הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רומן זדורוב הורשע בשלישית ע"י העליון

אין dna שלו בזירה
אין טביעת נעל
ואיפה כלי הרצח?
עצוב המצב שלנו
גם לא טביעות אצבעות, לא בדם סמוי ולא בשירותים בכלל.
אין שום סימן לדם סמוי על הנעליים שלו ואין סימן לכך שניקה אותן כי נכתמו בדם.
אין שום ראיה פורנזית שבכלל מציבה אותו בזירת הרצח.
מדינת עולם שלישי.
מי שרוצה לראות סרטון על איך גורמים לבנאדם להודות ברצח שלא ביצע, שרק יגיד, מבטיח להראות לכם איך נער מודה ברצח אחרי ששוברים אותו בחקירה למרות שלא עשה כלום (אני חושב שזה היה תרגיל ועבדו עליו).

מדינת עולם שלישי.
מי שרוצה לראות סרטון על איך גורמים לבנאדם להודות ברצח שלא ביצע, שרק יגיד, מבטיח להראות לכם איך נער מודה ברצח אחרי ששוברים אותו בחקירה למרות שלא עשה כלום (אני חושב שזה היה תרגיל ועבדו עליו).

אתה מדבר על הנער האמריקאי שהאשימו אותו ברצח אחותו? הבן אדם אשכרה שיחזר איך הוא רצח את אחותו והאמין לזה!

תראו אני רואה את עצמי כמקור אובייקטיבי שלא רואה את הפח הגדול ולא מתלהב מכל תיאוריות הקונספירציה, אלא נותן למחשבה הראציונלית להוביל אותי, המז"פ שלנו בארץ איכותי עד כמה שיש למשטרה שם רע יש מגוון רחב של יחידות מצוינות ומובילות בעולם אפילו, בכל אופן חשבתי שעצם העובדה שזה עבר אצל כמה וכמה שופטים ונמצא אשם שוב ושוב אז מה הסיכוי שהוא חף מפשע?
תראו יש המון דברים מוזרים מאוד בחקירה הזאת ושאלות פתוחות עוד נשארו, אך בסופו של יום גם אצל רומן יש מספר דברים מוזרים (ראו ערך - ההוכחה שזדורוב אשם | ירקוני - משרד עורכי דין)

עם זאת יש סרטון של 90 דקות שמעלה כמה סימני שאלה ותהיה, קשה לי להאמין שמשטרה תלביש תיק על אדם, במיוחד תיק רצח, וגם קשה לי להאמין שנערים בני 12-13 מסוגלים לבצע דבר כל כך נורא, אך היו דברים מעולם כך שאינני שולל זאת לגמרי, נוסף לכך דבר שציין מרצה שלי המלמד דיני עונשין והוא שופט שהתנהגותה של האם מאוד מוזרה ולא תואמת לפרופיל הרגיל של אם המתאבלת על בתה לאורך כל השנים האם הרגישה לו מוזרה, אני לא מבין לחלוטין למה הוא חתר כשציין זאת,
בכל אופן אני הייתי מעוניין לפתוח את החקירה פעם אחת ולתמיד לעשות שם סדר עם כלל הטענות הלגיטימיות ולתת תשובות חותכות לגבי הראיות שמחלישות את התיק כנגד רומן, כלומר לבצע מאמץ גדול יותר מתיק רגיל מכיוון שלאור התודעה התקשורתית הרחבה נושא זה פופולרי מאוד וחשוב שאזרחי ישראל ידעו כי הם חיים במדינה שאדם חף מפשע לא יכול ביום בהיר אחד להישלח לכלא למאסר עולם על לא עוול ...

קיצר צדק צדק תרדוף.

אתה מדבר על הנער האמריקאי שהאשימו אותו ברצח אחותו? הבן אדם אשכרה שיחזר איך הוא רצח את אחותו והאמין לזה!
exactly
אגב איפה החתיכת ג'ינס שנגזרה מהמכנס של תאיר כי היה עליה טביעת נעל? נעלמה כלא הייתה.
כל הפרשה הזאת מסריחה, מישהו דאג להעלים ראיות או בקיצור לתפור את רומן.

נערך לאחרונה:
מדינת עולם שלישי.
יש מצב לסרטון?

רק קחו בחשבון שבמשפט לא מחפשים מה אין, אלא מה יש ומה שהיה זה הודאה + דבר מה נוסף (שזה המשקל הראייתי הכי נמוך) 1 החליט שזה לא מספיק 2 החליטו שכן.

שופטים במדינת ישראל
🤦‍♂️

1385012_1207057722655477_7343725469222748283_n.jpg

זה לא פוליטיקלי קורקט, אבל שופטים צריכים להגיד את זה, המציאות מורכבת היא לא שחור או לבן.

זה לא פוליטיקלי קורקט, אבל שופטים צריכים להגיד את זה, המציאות מורכבת היא לא שחור או לבן.
יש בנות שנהנות מאונס...
חוץ מזה שכנראה אותם שופטים כנראה גם מנצלים את מרותם באותה צורה על פקידות אצליהם, כמו כל אדם בעל משרה נחשבת במדינה הזאת.
ולכן זה נראה להם בסדר...

יש לי כ''כ הרבה ספקות בקשר לתיק הזה , מבחינה הגיונית איך גבר בן 29 שהוא בן אדם גדול צריך לרצוח ילדה קטנה עם סכין?
ולמה פתאום בשעת הרצח של תאיר ראדה ז''ל פתאום כל החברות שלה מסתובבות בשכבה ריקה מתוכן?
ולמה הטופס של המשטרה שתאיר ז''ל שלקראת שבוע-שבועיים לקראת המוות שלה היה נתק מוחלט מחבריה אבל לא ייחסו לזה חשיבות?
אני לא יודעת אם רומן באמת היה בזירה או לא,למרות שכל הראיות מצביעות שלא.

וקראתי את התגובות וציינו שלא מאמינים שבני נוער יכולים לעשות את זה, עד כמה שלא בא לי לנפץ את הבועה אבל ועוד איך בני נוער יכולים לעשות את זה.
בגילאים שהם נמצאים בחטיבה (12-15) זה גילאים כ''כ מרושעים וכ''כ איומים ואני באופן אישי מעבירה מערכים של סובלנות ובריונות בשכבות הצעירות אצלי בביה"ס (ט'-י') ואני רואה מה ההתנהגות שלהם כלפי אחרים , אצלי בביה"ס פשוט מעלים לוועדת הערכה ונותנים התראה, בבתי ספר אחרים לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית