הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רומן זדורוב הורשע בשלישית ע"י העליון

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אף אחד לא העלה את הנושא, אז חשבתי לשאול מה דעת חברי הפורום בנושא.
הרבה מאד אנשים מאמינים שתפרו לו את התיק.
מה דעתכם?

לפי הסרט של השעה וחצי שעשו על זה ולפי הסרטון של הבנות שומרות שתיקה , אני לא מומחה גדול אבל ב99 אחוז בטוח שתפרו לו תיק.
יותר מידי פרטים סותרים ואף ראיה שלא מובילה אליו , והשוטרים שחקרו אותו לא נראים חכמי הדור בוא נגיד ככה. ההסקת מסקנות שלהם לוקה בחסר
בלי להעליב את גוף המשטרה ה"מצויין" שיש לנו.

לפי הסרט של השעה וחצי שעשו על זה ולפי הסרטון של הבנות שומרות שתיקה , אני לא מומחה גדול אבל ב99 אחוז בטוח שתפרו לו תיק.
יותר מידי פרטים סותרים ואף ראיה שלא מובילה אליו , והשוטרים שחקרו אותו לא נראים חכמי הדור בוא נגיד ככה. ההסקת מסקנות שלהם לוקה בחסר
בלי להעליב את גוף המשטרה ה"מצויין" שיש לנו.
הסרט הבנות שומרות שתיקה סרט מגעיל לדעתי.
כחלק מההגנה של רומן זדורוב ניסו כאילו להעביר את אשמת הרצח לחברות של תאיר.
וערכו את הסרט (שהקטעים בו לקוחים מהכתבה המלאה) בצורה מגמתית שמוציאה את מה שהן אמרו מהקשרו.

גועל נפש לעשות דבר כזה.
גם אם רומן אשם או לא.
והאמת, רק מיואשים פונים לצעדים כאלה

לא ערכו את זה בצורה מגמתית כל כך כמו שאתה מציג את זה , אלא ניסו להפנות את תשומת לבך לפרטים החשובים יותר.
כל פרט בחקירה הזו מצביע על זה שמבוגר לא עשה את זה.
אפילו ששכנעו אותו להודות ובאו להראות איך הרצח התבצע הוא לא הצליח לשחזר שום פרט נכון וראו שהשוטרים עושים כל דבר כדי להכווין אותו.
מטפיחה על השכם של השוטר ועד בזבוז זמן בתא השירותים.
היה חייב לתפור מישהו , אחרת היה פה מחדל גדול ולכן הלכו על ההכי קל - עולה חדש שבקושי הבין מה רצו ממנו.
בנוסף לזה עזר גם שאבא של אחת הבנות היה בתפקיד בכיר במשטרה , והיה נראה כאילו הדריכו אותה מה להגיד.
הסיפור שלה היה מצוץ מהאצבע וכל השיחות שהן אמרו שהתקשרו אליה (האיש שהתקשר לאיים עליה) הוכח שלא קויימה אחת מהן אפילו.
הבן אדם יצא דובר אמת בפוליגרף , יותר מזה? בנוסף עברו על אלפי חוקים בחקירה שלו ובנוסף אחד השופטים התנגד נחרצות לכליאה שלו? איך כל זה מסתדר עם ההגיון?

לא יודע אם הוא אשם או לא, אבל העובדה הפשוטה שתאיר החזיקה שיער ארוך ביד לא מאפשרת לקבל את העובדה שלא הייתה ילדה אחרת שמעורבת ברצח.

מישהו יכול להסביר (עוד לפני שנכנסים לזהות הרוצח) למה רצחו אותה?

ולפי דעתי מדובר בעמוס ברנס 2.

אל תהיו תמימים, רוב השופטים קבעו שהוא אשם. (יש פסק דין של למעלה מ-400 עמ')
חוץ מזה, הוא הודה בפני המדובבים על ביצוע העבירה.

לא אוהב את כל העניין שאנשים שמים את עצמם לשופטים ומזלזלים בפסקי הדין. (ואני בטוח שרוב האנשים לא קראו אותו בכלל), כל הספקולציות האלו נחמדות אבל לא תופסות בעניין המציאות, גם השופט שזיכה את רומן מחמת הספק אמר שהוא הרוצח.

אל תהיו תמימים, רוב השופטים קבעו שהוא אשם. (יש פסק דין של למעלה מ-400 עמ')
חוץ מזה, הוא הודה בפני המדובבים על ביצוע העבירה.

לא אוהב את כל העניין שאנשים שמים את עצמם לשופטים ומזלזלים בפסקי הדין. (ואני בטוח שרוב האנשים לא קראו אותו בכלל), כל הספקולציות האלו נחמדות אבל לא תופסות בעניין המציאות, גם השופט שזיכה את רומן מחמת הספק אמר שהוא הרוצח.
נתנו לו גזר דין בגלל שהוא הודה. ברגע שהבן אדם מודה עם טיפה ראיות שופט חייב להרשיע אותו. יש יותר מדי פאקים בחקירה שלו ועברו בה על מליון חוקים. הכי בסיסי זה שבשחזור אסור לשוטרים להתערב ולהכווין את החשוד וחייבים לחקור את החשוד בשפת האם שלו. נעזוב בכלל את הבלגאנים שהיו עם אבו כביר והסכינים וכל זה. אני אודה ואגיד שלא שמעתי את ההקלטה של ההודעה שלו למדובב אבל מחבר שחקר יותר לעומק ממני הוא אמר לי שאפשר לשמוע שהוא לא לגמרי מודה וגם המדובב מאד מכווין אותו והוא אומר "אני אגיד להם מחר את הכל" ודברים בסגנון. תביעת נעל אפשר להתעלם כי היו אנשים שנכנסו לשירותים והזירה הייתה טמואה אבל השיערות ביד שלה חייבות להגיע ממאבק עם ילדה. זה שאבא של אחת החברות קצין משטרה דיי מראה לנו את האופציה השנייה שהוא פשוט עזר להפיל את התיק על שעיר לעזאזל כדי להציל את הבת שלו.

ומי שרוצה להיתמם עם מערכת המשפט, בץור אחד שמכיר אותה מקרוב ראיתי לא מעט פעמים פרקליטויות ושופטים שמפילים אנשים על פארש אפילו בלי קשר לשחיטות.

נתנו לו גזר דין בגלל שהוא הודה. ברגע שהבן אדם מודה עם טיפה ראיות שופט חייב להרשיע אותו. יש יותר מדי פאקים בחקירה שלו ועברו בה על מליון חוקים. הכי בסיסי זה שבשחזור אסור לשוטרים להתערב ולהכווין את החשוד וחייבים לחקור את החשוד בשפת האם שלו. נעזוב בכלל את הבלגאנים שהיו עם אבו כביר והסכינים וכל זה. אני אודה ואגיד שלא שמעתי את ההקלטה של ההודעה שלו למדובב אבל מחבר שחקר יותר לעומק ממני הוא אמר לי שאפשר לשמוע שהוא לא לגמרי מודה וגם המדובב מאד מכווין אותו והוא אומר "אני אגיד להם מחר את הכל" ודברים בסגנון. תביעת נעל אפשר להתעלם כי היו אנשים שנכנסו לשירותים והזירה הייתה טמואה אבל השיערות ביד שלה חייבות להגיע ממאבק עם ילדה. זה שאבא של אחת החברות קצין משטרה דיי מראה לנו את האופציה השנייה שהוא פשוט עזר להפיל את התיק על שעיר לעזאזל כדי להציל את הבת שלו.

ומי שרוצה להיתמם עם מערכת המשפט, בץור אחד שמכיר אותה מקרוב ראיתי לא מעט פעמים פרקליטויות ושופטים שמפילים אנשים על פארש אפילו בלי קשר לשחיטות.
זה לא רק שהוא הודה בחקירה הרשמית, הוא גם הודה בפני המדובבים והסביר למה הוא רצח אותה ואיך הוא עשה את זה.
מה זה "טיפה ראיות"? נראה לך שהיו שולחים בן אדם למאסר עולם בתיק כזה תקשורתי בלי לבדוק את העובדות לעומק ובלי ראיות מוצקות?

שוב, אנשים שמים את עצמם לשופטים וזה לא נכון לעשות זאת, אין בעיה לפקפק/להטיל ספק, אנחנו במדינה דמוקרטית אחרי הכל ומערכת המשפט טעתה לא מעט פעמים לאורך ההיסטוריה, אבל לצאת בקמפיין כזה ברשת החברתית מבלי לבדוק את העובדות לעומק זה אבסורד. (ולעניות דעתי זה בדיוק מה שקורה פה)

מה היה ההסבר שלו..?
היא סיננה לעברו קללות, כמו "רוסי, לך תזדיין" וכדומה.
הוא טען שהוא עשה טעות שלא ניקה את הדם בשירותים, אמר שלא היו עדים, ופירט על ביצוע הרצח עם הסכין ומה עשה איתה. (וגם ציין שתוך 3 דקות היא מתה, בגלל שהוא ידע איפה לדקור בצוואר בכדי לפגוע בעורקים)

שוב, תקראו את פסק הדין ודברים יתבהרו ויסתדרו לכם, אף אחד לא שולח למאסר עולם בן אדם חף מפשע בתיק כזה תקשורתי, גם אם אבא של אחת מהילדות בבית ספר הוא קצין בכיר או מה שזה לא יהיה.

איפה אפשר לקרוא את פסק הדין?

לא משנה נכנסתי לאתר של העליון ומצאתי
אגב הפס"ד 291 עמודים, אז לא יודע כנראה מי שטוען שהוא 400 לא קרא אותו

זה לא רק שהוא הודה בחקירה הרשמית, הוא גם הודה בפני המדובבים והסביר למה הוא רצח אותה ואיך הוא עשה את זה.
מה זה "טיפה ראיות"? נראה לך שהיו שולחים בן אדם למאסר עולם בתיק כזה תקשורתי בלי לבדוק את העובדות לעומק ובלי ראיות מוצקות?

שוב, אנשים שמים את עצמם לשופטים וזה לא נכון לעשות זאת, אין בעיה לפקפק/להטיל ספק, אנחנו במדינה דמוקרטית אחרי הכל ומערכת המשפט טעתה לא מעט פעמים לאורך ההיסטוריה, אבל לצאת בקמפיין כזה ברשת החברתית מבלי לבדוק את העובדות לעומק זה אבסורד. (ולעניות דעתי זה בדיוק מה שקורה פה)
שמעת את ההקלטות של הדיבוב?

שמעת את ההקלטות של הדיבוב?
לא, קראתי כמה קטעים מהדיבוב בתא, לא שמעתי את ההקלטות. (גם לא צריך, מה שיש בהקלטות זה מה שקראתי)

בכל מקרה, פירסמו בכלל את ההקלטות של הדיבוב? לא נתקלתי בזה.

יש פה את תמצית דחיית הערעור של פסק הדין, שווה לקרוא.

אתה כאן מדבר קצת בתמימות...
להכניס מילים לפה של בנאדם זה לא דבר קשה במיוחד, בעיקר אם לא שומרים על זכויותיו במהלך החקירה, והיו בזמנו שמועות וטענות קשות מאד על חקירה עם מניעת שינה - שאני מקווה שאתה מבין את המשמעות של זה.

אתה כאן מדבר קצת בתמימות...
להכניס מילים לפה של בנאדם זה לא דבר קשה במיוחד, בעיקר אם לא שומרים על זכויותיו במהלך החקירה, והיו בזמנו שמועות וטענות קשות מאד על חקירה עם מניעת שינה - שאני מקווה שאתה מבין את המשמעות של זה.
כמובן שאני מבין את המשמעות של זה, ואני בטוח שגם השופטים התמודדו עם הטענות האלו של הקבילות של ההודאה, בין אם זה בחקירה או בין אם זה בתא עם המדובבים, לכן אני יותר נוטה להסתמך על השופטים מאשר על הציבור הרחב שנאחז בטענות שהן לא בהכרח נכונות והולך כמו עדר אחריהן.

אם אתה טוען שהכניסו לו מילים לפה - זה משהו אחר לגמרי(שדרך אגב חמור מאוד אם כך המצב), מהקטעי דיבוב שקראתי לא ראיתי שהכניסו לו מילים לפה, הבן אדם מדבר ומפרט פחות או יותר איך כל האירוע קרה.

זה מה שאתה מפספס - אם באמת מנעו ממנו שינה, אפשר לגרום לו להגיד כ-ל מה שרוצים, והוא בכלל לא יזכור את זה, ויפלוט את זה כאילו אלה המילים שלו. בגלל זה בארה"ב למשל פוסלים משפטים מסיבות טכניות בקלות רבה יותר מאשר פה, מפני ששמירה על זכויות הנאשם זה לא סתם התקרצצות.

זה מה שאתה מפספס - אם באמת מנעו ממנו שינה, אפשר לגרום לו להגיד כ-ל מה שרוצים, והוא בכלל לא יזכור את זה, ויפלוט את זה כאילו אלה המילים שלו. בגלל זה בארה"ב למשל פוסלים משפטים מסיבות טכניות בקלות רבה יותר מאשר פה, מפני ששמירה על זכויות הנאשם זה לא סתם התקרצצות.
אתה יוצא מנקודת הנחה שכן מנעו ממנו שינה(קודם לכן ציינת שאלו היו השמועות, אז אוקיי שמועות יש בשפע), וגם פגעו לו בזכויות החקירה, אבל לא ראיתי שום אסמכתא לזה.
אבל כפי שאני אומר, השופטים לוקחים בחשבון גם את קבילות ההודאה כשהם מכריעים בפסק הדין, אחרי הכל זה חיים של בן אדם, הם מתחשבים בכלל הראיות ובכלל הצדדים ולאחר מכן מגיעים להכרעה, אם דחו לו את הערעור כנראה שאין סיבה מספיק מוצדקת לחשוב שהוא לא הרוצח.

גם בארץ הרבה משפטים נפסלים והחשודים יוצאים זכאים בגלל סיבות טכניות או כאלה שפוגעות באמינותן של החוקרים וניהול חקירה רשלנית, לא רואה למה יש לקחת את המקרה רצח הזה כיוצא מן הכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית