הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוקיות החזקה וייבוא של פפטידים וסטרואידים

מצב
השרשור נעול

מוטי11

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אשמח אם מישהו יעשה לי רגע סדר בכל הנוגע לחוקיות של החזקת פפטידים בארץ.
יש רשימה מסודרת של סמים\סטרואידים\פפידים\תרכובות כימיות ספציפיות שאסור להחזיק או לייבא לארץ?

אני רוצה לקנות מחו"ל ואני לא יודע אם זה חוקי בכלל או לא. במידה וזה יעצר במכס זה עלול להיחשב עבירה פלילית אם זה לא חוקי.
מי בדיוק מפקח על זה ואיך אני יודע מה מותר לי לקנות ולהחזיק ומה לא?
אני יודע שבעקרון יש פפטידים שותר לקנות לצורך מחקר ולא לצורך שימוש אישי אם מצהירים על זה.

תודה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.

מה לגבי קניה וייבוא?
זה ייעצר במכס? ואם כן אז זו עבירה פלילית שלי כקונה אם המשלוח מיועד אליי?

יש כאן פוסט נעוץ בנושא
להערכתי לא חוקי לייבא סטרואידים גם לא לשימוש עצמי
מימה שהבנתי סיכוי קלוש שניתן לאכוף את זה מיכוון שמשרד הבריאות לא שולח רוקחים מטעמם לבדיקות מכס
לאחרונה ראיתי כתבה בחדשות על כל הנושא של תוספי תזונה מול השוק האמריקאי
היה דיבור שיש מגמה בעתיד לבצע שינוי בנושא האכיפה מטעם משרד הבריאות

מקווה שאני לא טועה
עוקב

יש לך פה את רוב המידע שאתה צריך : מידע - פרסום מחירים של סטרואידים ותרופות + חוקיות בייבוא אישי
לגביי פפטידים,למיטב הבנתי הם פשוט לא מוכרים בחוק ולכן אין בעיה בלייבא אותם (אבל בכל מקרה הייתי מייעץ לך לקרוא את פקודת הסמים ואת החוקים הקשורים לנושא).לגביי סרואידים:מן הסתם שאם אתה מייבא משהו שהוא לא חוקי אז זאת עבירה פלילית,מה גם שזאת עבירה יותר חמורה משימוש עצמי (ייבוא הוא סעיף מפני עצמו ואם תיתפס הפרקליטות תנסה להאשים אותך בשלושה סעיפים שהם שימוש עצמי,יבוא ומכירה).הפתרון היחיד שבטוח ב100% מבחינת החוק בכל מה שקשור לסטרואידים הוא Pro hormones (שהם בעצמם לא סטרואידים אלא הופכים לכאלה רק בגוף)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית