הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ננדרולון ושמירה על השיער

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
מכייון שיש אנשים עם נטייה להתקרחות ואוהבים שיער.
למה שלא יעשה שימוש ב500IU פרגניל בשבוע שמביא 100% ייצור טסטוסטרון מהאשכים, יחד עם דוסטינקס ופרווירון לשמירת הליבידו.?
(יהיה טסטוסטרון ברמה תקינה במהלך הסייקל)

• פותח/ת השרשור
כן
ננדרולון אינו מומר לDHT לכן יש פחות סכנה לאיבוד שיער, הבעיה שדרוש טסטוסטרון לליבידו, וזה כן גורם להגדלת הנשירה.
פיתרון שאני חשבתי עליו.
1)לקבל טסט טבעי מהפרגניל
2)לקחת פרווירון בשביל הליבידו
3)דוסטינקס יצמצם את הפרולקטין וכך נפתרה כמעט הבעיה של הDECA DICK

קודם כל טסט חייב להיות בסיס לכל סייקל, במידה והתכוונת לקחת ננדרולון לבד אני בספק מאד אם דוסטינקס יעזור לך לליבידו שכן ננדרולון אנאבולי גבוה ואנדרוגני נמוך מפה הבעיה של הליבידו (יתקנו אותי התותחים של הפורום)
דבר שני פרווירון יעזור לך מאד בליבידו הבעיה שהוא טיל בליסטי להאצת התקרחות (פרווירון הוא DHT טהור! הוא לא צריך להיות מומר) ואתה דואג לשיער ככה שתעיף את הפרווירון כמה שיותר רחוק ממך.
אני לא רוצה להתחיל את הדיון פה של המיתוס שננדרולון טסט ופינסטריד גורמים להאצת התתקרחות, שאני לקחתי טסט ננדרולון קצר ופינסטריד שמתי לב שהשיער שלי נהיה עבה יותר בניגוד למה שכולם אומרים, מצאתי עדויות לזה גם בפורומים בחו"ל אבל לא נתחיל עם זה כי דעת הרוב פה שזה לא הגיוני.

קודם כל טסט חייב להיות בסיס לכל סייקל, במידה והתכוונת לקחת ננדרולון לבד אני בספק מאד אם דוסטינקס יעזור לך לליבידו שכן ננדרולון אנאבולי גבוה ואנדרוגני נמוך מפה הבעיה של הליבידו (יתקנו אותי התותחים של הפורום)
דבר שני פרווירון יעזור לך מאד בליבידו הבעיה שהוא טיל בליסטי להאצת התקרחות (פרווירון הוא DHT טהור! הוא לא צריך להיות מומר) ואתה דואג לשיער ככה שתעיף את הפרווירון כמה שיותר רחוק ממך.
אני לא רוצה להתחיל את הדיון פה של המיתוס שננדרולון טסט ופינסטריד גורמים להאצת התתקרחות, שאני לקחתי טסט ננדרולון קצר ופינסטריד שמתי לב שהשיער שלי נהיה עבה יותר בניגוד למה שכולם אומרים, מצאתי עדויות לזה גם בפורומים בחו"ל אבל לא נתחיל עם זה כי דעת הרוב פה שזה לא הגיוני.
לא מבין לאיזה מיתוס אתה מתכוון. נניח מחקרים בצד, נסה להסביר איזשהו מנגנון מעבר למה שעבד עבורך. יתכן שאתה יוצא דופן...
כן
ננדרולון אינו מומר לDHT לכן יש פחות סכנה לאיבוד שיער, הבעיה שדרוש טסטוסטרון לליבידו, וזה כן גורם להגדלת הנשירה.
פיתרון שאני חשבתי עליו.
1)לקבל טסט טבעי מהפרגניל
2)לקחת פרווירון בשביל הליבידו
3)דוסטינקס יצמצם את הפרולקטין וכך נפתרה כמעט הבעיה של הDECA DICK
פרגניל אינו תחליף טסט. היית יכול להניח זאת גם לגבי כלומיד. חשוב מאוד לנסות ולחשוב גם על סדרי הגודל של כל אחד ואחד מהפרמטרים. לא קיימים מחקרים תומכים בטיפול מחליף טסטוסטרון שאינם כוללים הזרקת טסטוסטרון ממקור אקסוגני.

• פותח/ת השרשור
לא מבין לאיזה מיתוס אתה מתכוון. נניח מחקרים בצד, נסה להסביר איזשהו מנגנון מעבר למה שעבד עבורך. יתכן שאתה יוצא דופן...

פרגניל אינו תחליף טסט. היית יכול להניח זאת גם לגבי כלומיד. חשוב מאוד לנסות ולחשוב גם על סדרי הגודל של כל אחד ואחד מהפרמטרים. לא קיימים מחקרים תומכים בטיפול מחליף טסטוסטרון שאינם כוללים הזרקת טסטוסטרון ממקור אקסוגני.

אני יוצא מנקודת הנחה שהגוף צריך טסטוסטרון בכל מצב
ושם את מניעת תופעת הלוואי של השיער בעדיפות ראשונה אצל אנשים עם נטייה להתקרחות שרוצים לסייקל חומר איכותי.

יש ביכולתו של הפרגניל לגרום לכמות מספיקה של טסט בגוף בזמן סייקל זה דבר ברור כשמש.
הבעיה היא הפרולקטין שיגרום גם אם יש כמות ממוצעת בדם של טסטוסטרון לבעיה בזקפה.

פשוט אני מחפש פיתרון יעיל.
לא מסכים שיהיה נחמד לעשות סייקל דקה כמעט וסולו בלי סיכוי לקדם הקרחה?

אני יוצא מנקודת הנחה שהגוף צריך טסטוסטרון בכל מצב
ושם את מניעת תופעת הלוואי של השיער בעדיפות ראשונה אצל אנשים עם נטייה להתקרחות שרוצים לסייקל חומר איכותי.

יש ביכולתו של הפרגניל לגרום לכמות מספיקה של טסט בגוף בזמן סייקל זה דבר ברור כשמש.
הבעיה היא הפרולקטין שיגרום גם אם יש כמות ממוצעת בדם של טסטוסטרון לבעיה בזקפה.

פשוט אני מחפש פיתרון יעיל.
לא מסכים שיהיה נחמד לעשות סייקל דקה כמעט וסולו בלי סיכוי לקדם הקרחה?

יהיה מאוד נחמד. לא ריאלי בעליל. כמו שציינו פרווירון מקדם נשירה ככה שהוא לא רלוונטי, לא בטוח עד כמה שימוש בפרגניל יעזור לעומת ההשבתה של הדקה.

• פותח/ת השרשור
יהיה מאוד נחמד. לא ריאלי בעליל. כמו שציינו פרווירון מקדם נשירה ככה שהוא לא רלוונטי, לא בטוח עד כמה שימוש בפרגניל יעזור לעומת ההשבתה של הדקה.
סיאליס..... הבעיה זה גם החשק המיני....
פרגניל לא אמור לפתור את הבעיה של הליבידו....... הוא בשביל שיהיה טסטוסטרון, הגוף שלנו צריך אותו כנראה וביחד עם דוסטינקס יהיה כנראה זמן עד שההשבתה תקרה, צריך לבדוק את זה בפועל בשביל לדעת
וטוב שאמרתם על פרווירון שכחתי לגמרי מזה

תחיה על סיאליס למשך כל הסייקל? ושוב, אני לא בטוח עד כמה הפרגניל יעזור בייצור מספיק טסט. ההשבתה מדקה תגיע מהר מאוד.. יש סיבה שלא מומלץ לעשות סייקל בלי חומר בסיס, על אחת כמה וכמה חומר חזק כמו דקה, ממליץ לרדת מהעניין 😃

מסקנה:
תוותר על סטרואידים
מי שמפחד מזריקות,נשירת שיער,אקנה,ויש עוד כמה סוגי חרדות של משתמשים סטרואידים לא מתאימים לו...מנסיון שהכרתי אנשים כאלה כולם הפסיקו מהר מאוד וחלקם גם נדפקה קצת הקופסא

שאלה כללית-מסייקל שמריץ 500 טסט שבועי,וגם דקה ארוך .האם הטסט לא יתן פייט לדקה? ועוד עם פרווירון..
לאיזה פייט אתה מכוון?
המנגנונים בהם נפגע הליבידו תוך שימוש בדקה ואלה המגבירים אותו במהלך שימוש בטסט שונים.
דקה הוא פרוגסטרין שנוטה להעצים רמות פרולקטין ואילו טסט ופרווירון מגבירים הליבידו עקב אנדרוגניות.

מכייון שיש אנשים עם נטייה להתקרחות ואוהבים שיער.
למה שלא יעשה שימוש ב500IU פרגניל בשבוע שמביא 100% ייצור טסטוסטרון מהאשכים, יחד עם דוסטינקס ופרווירון לשמירת הליבידו.?
(יהיה טסטוסטרון ברמה תקינה במהלך הסייקל)
חחחחח..גזור אתה אחי

לאיזה פייט אתה מכוון?
המנגנונים בהם נפגע הליבידו תוך שימוש בדקה ואלה המגבירים אותו במהלך שימוש בטסט שונים.
דקה הוא פרוגסטרין שנוטה להעצים רמות פרולקטין ואילו טסט ופרווירון מגבירים הליבידו עקב אנדרוגניות.
עיקר ה"פייט" שהתכוונתי אליו,הוא שמירה על ליבידו תקין או גבוה ...והמנעות מה deca dick
בעזרת הטסט והפרווירון..

עיקר ה"פייט" שהתכוונתי אליו,הוא שמירה על ליבידו תקין או גבוה ...והמנעות מה deca dick
בעזרת הטסט והפרווירון..
את זה תום ודאי הבין.
כוונתו היא שגם אם שומרים על כמות טסט גבוהה למול חומרי ה-NOR-19, פגיעה בליבידו תיתכן מאוד, למרות הכל.

הבנתי,תודה.מדובר גם בחוויה האישית שלך?
ודאי.

אתה מוזמן גם לקרוא באופן נרחב בלוג שלי, שם כתבתי על כך.

בגדול, בסייקל חיטוב שלי שארך 9 שבועות, ב-3 שבועות הראשונים החשק המיני עלה ואף נשאר די גבוה. בהמשך, הוא דעך מאוד.
הסיבה לכך נעוצה ב-2 גורמים:
1. גרעון קלורי ומעבר לתפריט קשוח של דל פחמימה.
2. שימוש בטרן, וכתוצאה מכך עלייה חדה בערכי הפרוגסטרון (בבדיקות דם מהשבוע השביעי לסייקל, יצא פרוגסטרון פי 11 מהטווח העליון של הנורמה!).

בשורה התחתונה, כמובן לתכנן את הסייקל באופן אידיאלי - לקחת בחשבון חומרים ומאפייניהם, מינונים, תקופות שימוש ועוד - אך לזכור כי גם אם "על הנייר" ישנה קומבינציה, אשר חושבים כי תוכל להשפיע בדיוק כפי שרוצים על תופעות לוואי (או אפילו על יתרונות מסויימים שרוצים להשיג מהחומרים), לא תמיד הדברים יעבדו במדוייק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית