הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רומן זדורוב הורשע בשלישית ע"י העליון

קראתי בערך 50-60 עמודים , לא היה לי זמן לקרוא הכל. מהכתבה לי אישית לא נראה כי מה שהיה בתא זאת אוירה לא נינוחה.
מה שכן ע"פ מה שקראתי עד עכשיו בפס"ד יש בעיה מסויימת בחקירה של השוטרים בכך שאיפשהו היה שם מן שכנוע של החוקר שאם יודה רומן אז עונשו יופחת או ש"יעזרו" זה דבר שאסור לעשות, חוקר משטרתי לא אמור לתת עצות משפטיות או להגיד שהעונש יוקל. בכל מקרה כתבה בערוץ 10 זה לא מה שישכנע אותי. אני אקרא את הפסד ואז אראה את כל הכתבות.
אני מקווה לסיים את הפסד מחר ולנסות להגיב על כל הסוגיות, אני אישית לא גיבשתי דעה לגביי האשמה שלו עדיין כי אני לא מכיר את כל המקרה ואת הסוגיות המשפטיות וקטונתי מול הרכב של 3 שופטים בעליון אבל אני חושב שלאחר שאקרא את הפס"ד אני אוכל לגבש דעה.
זה ערוץ 1 לא 10, לא יודע מה איתך אבל יש לי יותר כבוד אליהם. גם בכתבה מציגים את החלק הזה באמת שהחוקרים מנסים לפתות אותו. מעבר לאווירה לא נינוחה ה"הודאה" שלו בחלק הראשון יש משהו מעורפל של עשיתי את זה באמצע החיים, ובחלק השני המדובב ביחד איתו עובדים על ההודאה שהוא יגיד לחוקרים ומרכיבים סיפור.. לא בדיוק נראה כמו הודאה למדובב

אתה יוצא מנקודת הנחה שכן מנעו ממנו שינה(קודם לכן ציינת שאלו היו השמועות, אז אוקיי שמועות יש בשפע), וגם פגעו לו בזכויות החקירה, אבל לא ראיתי שום אסמכתא לזה.
אבל כפי שאני אומר, השופטים לוקחים בחשבון גם את קבילות ההודאה כשהם מכריעים בפסק הדין, אחרי הכל זה חיים של בן אדם, הם מתחשבים בכלל הראיות ובכלל הצדדים ולאחר מכן מגיעים להכרעה, אם דחו לו את הערעור כנראה שאין סיבה מספיק מוצדקת לחשוב שהוא לא הרוצח.

גם בארץ הרבה משפטים נפסלים והחשודים יוצאים זכאים בגלל סיבות טכניות או כאלה שפוגעות באמינותן של החוקרים וניהול חקירה רשלנית, לא רואה למה יש לקחת את המקרה רצח הזה כיוצא מן הכלל.

יופי, כל הטענות שלך מסתכמות כאן בזה שהשופטים לא עושים טעויות.

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי מוזר בעיני הוא שאין ראיות פורנזיות.
הזירה הייתה נורא מלוכלכת ולא מצאו שערה, טביעת טצבע, טביעת נעל, DNA, משהו... ששייך לזדורוב. יותר מזה, לא מצאו את דם הקרבן על הנעליים שלו (וכן את הDNA שלו, אז אי אפשר לטעון שהוא ניקה אותן). באחד מהפסד"ים כתוב שהעיקרון בארץ אומר שהיעדרן של ראיות פורנזיות לא מאפיל על הודאה, מה שנשמע כמו עיקרון די מוזר.

הדבר הכי מוזר בעיני הוא שאין ראיות פורנזיות.
הזירה הייתה נורא מלוכלכת ולא מצאו שערה, טביעת טצבע, טביעת נעל, DNA, משהו... ששייך לזדורוב. יותר מזה, לא מצאו את דם הקרבן על הנעליים שלו (וכן את הDNA שלו, אז אי אפשר לטעון שהוא ניקה אותן). באחד מהפסד"ים כתוב שהעיקרון בארץ אומר שהיעדרן של ראיות
המשפט בארץ מבוסס על המשפט הבריטי ולא על המשפט האמריקאי.
יש הרבה פאקים כמו למשל מה שאמרת על כך שאצלנו הודאה באשמה חזקה יותר מראיות פורנזיות. שבמשפט האמריקאי זה הפוך.
מצד שני, מנתונים סטטיסטיים בארצות הברית נשפטים על לא עוול בכפם יותר אנשים, ואף הוצעו להורג חפים מפשע לאורך היסטוריית המשפט האמריקאי.
חוץ מזה יש גבול לכמה אפשר לכסתח.
גם אם אבא של "הרוצחת" על פי תאוריות הקונספירציה קצין במשטרה, גם אם היה ניצב אפילו, יש גבול למה שהוא מסוגל לעשות מבחינת כסתח.
שופטי בית משפט עליון לא חייבים לו שום דבר ואין להם אינטרס לעזור לו.

• פותח/ת השרשור
גם אני לא קונה את ההיפותזה שהרוצחים הם ילדים של בכירים במשטרה ולכן כל המערכת התגייסה לטובת הטיוח, אבל זה לא אומר כלום לגבי השאלה אם זדורוב אשם או לא.

אני מקווה שכל מי שכותב פה קרא את כל ה291 עמודים ויש לו רקע משפטי מסויים, אחרת אתם סתם טוחנים מים על נושאים שאין לכם מושג בהם.

אני כרגע קורא כדי להיות מעודכן ולתת דעה מבוססת.

בוקר טוב קרוספיטר..תיקח לאנשים את הכיף לכתוב על דברים שאין להם מושג בהם והלך הפורום הזה.

זה לא רק שהוא הודה בחקירה הרשמית, הוא גם הודה בפני המדובבים והסביר למה הוא רצח אותה ואיך הוא עשה את זה.
מה זה "טיפה ראיות"? נראה לך שהיו שולחים בן אדם למאסר עולם בתיק כזה תקשורתי בלי לבדוק את העובדות לעומק ובלי ראיות מוצקות?
אם לא תישן שלשה או ארבעה לילות אתה גם תודה ברצח רבין.
תראה את הסרטון של עם המדובב ותראה איך הבן אדם כולו רועד מפחד (וחוסר שינה).

עמוס ברנס היה בן אדם חזק עם חגורה שחורה בקראטה ואחרי ארבעה לילות בלי שינה ואוכל הוא הודה. ולכן?

אם לא תישן שלשה או ארבעה לילות אתה גם תודה ברצח רבין.
תראה את הסרטון של עם המדובב ותראה איך הבן אדם כולו רועד מפחד (וחוסר שינה).

עמוס ברנס היה בן אדם חזק עם חגורה שחורה בקראטה ואחרי ארבעה לילות בלי שינה ואוכל הוא הודה. ולכן?
קראטה זה לא מה שבובספוג עושה?

איך חגורה שחורה בקראטה מעידה על חוסן הבן אדם בפני חקירה?

איך חגורה שחורה בקראטה מעידה על חוסן הבן אדם בפני חקירה?
באומניות לחימה חוטפים המון חבטות ומכות לחישול הגוף.
לדוגמה: אדם שלא מתאמן שיחטוף כפה בפנים או מכה חזקה יכנס לשוק, בעוד אדם שמתאמן וכל שכן חגורה שחורה זה לא ידגדג לו.

אף אחד לא אמר שהוא היה מחושל לחקירות, אלא בן אדם חזק (גם מנטלית). העובדה לכך שלמרות כל מה שעבר הוא לא נשבר.

אולי שתגיע לצבא ותראה איך חוקרים תראה מלבד הסיסמה ש'כל אחד אפשר לשבור' (במיוחד) אחרי כמה לילות ללא שינה כאשר כבר אין הבחנה לנחקר בין המציאות לדמיון.

קח 22 סיבות למה רוב הסיכויים שתפרו אותו:
1. תאיר סבלה מקינאה וחרם.
2. תאיר אומרת שהיא הולכת לשתות אבל מגיעה לשירותים, חברתה לא בודקת למה היא לא חוזרת מהברזייה.
3.בסביבות זמן הרצח מגיעות 8 בנות לשירותים- איך זה יכול להיות שאף אחת לא ראתה אחת את השנייה?!
4. הרצח בוצע כאשר שיכבה י׳ הייתה בטיול שנתי כדי לוודא שאף אחד לא יראה/ישמע.
5. בסביבות זמן הרצח- 5 דק לפני סיום הלימודים הנערות שהיו בשירותים כותבות את שמן בשירותים מקבילים 5 פעמים גם מבחוץ גם מבפנים וגם על המראה שלא יהיה לאף אחד ספק על מנת ליצור אליבי.
מעניין מה היה ככ דחוף להן לרשום את שמן 5 דק לפני סיום הלימודים בכל השירותים 5 פעמים!
6. בסיום יום הלימודים אף אחד לא מברר למה התיק של תאיר נשאר ואף אחד לא דואג להחזיר אותו.
7. הבנות מחפשות את תאיר בכל קצרין, אבל רק בבית ספר לא מחפשות, מעניין למה.
8. בזירת הרצח לא היו עקבת נעליים של רומן, אלא של בני נוער(מידה 37) לא נראה לי שאיש גדול כמו רומן נועל נעליים במידה 37.
9. בזירת הרצח היו טביעות אצבע ושערות שער שחורות ארוכות על כף ידייה של תאיר ראדה ז״ל, כמובן שרומן היה בעל שער שחור ארוך אז ברור שהן שלו. פתאטי.
10.נמצאו שקרים בעדויות ותיאום גירסאות בעדויות של התלמידות.
באחת החקירות ל׳ שמעה מתא 2 ״תפוס״, לעומת זאת
ס׳ שמעה מתא 3.
11. ל׳ חברתה של תאיר בחקירתה אמרה שכאשר שאלה מי נמצא בתא השירותים ענה לה בן שניסה לעשות חיקוי של בת. לעומת זאת בסירטון היא אומרת שענו לה בקול של בת.
נ.ב ל׳ חברתה של תאיר בודקת כל תא ותא ושואלת אם תפוס- מוזר, הרי הקומה היתה ריקה מאדם כי כיתות י׳ היו בטיול שנתי, איך זה יכול להיות שהכל היה תפוס?! ומי נכנס לשירותים ושואל אם תפוס בכל תא ותא?!
12. נערה אחת ביקשה שלא להיחקר מול הוריה של תאיר- זה מה שמעניין אותך? חברה שלך נרצחה ואת לא רוצה להיחקר מול ההורים של חברתך ״ הטובה״?
13. בחקירה של רומן שברו אותו נפשית, ירד 14 קילו בשבועיים, לא ישן, מסטול מסמים שהחוקרים הביאו לו, החקירה היתה בעברית למרות שזו לא שפתו ולא הבין מה רוצים ממנו-בניגוד לחוק.
14. רומן יצא דובר אמת בפוליגרף.
15.זו הפעם בראשונה בחיים, אחרי הרצח ש-ל׳ ו-ס׳ הולכות לבית של ס׳ למרות שהיא גרה רחוק יותר מבית הספר, לא בקצרין לעומת ל׳ שגרה מול.
16. נ׳ היתה בסיכסוך עם תאיר עד כדי כך שתאיר לא רצתה ללכת לבית הספר בגללה, אילנה אמה של תאיר ז״ל ביקשה שהיא לא תיהיה איתה באותה כיתה.
זה לא פשע להיות מסוכסכת עם מישהי, אבל איך את יכולה לציין שהייתן חברות טובות וקרובות אם הייתן בסיכסוך עוד מבית ספר יסודי?!?!
בנוסף נ׳ היתה בתו של שוטר בכיר במשטרה, שחקר את התיק בעצמו!
לאחר הרצח נ׳ עזבה לשבוע- חברה שלך נרצחה ואת עוזבת לשבוע?! ועוד חברה ״טובה״ כמו שאת מציינת.
בנוסף כשנשאלה נ׳ בחקירה לגבי עזיבת תלמיד את קצרין לאחר הרצח השיבה אינה יודעת דבר אך בעדותה במשפט הסתבר שהיא זו שעזבה לשבוע במרכז.
17. נ׳ מתארת ילדה מיסתורית שנכנסה לשירותים- לא הבנתי מדוע ילדה שנכנסת לשירותים היא כה מיסתורית בעינייך? היא מתארת אותה בגימגומים ורואים שהיא בלחץ וממציאה דברים-היא היתה בערך נמוכה ממני/ או קצת יותר גבוהה ממני/ בערך בגובה שלי(?!) תחליטי. אם היית ככ בטוחה בעצמך לא היית מביאה 3 תשובות אפשריות. נ׳ הבחינה ש״לילדה המיסתורית״ שנכנסה לשירותים יש חולצת בית ספר- אך לא זכרה אם היא עם משקפיים. נראה לי שמשקפיים על הפרצוף זה משהו שקל יותר להבחין מסמל על חולצה אז איך זה שהבחנת שיש לה סמל בית ספר אבל לא זכרת אם היא לבשה משקפיים?!
18. אף אחד מהבנות לא הזכירה שכל אחת מהן יכלה להירצח, באף אחת לא היה פחד להירצח למרות שחברתן ״הטובה״ הרגע נרצחה, כאילו שידוע שזה היה מכוון לתאיר.
19.ש׳ מעידה על עצמה שהיתה סמוך לתאיר כשהיו שיחות טלפון ואיומים מחסום. הבנות נתנו את השם ״אבי מטבריה״ למטרידן. המשטרה לא מצאה לזה שום זכר בפירוט השיחות למרות שהבנות ציינו שעות ותאריכים מדוייקים-חשש כבד לתיאום עדויות.
20. רומן חשב בכלל שילדה נפלה בשירותים לא נירצחה. החוקרים אמרו לו להודות שאנס אותה, הוא לא די בכלל שהיא לא נאנסה!
21. לאחר הרצח של תאיר, נכתב בפורום בית הספר שבו היא למדה ״אני יודע מי רצח אותה כי אני עזרתי לו״-יותר מזה?!?!?!אבל כמובן שבמקום לחקור את המקרה הזה הורידו חלק מהתגובות והאשימו את רומן ברצח למרות שאין שום ראיות לכך שהוא זה שביצע את הרצח!!!!
22. לאחר הרצח הסיע נהג מונית 3 תלמידים, אחד התלמידים תפס את ראשו ואמר ״ אני לא מאמין שעשיתי את זה״, חבריו מיהרו להשתיק אותו.

לסיכום: זו לו עבודה של אדם מבוגר, ובטח לא אדם גדול כמו רומן, רומן לא היה צריך סכין ולא צריך לייצר מרחץ דמים כדי להכניע נערה קטנה.
הראיות מעידות שאלה היו בני נוער ועל כך שהותקפה לפחות ע״י 2 רוצחים לפחות.
היו ככ הרבה ראיות, אבל תפרו תיק לאדם חף מפשע שהיה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון כדי לא להפליל את הרוצחים האמיתיים- בני נוער!!!!

קח 22 סיבות למה רוב הסיכויים שתפרו אותו:
1. תאיר סבלה מקינאה וחרם.
2. תאיר אומרת שהיא הולכת לשתות אבל מגיעה לשירותים, חברתה לא בודקת למה היא לא חוזרת מהברזייה.
3.בסביבות זמן הרצח מגיעות 8 בנות לשירותים- איך זה יכול להיות שאף אחת לא ראתה אחת את השנייה?!
4. הרצח בוצע כאשר שיכבה י׳ הייתה בטיול שנתי כדי לוודא שאף אחד לא יראה/ישמע.
5. בסביבות זמן הרצח- 5 דק לפני סיום הלימודים הנערות שהיו בשירותים כותבות את שמן בשירותים מקבילים 5 פעמים גם מבחוץ גם מבפנים וגם על המראה שלא יהיה לאף אחד ספק על מנת ליצור אליבי.
מעניין מה היה ככ דחוף להן לרשום את שמן 5 דק לפני סיום הלימודים בכל השירותים 5 פעמים!
6. בסיום יום הלימודים אף אחד לא מברר למה התיק של תאיר נשאר ואף אחד לא דואג להחזיר אותו.
7. הבנות מחפשות את תאיר בכל קצרין, אבל רק בבית ספר לא מחפשות, מעניין למה.
8. בזירת הרצח לא היו עקבת נעליים של רומן, אלא של בני נוער(מידה 37) לא נראה לי שאיש גדול כמו רומן נועל נעליים במידה 37.
9. בזירת הרצח היו טביעות אצבע ושערות שער שחורות ארוכות על כף ידייה של תאיר ראדה ז״ל, כמובן שרומן היה בעל שער שחור ארוך אז ברור שהן שלו. פתאטי.
10.נמצאו שקרים בעדויות ותיאום גירסאות בעדויות של התלמידות.
באחת החקירות ל׳ שמעה מתא 2 ״תפוס״, לעומת זאת
ס׳ שמעה מתא 3.
11. ל׳ חברתה של תאיר בחקירתה אמרה שכאשר שאלה מי נמצא בתא השירותים ענה לה בן שניסה לעשות חיקוי של בת. לעומת זאת בסירטון היא אומרת שענו לה בקול של בת.
נ.ב ל׳ חברתה של תאיר בודקת כל תא ותא ושואלת אם תפוס- מוזר, הרי הקומה היתה ריקה מאדם כי כיתות י׳ היו בטיול שנתי, איך זה יכול להיות שהכל היה תפוס?! ומי נכנס לשירותים ושואל אם תפוס בכל תא ותא?!
12. נערה אחת ביקשה שלא להיחקר מול הוריה של תאיר- זה מה שמעניין אותך? חברה שלך נרצחה ואת לא רוצה להיחקר מול ההורים של חברתך ״ הטובה״?
13. בחקירה של רומן שברו אותו נפשית, ירד 14 קילו בשבועיים, לא ישן, מסטול מסמים שהחוקרים הביאו לו, החקירה היתה בעברית למרות שזו לא שפתו ולא הבין מה רוצים ממנו-בניגוד לחוק.
14. רומן יצא דובר אמת בפוליגרף.
15.זו הפעם בראשונה בחיים, אחרי הרצח ש-ל׳ ו-ס׳ הולכות לבית של ס׳ למרות שהיא גרה רחוק יותר מבית הספר, לא בקצרין לעומת ל׳ שגרה מול.
16. נ׳ היתה בסיכסוך עם תאיר עד כדי כך שתאיר לא רצתה ללכת לבית הספר בגללה, אילנה אמה של תאיר ז״ל ביקשה שהיא לא תיהיה איתה באותה כיתה.
זה לא פשע להיות מסוכסכת עם מישהי, אבל איך את יכולה לציין שהייתן חברות טובות וקרובות אם הייתן בסיכסוך עוד מבית ספר יסודי?!?!
בנוסף נ׳ היתה בתו של שוטר בכיר במשטרה, שחקר את התיק בעצמו!
לאחר הרצח נ׳ עזבה לשבוע- חברה שלך נרצחה ואת עוזבת לשבוע?! ועוד חברה ״טובה״ כמו שאת מציינת.
בנוסף כשנשאלה נ׳ בחקירה לגבי עזיבת תלמיד את קצרין לאחר הרצח השיבה אינה יודעת דבר אך בעדותה במשפט הסתבר שהיא זו שעזבה לשבוע במרכז.
17. נ׳ מתארת ילדה מיסתורית שנכנסה לשירותים- לא הבנתי מדוע ילדה שנכנסת לשירותים היא כה מיסתורית בעינייך? היא מתארת אותה בגימגומים ורואים שהיא בלחץ וממציאה דברים-היא היתה בערך נמוכה ממני/ או קצת יותר גבוהה ממני/ בערך בגובה שלי(?!) תחליטי. אם היית ככ בטוחה בעצמך לא היית מביאה 3 תשובות אפשריות. נ׳ הבחינה ש״לילדה המיסתורית״ שנכנסה לשירותים יש חולצת בית ספר- אך לא זכרה אם היא עם משקפיים. נראה לי שמשקפיים על הפרצוף זה משהו שקל יותר להבחין מסמל על חולצה אז איך זה שהבחנת שיש לה סמל בית ספר אבל לא זכרת אם היא לבשה משקפיים?!
18. אף אחד מהבנות לא הזכירה שכל אחת מהן יכלה להירצח, באף אחת לא היה פחד להירצח למרות שחברתן ״הטובה״ הרגע נרצחה, כאילו שידוע שזה היה מכוון לתאיר.
19.ש׳ מעידה על עצמה שהיתה סמוך לתאיר כשהיו שיחות טלפון ואיומים מחסום. הבנות נתנו את השם ״אבי מטבריה״ למטרידן. המשטרה לא מצאה לזה שום זכר בפירוט השיחות למרות שהבנות ציינו שעות ותאריכים מדוייקים-חשש כבד לתיאום עדויות.
20. רומן חשב בכלל שילדה נפלה בשירותים לא נירצחה. החוקרים אמרו לו להודות שאנס אותה, הוא לא די בכלל שהיא לא נאנסה!
21. לאחר הרצח של תאיר, נכתב בפורום בית הספר שבו היא למדה ״אני יודע מי רצח אותה כי אני עזרתי לו״-יותר מזה?!?!?!אבל כמובן שבמקום לחקור את המקרה הזה הורידו חלק מהתגובות והאשימו את רומן ברצח למרות שאין שום ראיות לכך שהוא זה שביצע את הרצח!!!!
22. לאחר הרצח הסיע נהג מונית 3 תלמידים, אחד התלמידים תפס את ראשו ואמר ״ אני לא מאמין שעשיתי את זה״, חבריו מיהרו להשתיק אותו.

לסיכום: זו לו עבודה של אדם מבוגר, ובטח לא אדם גדול כמו רומן, רומן לא היה צריך סכין ולא צריך לייצר מרחץ דמים כדי להכניע נערה קטנה.
הראיות מעידות שאלה היו בני נוער ועל כך שהותקפה לפחות ע״י 2 רוצחים לפחות.
היו ככ הרבה ראיות, אבל תפרו תיק לאדם חף מפשע שהיה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון כדי לא להפליל את הרוצחים האמיתיים- בני נוער!!!!

Copy Paste מדהים!

Copy Paste מדהים!

נכון, אבל יצא לך לקרוא ולחשוב על כל מה שכתוב ?
התיק הזה הוא תיק חשוד מאוד, כי אם הבנאדם אכן ביצע את זה היה פשוט יחסית לקשור אותו לזירה באמצעות ראיות אך באופן חשוד ביותר אין ולו ראיה אחת שקושרת אותו לזירה.

עד עכשיו נמנעתי מלהביע דעה בנושא והסיבה היא כי אני לא יודע למה ולמי להאמין. יש דעות לפה ולפה, "עובדות" לפה ולפה. אין שום דבר חד משמעי. מצד אחד הרבה ראיות לכך שהתיק תפור לרומן ומצד שני עובדות וצילומים שכן התייחסו אליו כמו שצריך במעצר ושהוא זה שבחר שהסנגורים שלו יהיו דוברי עברית.
איך אתם יודעים למי להאמין? בכל מקום כותבים משהו אחר לגמרי ואני מרגיש מהרבה מהתומכים של רומן שמנסים להסיט אותי לכיוון שלהם על ידי תגובות מאוד פרובוקטיביות ולשטוף לי את המוח. זה לא שאני לא תומך בזה שרומן לא אשם, פשוט אני מרגיש שהרבה מהדברים שאני רואה בפייסבוק בעניין הזה הם פרובוקציה שנועדה לגרום לי לתפוס את הצד שלו בלי שאני אבדוק בעצמי את העובדות רק כי "הלב שלי אומר לי שזה נכון".

אז למה זה רומן:

1) הודאה - שנויה במחלוקת; רומן הודה שרצח בסכין יפנית חלקה, רומן טעה במיקום החתכים, רומן אמר שהוא כנראה רצח אבל הוא לא זוכר את זה (אחרי שעות של חקירה שבה נאמר לרומן שDNA שלו נמצא על תאיר - וזה שקר!)

2) שחזור - שנוי במחלוקת; רומן טעה במיקום השרותים חוקר משטרה מתערב ומראה לו היכן השירותים, רומן טוען שהוא השאיר את תאיר על הרצפה וזה לא נכון היא נמצאה יושבת, רומן טועה בדרכי המילוט ושוב חוקרים מתערבים ומשנים את השחזור, רומן שוב טועה במיקום החתכים, במהלך השחזור מתברר שלא ניתן לנעול את תא השירותים מבחוץ (מדהים שעד השחזור אף אחד לא טרח לשים לב לזה)

3) עקבות נעליו של רומן על תאיר - חוקר מז"פ שיקר ובדה ראיות לגבי זה, חוקר חיצוני העיד שאין שום עקבות של רומן על תאיר.

למה זה לא רומן:

1) אליבי - בשעת הרצח רומן דיבר בטלפון עם המעסיק שלו וחיכה למשאית חומרי בניין בשער בית הספר.

2) תאיר החזיקה בידה שיערות ארוכות שבדיקות הראו שהן לא שלה.

3) יש סבירות גבוהה שתאיר נרצחה ע"י אדם שמאלי, זה ע"פ החתכים. (רומן ימני)

4) תא השירותים הכיל עקבות נעליים שונות ובמידות קטנות.

5) נהג מונית העיד שהסיע שלושה נערים שהתנהגו מוזר ואחד מהם אמר "מה עשיתי".

6) אף DNA לא נמצא על רומן למרות שהשוטרים אמרו אחרת לרומן.

7) הנעליים של רומן לא כובסו ובכל זאת לא נמצאה עליהן אף שארית דם.

8) תיאום ציפיות ועדויות שקר מצד חלק מהתלמידים, המציאו אבי מטבריה שלא היה ולא נברא.

לסיכום, אין אף ראיה שקושרת את רומן לזירת הרצח והדבר היחיד שקושר אותו לרצח היא ההודאה והשחזור מלאי החורים.
חוקרי משטרה שיקרו לרומן, לבית המשפט ולפרקליטות, המשטרה לא טרחה להשוות את השיער שנמצא בידה של תאיר לאותן "חברות" שנתנו עדות שקר ותיאמו עדויות.
הפרקליטות ובית המשפט המחוזי רדפו רופאה משפטית שהעזה לומר אמת.

רוצים להאמין בכל זאת שרומן רצח שיבושם לכם, אני אפילו לא אטרח להציץ בפס"ד.
מבחינתי כמו מבחינת נוספים הצדק מת ואין טעם לחפש ישועה משופטים, לא מאמינים לי? עיינו מקרה רונאל פישר.

לפי כל הגיבוב שטויות האלו שלכם, אני שם לב שכל התעמולה הפופוליסטית הזאת משפיעה פה על כולם וכולם עצלנים מידיי לקרוא מה היה לשופטים להגיד על המקרה, מצחיק שאת כולם זה מטריד מספיק כדי לכתוב על זה דעות ולהתעצבן אבל לקרוא את הפס"ד לא, כולם עצבנים וזה המהות של הישראלי המפגר בגדול.

הכי חשוב להפגין, על סתם, בלי לדעת כלום.

אגב אני בטוח שבגלל שכולם מושפעים פה כל כך בקלות אם הם יקראו את הפס"ד המלא הם ישנו את דעתם ויצדדו בשופטים.

לפי כל הגיבוב שטויות האלו שלכם, אני שם לב שכל התעמולה הפופוליסטית הזאת משפיעה פה על כולם וכולם עצלנים מידיי לקרוא מה היה לשופטים להגיד על המקרה, מצחיק שאת כולם זה מטריד מספיק כדי לכתוב על זה דעות ולהתעצבן אבל לקרוא את הפס"ד לא, כולם עצבנים וזה המהות של הישראלי המפגר בגדול.

הכי חשוב להפגין, על סתם, בלי לדעת כלום.

אגב אני בטוח שבגלל שכולם מושפעים פה כל כך בקלות אם הם יקראו את הפס"ד המלא הם ישנו את דעתם ויצדדו בשופטים.
במקרה של עמוס ברנס כל מי שקרא את פסק הדין קבע נחרצות שעמוס הוא הרוצח, בעוד שכל מי שנצמד לראיות ולחקירות ולאופי החוקרים העלה ספק גדול בקביעה זו.

הפסק הדין מסתמך על ממצאי החקירה, ברגע שהחקירה בוצעה שלא כדין ומבוססת בעיקר על 'הודאה' מגוכחת כפי שראינו בסרטון, הפסק דין לא רלוונטי ולא משנה מי כתב אותו.

במקרה של עמוס ברנס כל מי שקרא את פסק הדין קבע נחרצות שעמוס הוא הרוצח, בעוד שכל מי שנצמד לראיות ולחקירות ולאופי החוקרים העלה ספק גדול בקביעה זו.

הפסק הדין מסתמך על ממצאי החקירה, ברגע שהחקירה בוצעה שלא כדין ומבוססת בעיקר על 'הודאה' מגוכחת כפי שראינו בסרטון, הפסק דין לא רלוונטי ולא משנה מי כתב אותו.

הפסד רלוונטי רק בגלל שעל רוב הנושאים שנכתבו וששנויים במחלוקות פה כותבים השופטים את דעתם, משתמשים בהלכות קודמות ומיישמים מבחני שפיטה קודמים.

הפס"ד מסתמך על ממצאי החקירה כי זה מה שקורה בבתי משפט התפקיד של השופטים הוא לשפוט לא לחקור , כל הממצאים ודעות המומחים מובאים לפניהם והם צריכים להחליט, לשפוט.

בכל מקרה אני מעדיף לקבל ביקורת כמו "שופט X אמר על מקרה Y וחקירה Z כך וכך לדעתי טעה כי א,ב,ג ו-ד וגם במבחן המציאות וההגיון נראה כי A,B,C" אבל אף אחד לא אומר שום דבר כזה.
אנשים מצרפים פה ראיות שמוקרצות מהתחת ואין להם שום ביסוס ולא ראיתי אותם בשום מקום ולגביי כל הטענות השנויות במחלוקות כמו הדו"ח הפתולוגי העקבות החקירה ההודאה ועוד כל מיני ראיות יש על הכל דעה של בית המשפט לגביי זה ועל זה הביקורת, על בית המשפט. אז אם אתה רוצה לבקר משהו כדי שקודם תדע למה בית המשפט הגיע למסקנה שלו , על כל נושא בנפרד.
לצעוק שזה לא נכון ולא בסדר בכללי זה נחמד ויפה וזה מזכיר את הכתבות תזונה של YNET

הפסד רלוונטי רק בגלל שעל רוב הנושאים שנכתבו וששנויים במחלוקות פה כותבים השופטים את דעתם, משתמשים בהלכות קודמות ומיישמים מבחני שפיטה קודמים.

הפס"ד מסתמך על ממצאי החקירה כי זה מה שקורה בבתי משפט התפקיד של השופטים הוא לשפוט לא לחקור , כל הממצאים ודעות המומחים מובאים לפניהם והם צריכים להחליט, לשפוט.

בכל מקרה אני מעדיף לקבל ביקורת כמו "שופט X אמר על מקרה Y וחקירה Z כך וכך לדעתי טעה כי א,ב,ג ו-ד וגם במבחן המציאות וההגיון נראה כי A,B,C" אבל אף אחד לא אומר שום דבר כזה.
אנשים מצרפים פה ראיות שמוקרצות מהתחת ואין להם שום ביסוס ולא ראיתי אותם בשום מקום ולגביי כל הטענות השנויות במחלוקות כמו הדו"ח הפתולוגי העקבות החקירה ההודאה ועוד כל מיני ראיות יש על הכל דעה של בית המשפט לגביי זה ועל זה הביקורת, על בית המשפט. אז אם אתה רוצה לבקר משהו כדי שקודם תדע למה בית המשפט הגיע למסקנה שלו , על כל נושא בנפרד.
לצעוק שזה לא נכון ולא בסדר בכללי זה נחמד ויפה וזה מזכיר את הכתבות תזונה של YNET
חוכמת ההמונים – ויקיפדיה

איפה שיש עשן בדרך כלל יש אש.
למה זה התיק היחידי, והרוצח היחידי בעשור האחרון שזוכה לתמיכה כזאת?

לזה אין לך תשובה בפסק הדין..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית