הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רומן זדורוב הורשע בשלישית ע"י העליון

אני מקווה שכל מי שכותב פה קרא את כל ה291 עמודים ויש לו רקע משפטי מסויים, אחרת אתם סתם טוחנים מים על נושאים שאין לכם מושג בהם.

אני כרגע קורא כדי להיות מעודכן ולתת דעה מבוססת.

אני מקווה שכל מי שכותב פה קרא את כל ה291 עמודים ויש לו רקע משפטי מסויים, אחרת אתם סתם טוחנים מים על נושאים שאין לכם מושג בהם.

אני כרגע קורא כדי להיות מעודכן ולתת דעה מבוססת.
לא קראתי את כל פסק הדין, קראתי קטעים ממנו. (מה שהרבה אנשים לא עשו, והסתמכו על "עובדות" שהציבו להם ברשתות החברתיות)

אבל העמדה הכללית שלי היא שאין סיבה לחשוב שהשופטים שולחים אדם חף מפשע לכלא מבלי לבדוק את הראיות והעובדות לעומק, בהתחשב בכל פרטי החקירה. (כולל הטענות שאני בטוח שהסנגורים של זדורוב השתמשו בהם - כמו פגיעה בזכויות החקירה)

אם אתה הולך לקרוא הכל - מחכה לדעתך.

לא, קראתי כמה קטעים מהדיבוב בתא, לא שמעתי את ההקלטות. (גם לא צריך, מה שיש בהקלטות זה מה שקראתי)

בכל מקרה, פירסמו בכלל את ההקלטות של הדיבוב? לא נתקלתי בזה.

יש פה את תמצית דחיית הערעור של פסק הדין, שווה לקרוא.
הבנתי שכן, כמו שאמרתי לא חקרתי מספיק לעומק את העניין של הדיבוב. בכל מקרה בתור מישהו שמכיר את הצד של החקירות ויודע גם מה קורה בחקירות שלא שומרים על זכויות של הנחקרים, במצבים כאלה של חוסר שינה, אוכל, ושעות מרובות של חקירה ימים רצופים יכול מאד להיות שכדי לתפור אותו החוקרים פשוט שיכנעו אותו שהוא הרוצח ולכן הוא הודה, ויכול גם להיות שזה מה שהוא אמר למדובב. אחרי שאתה שבוע שלם רק אומרים לך "הלכת לפה עשית ככה ורצחת אותה ככה וככה" אתה מתחיל להאמין להם יכול להיות שבאותם רגעים הוא באמת האמין שהוא רצח אותה ופשוט לא זכר את זה או שחטף בלק אאוט או משהו. עובדה שבשחזור הוא לא הצליח לשחזר את הרצח כמו שצריך בכלל עם המון פאקים. יש אגב גם את העניין שאומרים שכשהרוצח תיפס על קיר השירותים זה היה טיפוס של אדם שמאלי וזדורוב ימני.

אם אתה הולך לקרוא הכל - מחכה לדעתך.

זה בדיוק מה שאני עושה כרגע כי יש לי קצת זמן פנוי במשרד (עורכי דין) , אבל יתכן ואצטרך להתפנות לעבודה בין לבין אז בטח יקח לי זמן.
אני אשתדל להגיב שאסיים.

לגביי העמדה הכללית, אתה צודק אני מסכים איתך אבל זה לא אומר שיש יוצאים מן הכלל, זה לא אומר שדעת השופט לא מושפעת מדעות חיצוניות וכו' השופט הוא בן אדם אחרי הכל ולכל אדם קשה להתנקות מדעה אישית מוקדמת, אפילו אם הוא שופט- מקצועי ככל שיהיה. בכללי אתה צודק

הבנתי שכן, כמו שאמרתי לא חקרתי מספיק לעומק את העניין של הדיבוב. בכל מקרה בתור מישהו שמכיר את הצד של החקירות ויודע גם מה קורה בחקירות שלא שומרים על זכויות של הנחקרים, במצבים כאלה של חוסר שינה, אוכל, ושעות מרובות של חקירה ימים רצופים יכול מאד להיות שכדי לתפור אותו החוקרים פשוט שיכנעו אותו שהוא הרוצח ולכן הוא הודה, ויכול גם להיות שזה מה שהוא אמר למדובב. אחרי שאתה שבוע שלם רק אומרים לך "הלכת לפה עשית ככה ורצחת אותה ככה וככה" אתה מתחיל להאמין להם יכול להיות שבאותם רגעים הוא באמת האמין שהוא רצח אותה ופשוט לא זכר את זה או שחטף בלק אאוט או משהו. עובדה שבשחזור הוא לא הצליח לשחזר את הרצח כמו שצריך בכלל עם המון פאקים. יש אגב גם את העניין שאומרים שכשהרוצח תיפס על קיר השירותים זה היה טיפוס של אדם שמאלי וזדורוב ימני.

לפי מה שקראתי עד עכשיו בפסק הדין עושה רושם כי לא היה בעיות בחקירה כמו שכולם טוענים או לפחות לפי מה שהשופטים אומרים.

לפי מה שקראתי עד עכשיו בפסק הדין עושה רושם כי לא היה בעיות בחקירה כמו שכולם טוענים או לפחות לפי מה שהשופטים אומרים.
יש התייחסות כלשהי לזה? משהו בסגנון של "ההגנה טוענת כי היו בעיות אבל לאחר בדיקה נשללת הטענה" או משהו בסגנון הזה? או שבכלל אין לכך התייחסות?

יש התייחסות כלשהי לזה? משהו בסגנון של "ההגנה טוענת כי היו בעיות אבל לאחר בדיקה נשללת הטענה" או משהו בסגנון הזה? או שבכלל אין לכך התייחסות?

יש 2 עמודים התייחסות לזה של בית המשפט המחוזי.
המדובב צולם והוקלט ורשום שההודאה לפי הוידאו וההקלטה הייתה באוירה נינוחה (אני מאמין להם) מה גם הם התרשמו שזדורוב רצה "לפרוק את אשר על לבו" למישהו ולא שהוצאה ממנו הודאה ע"י המדובב
החקירה גם צולמה ולא הייתה בעיה כלשהי ע"פ השופטים, הייתה רק פעם אחת שנחקר ע"י 3 חוקרים אך כל אחד שאל את שאלותיו בנפרד ולא היה לחץ מיותר. לגביי השפה הרוסית היה חוקר בשפה הרוסית וחוקר בשפה העברית ולגביי הטענה של ההיוועצות בעורך דין , מיד בחקירה הראשונה היה לזדורוב עורך דין , העורך דין לא ידע רוסית אז ההגנה טענה שהוא לא הבין את העורך דין ולכן יש שם פגם אך זדורוב בעצמו לאחר מכן שכר 2 סנגורים שגם הם לא יודעים את השפה הרוסית ולכן הטענה הזאת נפסלה.
ע"פ הוידאו בחקירה נטען כי קיבל אוכל שתיה ועישן סיגריות.

אני אישית לא ראיתי בעיה לפי מה שכתבו השופטים, אני לא ראיתי את הוידאו או שמעתי את האודיו של החקירות והדיבוב.

המדובב צולם והוקלט ורשום שההודאה לפי הוידאו וההקלטה הייתה באוירה נינוחה (אני מאמין להם) מה גם הם התרשמו שזדורוב רצה "לפרוק את אשר על לבו" למישהו ולא שהוצאה ממנו הודאה ע"י המדובב
החקירה גם צולמה ולא הייתה בעיה כלשהי ע"פ השופטים, הייתה רק פעם אחת שנחקר ע"י 3 חוקרים אך כל אחד שאל את שאלותיו בנפרד ולא היה לחץ מיותר. לגביי השפה הרוסית היה חוקר בשפה הרוסית וחוקר בשפה העברית ולגביי הטענה של ההיוועצות בעורך דין , מיד בחקירה הראשונה היה לזדורוב עורך דין , העורך דין לא ידע רוסית אז ההגנה טענה שהוא לא הבין את העורך דין ולכן יש שם פגם אך זדורוב בעצמו לאחר מכן שכר 2 סנגורים שגם הם לא יודעים את השפה הרוסית ולכן הטענה הזאת נפסלה.

אני אישית לא ראיתי בעיה לפי מה שכתבו השופטים, אני לא ראיתי את הוידאו או שמעתי את האודיו של החקירות והדיבוב.
הבנתי. זאת אומרת שעל פי זה חוץ מלטעון על שחיטות במערכת המשפט שזייפה עובדות אין בסיס לזה?

אגב מישהו ראה את התחקיר הזה מלפני כמה שנים? אני רואה אותו כרגע, רק התחלתי אבל הוא נראה דיי אינפורמטיבי ומציג את הראיות שמראות שאולי הילדים רצחו אותה וגם טוענים פה שהיו 2 רוצחים בכלל, אולי זה גם זדורוב וגם עוד ילדה או משהו כזה? בכל מקרה אני רק בהתחלה של התחקיר הזה..

אני אומר, אז לפי זה הטענות האלה יכולות להיות נכונות רק לפי תאורית קונספירציה שבה הפרקליטות והשופטים זייפו מסמכים ושיקרו במשפט פשוט

כן שזה קצת לא הגיוני אם יש וידאו ואודיו של חקירות ושל המדובב בתא.

נראה לך שהיו שולחים בן אדם למאסר עולם בתיק כזה תקשורתי בלי לבדוק את העובדות לעומק ובלי ראיות מוצקות?

כן, לא בגלל שזו דעתי אלא בגלל שזה פשוט קרה ויותר מפעם אחת.

אפילו הוצאה להורג כבר הייתה, אמנם משפט שדה אבל הייתה.

כן, לא בגלל שזו דעתי אלא בגלל שזה פשוט קרה ויותר מפעם אחת.

אפילו הוצאה להורג כבר הייתה, אמנם משפט שדה אבל הייתה.
אתה משווה הוצאה להורג שהייתה ב-1948 בימים שדמוקרטיה אמיתית לא הייתה פה....
ופיקוח על גורמי השילטון לא היה קיים בכלל.

אתה משווה הוצאה להורג שהייתה ב-1948 בימים שדמוקרטיה אמיתית לא הייתה פה....
ופיקוח על גורמי השילטון לא היה קיים בכלל.

לא משווה בכלל, זה לא דומה, אבל שופטים בהחלט הכניסו לכלא חפים מפשע תוך עיוותי דין וזו לא דעה.

קשה לי מאוד להאמין שזה רומן , קל יותר להאמין שזה עבודה של בנות , וגם יש ראיות לזה ... הרבה בנות בגיל הזה חסרות ביטחון והמעמד החברתי מאיים בישבילם , הייתי עם תאיר באותה שכבה , רק שאכרכך לא עברתי איתם לחטיבת ביניים בנופי גולן

אני עד היום לא מבין איך יכול להתבצע רצח בשירותים בבית ספר בזמן הלימודים ועוד בשירותי בנות שתמיד יש שם מישהו.

וגם תמיד יש מישהו שמסתובב במסדרון..

אני עד היום לא מבין איך יכול להתבצע רצח בשירותים בבית ספר בזמן הלימודים ועוד בשירותי בנות שתמיד יש שם מישהו.

וגם תמיד יש מישהו שמסתובב במסדרון..

קח בחשבון שבאותו יום היה טיול שנתי להרבה תלמידים

תשמעו תראו את הכתבה שפרסמתי פה שעשו בערוץ 1 לפני 5 שנים, הסביר לי הרבה פערים ויש הרבה קטעים שקשה למצוא כמו וידיו של השחזור, של המדובב וכו', אחרי הכתבה הזאת אין לי ספק שעשו לבן אדם פה עוול רציני והוא לא הרוצח

1:05:00 בערך, מראים 2 שיחות עם המדובב בהן הוא "מודה".. לא בדיוק נראה שזה אווירה נינוחה שזדורוב פורק את אשר על ליבו...

תשמעו תראו את הכתבה שפרסמתי פה שעשו בערוץ 1 לפני 5 שנים, הסביר לי הרבה פערים ויש הרבה קטעים שקשה למצוא כמו וידיו של השחזור, של המדובב וכו', אחרי הכתבה הזאת אין לי ספק שעשו לבן אדם פה עוול רציני והוא לא הרוצח

1:05:00 בערך, מראים 2 שיחות עם המדובב בהן הוא "מודה".. לא בדיוק נראה שזה אווירה נינוחה שזדורוב פורק את אשר על ליבו...

קראתי בערך 50-60 עמודים , לא היה לי זמן לקרוא הכל. מהכתבה לי אישית לא נראה כי מה שהיה בתא זאת אוירה לא נינוחה.
מה שכן ע"פ מה שקראתי עד עכשיו בפס"ד יש בעיה מסויימת בחקירה של השוטרים בכך שאיפשהו היה שם מן שכנוע של החוקר שאם יודה רומן אז עונשו יופחת או ש"יעזרו" זה דבר שאסור לעשות, חוקר משטרתי לא אמור לתת עצות משפטיות או להגיד שהעונש יוקל. בכל מקרה כתבה בערוץ 10 זה לא מה שישכנע אותי. אני אקרא את הפסד ואז אראה את כל הכתבות.
אני מקווה לסיים את הפסד מחר ולנסות להגיב על כל הסוגיות, אני אישית לא גיבשתי דעה לגביי האשמה שלו עדיין כי אני לא מכיר את כל המקרה ואת הסוגיות המשפטיות וקטונתי מול הרכב של 3 שופטים בעליון אבל אני חושב שלאחר שאקרא את הפס"ד אני אוכל לגבש דעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית