הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
אהלן חברים, התחלתי פיסיטי לפני שבוע.
המצב רוח היום ואתמול היה ברצפה, חשק מיני גם.
מראה כללי רך יותר ואיבדתי שריר גם.
משקלי עבודה נשארו זהים למה שהיה בסייקל עצמו.
מבחינת תזונה- אוכל 200 קלוריות מעל הנייטרלי שלי.
חלוקה של 2 גרם חלבון לקילו משקל גוף, 0.8 גרם שומן לקילו משקל גוף וכל השאר פחמימה.
היו מספר ציטים אבל...
המצב הזה לגיטימי ורגיל? המצב רוח שלי היום ממש בקאנטים ולכן פתחתי את הפוסט.

אהלן חברים, התחלתי פיסיטי לפני שבוע.
המצב רוח היום ואתמול היה ברצפה, חשק מיני גם.
מראה כללי רך יותר ואיבדתי שריר גם.
משקלי עבודה נשארו זהים למה שהיה בסייקל עצמו.
מבחינת תזונה- אוכל 200 קלוריות מעל הנייטרלי שלי.
חלוקה של 2 גרם חלבון לקילו משקל גוף, 0.8 גרם שומן לקילו משקל גוף וכל השאר פחמימה.
היו מספר ציטים אבל...
המצב הזה לגיטימי ורגיל? המצב רוח שלי היום ממש בקאנטים ולכן פתחתי את הפוסט.
אהלן ,
איזה פיסיטי עשית , מה הסייקל כמה זמן תן פרטים שאנשים יוכלו לעזור לך

• פותח/ת השרשור
אהלן ,
איזה פיסיטי עשית , מה הסייקל כמה זמן תן פרטים שאנשים יוכלו לעזור לך
סייקל שני:
טסט 750 מ״ג עד שבוע 12
בולדנון 800 מ״ג עד שבוע 9
100 מ״ג אנאדרול שבוע 7-10

פרגניל היה לי פישול קטן, ניתנו שלוש זריקות בשבוע 12-13. השתיים הראשונות של 2000iu האחרונה של 1000iu.
פיסיטי החל 10 יום לאחר שפיץ אחרון.
כלומיד 100/100/50/50
טמוקסיפן 40/40/20/20
אני עכשיו שבוע לאחר תחילת הפיסיטי

סייקל שני:
טסט 750 מ״ג עד שבוע 12
בולדנון 800 מ״ג עד שבוע 9
100 מ״ג אנאדרול שבוע 7-10

פרגניל היה לי פישול קטן, ניתנו שלוש זריקות בשבוע 12-13. השתיים הראשונות של 2000iu האחרונה של 1000iu.
פיסיטי החל 10 יום לאחר שפיץ אחרון.
כלומיד 100/100/50/50
טמוקסיפן 40/40/20/20
אני עכשיו שבוע לאחר תחילת הפיסיטי
מה שהיית צריך לבצע זה:
1. שימוש בפרגניל במינון סטנדרטי (500iu לשבוע) לאורך הסייקל: משבוע שלישי ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT.
2. לצאת ל-PCT לאחר 3 שבועות מהזריקה האחרונה של הטסט.

מה שביצעת כוללים 2 טעויות:
1. בלאסט פרגניל לא מספיק מידי - היית אמור לעשות כ-5-6 זריקות של 1500iu, בהפרש של יומיים בין כל אחת, לאחר הזריקה האחרונה של הטסט ולחדול כשבוע לפני תחילת ה-PCT.
2. לא להתחיל PCT כ-10 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט.

מה מכאן והלאה?

אין טעם או סיבה לנסות לשנות, רק חשוב שתלמד מהטעויות המאוד בסיסיות שביצעת, וקל וחומר שאני, בעצמי, זוכר שעניתי לך באשכולות שפתחת והנחתי אותך בדיוק מה לעשות. חבל שלא השכלת לבצע.

שנית, הירידה החדה בחשק המיני אמנם מובנת מאליה, אבל הגוף, למרות הכל, עשוי להתאושש ולחזור לתקינות. זה בעיקר תלוי בגנטיקה שלך (תתפלל שטובה בגזרה הזו) ולצד כך שה-PCT יעזור, למרות שלא נלקחת בקבועי הזמן הנדרשים.

אגב, גם למי שעושה הכל "לפי הספר", עשויה בהחלט להיות ירידה בחשק במיני, הרגשה של "נוזליות" ואיבוד שריר. לא תמיד ניתן לזהות באופן נכון האם באמת מדובר בכך.

חזור לעדכן בהתפתחות.

• פותח/ת השרשור
מה שהיית צריך לבצע זה:
1. שימוש בפרגניל במינון סטנדרטי (500iu לשבוע) לאורך הסייקל: משבוע שלישי ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT.
2. לצאת ל-PCT לאחר 3 שבועות מהזריקה האחרונה של הטסט.

מה שביצעת כוללים 2 טעויות:
1. בלאסט פרגניל לא מספיק מידי - היית אמור לעשות כ-5-6 זריקות של 1500iu, בהפרש של יומיים בין כל אחת, לאחר הזריקה האחרונה של הטסט ולחדול כשבוע לפני תחילת ה-PCT.
2. לא להתחיל PCT כ-10 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט.

מה מכאן והלאה?

אין טעם או סיבה לנסות לשנות, רק חשוב שתלמד מהטעויות המאוד בסיסיות שביצעת, וקל וחומר שאני, בעצמי, זוכר שעניתי לך באשכולות שפתחת והנחתי אותך בדיוק מה לעשות. חבל שלא השכלת לבצע.

שנית, הירידה החדה בחשק המיני אמנם מובנת מאליה, אבל הגוף, למרות הכל, עשוי להתאושש ולחזור לתקינות. זה בעיקר תלוי בגנטיקה שלך (תתפלל שטובה בגזרה הזו) ולצד כך שה-PCT יעזור, למרות שלא נלקחת בקבועי הזמן הנדרשים.

אגב, גם למי שעושה הכל "לפי הספר", עשויה בהחלט להיות ירידה בחשק במיני, הרגשה של "נוזליות" ואיבוד שריר. לא תמיד ניתן לזהות באופן נכון האם באמת מדובר בכך.

חזור לעדכן בהתפתחות.
תודה רבה על התגובה דניאל.
מה הכוונה שלך בנוגע לגנטיקה? אני צריך לקוות שהגוף שלי מתאושש מהר?
אני מאמין שאתגבר על זה ואני כבר מחכה לסייקל הבא שאמור להיות חזק, אז לא נורא אם עכשיו יהיה קצת קשה..

אני מאמין שאתגבר על זה ואני כבר מחכה לסייקל הבא שאמור להיות חזק, אז לא נורא אם עכשיו יהיה קצת קשה..
זה לא עניין של "לא נורא אם עכשיו יהיה קצת קשה". אלו טעויות השלכות בריאותיות וביצועיות שיודעים כיצד מראש למנוע אותן. אלו כללי ברזל פשוטים וידועים! הגישה הזו לא נכונה ולא מחפרת על "פאשלות" כאלה.

לגבי גנטיקה - אכן הכוונה היא לכך שהגוף יתאושש למרות חוסר האידיאליות שבביצוע התהליך התומך (PCT).

לכן אני שוב מדגיש: תתכנן סייקל לעומק ותסגר על כל חומר ושלב שיהיה בדרך, לפני התחלתו!

מחזק ומוסיף עוד משהו לגבי פיסיטי . ברגע שאתה לא מתאושש ואתה מרגיש ורואה בבדיקות דם שמשהו לא תקין , בחיים אתה לא נכנס לסייקל עד שאתה לא מטפל בבעיות כי אז אתה תשאר תקוע ותכנס לבעיות אחרות בסייקל שאתה מתכנן , מנסיון .

• פותח/ת השרשור
מחזק ומוסיף עוד משהו לגבי פיסיטי . ברגע שאתה לא מתאושש ואתה מרגיש ורואה בבדיקות דם שמשהו לא תקין , בחיים אתה לא נכנס לסייקל עד שאתה לא מטפל בבעיות כי אז אתה תשאר תקוע ותכנס לבעיות אחרות בסייקל שאתה מתכנן , מנסיון .
ברור לי.
בדיקות דם אני אבצע שבועיים אחרי הפיסיטי, מקווה שהכל יהיה תקין.
בינתיים המצב רוח עלה מעט.. מקווה שיהיה טוב.

התחלת pct לפני שבוע ואתה טוען שיש לך כבר נפילה?
חביבי זה פסיכולוגי כי אחרי שבוע בpct אין שום נפילה במיוחד שלקחת בולדנון בסייקל...אצלי שבוע אחרי שסיימתי pct אני מתחיל להרגיש את הנסיגה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית