריך לייבוא אישי באמצעות דואר חבילות/חברות בלדרות של רשות המיסים בישראל (ב-gov.il).

ASOS אתר עולמי שמגיע במגוון שפות - אנגלית, ספרדית, גרמנית, רוסית, צרפתית וכו'.
הדף הראשי זה האתר האנגלי(ASOS UK). המחיר נקבע לפי ליש"ט, עם אופציה לשינוי מטבע או החלפת שפה.
בחלק מהמקרים, ברגע שאתה משנה למשל מאנגליה(UK) לחנות האמריקאית(USA) המחיר יורד אם בחרת נעליים.
לדוגמא יש נעליים שבחנות האנגלית נמכרות ב65 ליש"ט. ברגע שתעביר לחנות האמריקאית המחיר ירד ל50 ליש"ט.
דרך נוספת להוזיל את המחיר באתר היא שימוש במטבע NZD(דולר ניו זילנדי) במקום ליש"ט.
ככה שאם למשל מצאת באתר נעל שעולה 65 ליש"ט(390 שקל) והעברת לחנות האמריקאית ושינית למטבע NZD, המחיר שלה ירד לאזור ה230 שקלים כולל משלוח.
לא תמיד זה עובד, תלוי בנעל. לרוב כן.

רצוי לא לעבור את ה75 דולר אמריקאי/50 ליש"ט בגלל שהחל מהסכומים האלה(300 ש"ח או יותר) הדואר יכול לגבות מע"מ על ההזמנה. כלומר 17% מסך ההזמנה.

ואגב, אם כבר הסברתי על האתר וכו', מי שמחפש נעלי אולסטאר לאימונים, לעיתים קרובות יש באתר הנחות על אולסטאר. יוצא שאפשר להזמין צמד זוגות באזור ה300 שקלים.

ממש תודה על הטיפים!!
אכן השתמשתי בNZD, אמנם הפער לא היה גדול כמו שציינת אצלך אבל כסף זה עדיין כסף 😃
ממליצה להשתמש בקופון Israel18, מוריד עוד 18% הנחה.
התחדשתי לי בנייק מהממות ב350₪ 🤯

ממש תודה על הטיפים!!
הפער ענק כשמשנים לאתר ספרדי ובנוסף למטבע ניו זילנדי.

ממש תודה על הטיפים!!
חבל שלא העברת לחנות האמריקאית, סביר להניח שייצא זול יותר.
איזו נעל הזמנת?

חבל שלא העברת לחנות האמריקאית, סביר להניח שייצא זול יותר.
איזו נעל הזמנת?

הנעל בחנות האמריקאית הייתה יקרה יותר מהבריטית בפער של 5-6 ש''ח..
לעומת זאת החלפת המטבע הוזילה לי אותה בסביבות ה180 ש''ח

קבצים מצורפים

• Screenshot_20151225-102637.png
    Screenshot_20151225-102637.png
    KB 268.3 · צפיות: 81
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית